BullWest Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Dzięki:) Rolex http://i53.tinypic.com/15s8n5l.jpg http://i56.tinypic.com/20f2o9j.jpg http://i56.tinypic.com/e0mwxf.jpg Shilla http://i55.tinypic.com/2qvw3k9.jpg http://i52.tinypic.com/a0hz52.jpg Quote
monia&nero Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Po prostu piekne psiaki! Nic dodać, nic ująć :lol: Quote
BullWest Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Dziękujemy:loveu: Foty takie sobie, bo robione pożyczonym aparatem (swoją lustrzankę oczywiście zepsułam:shake:). Quote
Polla Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Rolex jest przepiękny :loveu: a na żywo jeszcze przystojniejszy ;) Quote
Ciapkowa. Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Hej. :P Musimy się w końcu spotkać. ;p Jeszcze pogadam z mamą czy mogłabym z Ciapkiem do Przemyśla a jak nie to sama najwyżej bym przyjechała, jesli by sie udalo w np. ten weekend. :) PS. Wejdź na gg jak będziesz mogła. ;) Quote
BullWest Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Dzięki kochane:) Polla - czyżbyśmy się gdzieś widziały, a ja o tym nie wiem? Pewnie na wystawach w Poznaniu, coooo?:d Gabi12 - no wiem, wiem, ale widzisz, że jakoś ciągle się nie składa:roll: Zapytaj, jakbyś mogła w weekend być w P-ślu, to na pewno się spotkamy:) To jest jakaś masakra, chodzę z Estową do tej samej szkoły, a ani razu się nie spotkałyśmy (tzn specjalnie bo przypadkowo to tak:razz:). A co do gadu, to muszę się przyznać, że zgubiłam Twój numer:shake: Quote
Ciapkowa. Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='BullWest']Dzięki kochane:) Polla - czyżbyśmy się gdzieś widziały, a ja o tym nie wiem? Pewnie na wystawach w Poznaniu, coooo?:d Gabi12 - no wiem, wiem, ale widzisz, że jakoś ciągle się nie składa:roll: Zapytaj, jakbyś mogła w weekend być w P-ślu, to na pewno się spotkamy:) To jest jakaś masakra, chodzę z Estową do tej samej szkoły, a ani razu się nie spotkałyśmy (tzn specjalnie bo przypadkowo to tak:razz:). A co do gadu, to muszę się przyznać, że zgubiłam Twój numer:shake: W weekend myśle, że dałabym radę być w Pślu, nie wiem własnie tylko, czy Ciapka mogłabym wziąśc, a jeśli nie to trudno. :shake: Napisałam już do Ciebie na gadu. :) Jeszcze się zgadamy jak coś. :P Quote
Polla Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='BullWest']Dzięki kochane:) Polla - czyżbyśmy się gdzieś widziały, a ja o tym nie wiem? Pewnie na wystawach w Poznaniu, coooo?:d Gabi12 - no wiem, wiem, ale widzisz, że jakoś ciągle się nie składa:roll: Zapytaj, jakbyś mogła w weekend być w P-ślu, to na pewno się spotkamy:) To jest jakaś masakra, chodzę z Estową do tej samej szkoły, a ani razu się nie spotkałyśmy (tzn specjalnie bo przypadkowo to tak:razz:). A co do gadu, to muszę się przyznać, że zgubiłam Twój numer:shake: razem z aniao byłyśmy na wystawie i podziwiałyśmy piękne bulwiaczki :loveu: Quote
aniao Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 tak, tak, byłyśmy, nic nie czaiłyśmy, tylko piękne kluchy pooglądałyśmy :) to ja Polli pokazałam Twojego Rolexa, JA!!! :evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Niestety Ciapka bym wziąść nie mogła :( Ale zawsze mozemy sie spotkac :) Jak cos dam Ci znac. ;) Quote
aniao Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 ale bysior jest z tego Rolexa :) Shilla to przy nim teraz taka drobniutka Quote
monia&nero Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 no i to wspaniałe umaszczenie Rolexa ach ach Quote
aniao Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 a jakie mają wypasione obroże i smycze! Quote
monia&nero Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 aniao napisał(a):a jakie mają wypasione obroże i smycze! czyżby z firmy Woza? Ja kupiłam tam super obrożę z buldożkami francuskimi. Polecam piękne mają obroże i smycze Quote
Estowa Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 BullWest napisał(a): To jest jakaś masakra, chodzę z Estową do tej samej szkoły, a ani razu się nie spotkałyśmy (tzn specjalnie bo przypadkowo to tak:razz:). Powiem tyle, już Cię rozpoznaję w tłumie, co jakiś czas się na Ciebie natykam w szkole, ale jak zwykle odwagi mi brak xD Ostatnio stałam sobie z takim Rafikim z IIIc przy sklepiku, Ty też tam byłaś z koleżanką i oczywiście nie podeszłam XD Quote
BullWest Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Dziękujemy:) monia&nero - Nie, te obroże akurat nie są z Wozy, pytałam ich wielokrotnie o takie, ale w Polskiej siedzibie nie mieli mosiężnego ornamentu. Obrożę z buldożkami z Wozy ma Shilla - różową:d Estowa- nie ma co, uważam, że jesteś co najmniej dziwna:d Gdybym pamiętała jak wyglądasz sama bym do Ciebie podlazła, ale nawet nie wiem która to ty:o Quote
Ciapkowa. Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='BullWest']Dziękujemy:) monia&nero - Nie, te obroże akurat nie są z Wozy, pytałam ich wielokrotnie o takie, ale w Polskiej siedzibie nie mieli mosiężnego ornamentu. Obrożę z buldożkami z Wozy ma Shilla - różową:d Estowa- nie ma co, uważam, że jesteś co najmniej dziwna:d Gdybym pamiętała jak wyglądasz sama bym do Ciebie podlazła, ale nawet nie wiem która to ty:o Też tak miałam :lol: Ale jak się spotkałyśmy to bym już ją rozpoznała, powoli :multi: :loveu: Quote
Estowa Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='BullWest'] Estowa- nie ma co, uważam, że jesteś co najmniej dziwna:d Gdybym pamiętała jak wyglądasz sama bym do Ciebie podlazła, ale nawet nie wiem która to ty:o wejdź na naszą stronę : www.estabernenczyk.republika.pl i tam w zakładkę o mnie ;p. Nie zbiorę się na odwagę chyba xD Quote
monia&nero Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Monia i Neruś życzą Szczęśliwego Nowego Roku ! Quote
Ciapkowa. Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Estowa']wejdź na naszą stronę : www.estabernenczyk.republika.pl i tam w zakładkę o mnie ;p. Nie zbiorę się na odwagę chyba xD Odważysz się! ;] ;* Quote
BullWest Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [quote name='Estowa']wejdź na naszą stronę : www.estabernenczyk.republika.pl i tam w zakładkę o mnie ;p. Nie zbiorę się na odwagę chyba xD Wiem, wiem, byłam i widziałam:d Może nie zapomnę:d Quote
Recommended Posts