aniao Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 życzę wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku! a Shilce i Rolexowi przede wszystkim dużo zdrówka i jak najwięcej spacerków, zabawek i smakołyków:) Quote
Estowa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 To co, w następnym tyodniu, ew. po feriach zbieramy się obie na odwagę? xD Quote
Ciapkowa. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Estowa napisał(a):To co, w następnym tyodniu, ew. po feriach zbieramy się obie na odwagę? xD No zbierzcie się, zbierzcie na odwagę xD Quote
Ciapkowa. Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Estowa napisał(a):zebrałyśmy się już :PP Brawo! :D :) Quote
BullWest Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Haha, dzięki Estowa:) Jutro postaram się wstawić parę nowych fotek moich bobasów:d Quote
Ciapkowa. Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='BullWest']Haha, dzięki Estowa:) Jutro postaram się wstawić parę nowych fotek moich bobasów:d Czy ja o czymś nie wiem? :D I czekam na zdjęcia. :loveu: Quote
BullWest Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Haha, bardzo śmieszne:d Fotki będą, ale może jutro. Dzisiaj nie dam rady:d Quote
Ciapkowa. Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 BullWest napisał(a):Haha, bardzo śmieszne:d Fotki będą, ale może jutro. Dzisiaj nie dam rady:d hej, nie wiem czy o tym samym myślimy, ale nie chodziło mi konkretnie, że TWOJE dzieci, hahaha ;d Łiii, już się nie mogę doczekać :loveu: Quote
BullWest Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Więc tak:d Najpierw ostatnie zdjęcia moich gadów, będzie słaba jakość - wstawiam przez tinypica:d Rolex: I z Shillką: Quote
BullWest Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 A teraz się chwalimy:) 2 kwietnia 2011 roku w hodowli "Od Królowej Kluski" przyszły na świat szczenięta ze skojarzenia: Ch.PL ROLEX Baflo & DEMIRA Godlub. Mamy 4 bobasy: 1 pieska płowego, 1 pieska pręgowanego i 2 sunie pręgowane. Nie mam siły wstawiać wszystkich zdjęć i do tego ich zmniejszać, więc wstawię jedno grupowe, wczorajsze: Więcej zdjęć, informacji i rodowód bobasów tutaj: www.buldogifrancuskie.boo.pl i na stronie hodowli www.krolowakluska.boo.pl Quote
monia&nero Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ale bobaski cudowne! Rolex pewnie teraz dumny tatuś:) Quote
monia&nero Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Co słychać u Shilli i Rolexa? Jak tam potomstwo Rolexa? Quote
FredziaFredzia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Hej hej, może jakieś nowe zdjęcia? :) Quote
monia&nero Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Hej hej, może jakieś nowe zdjęcia? :) ja też podłaczam się do powyższego :) Quote
Ciapkowa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Emila, wrzuciłabyś jakieś zdjęcia a nie -.-" Quote
BullWest Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Witamy po baaardzo długiej przerwie:) Jestem już po maturze i mam 4 miesiące wolnego, więc chyba dam radę nadrobić te wszystkie zaległości:) U nas wszystko jak najbardziej ok, moje bulwy mają się świetnie, Shillka (byleby nie zapeszyć) zdrowa jak nigdy dotąd:) Zacznę od tego, że od czasu mojego ostatniego postu w tym temacie Rolex był na AŻ jednej wystawie (wiadomo, matura...) za to z bardzo fajnym wynikiem:) Na Krajowej Wystawie Psów Rasowych w Przemyślu oceniała go Pani Aleksandra Świsulska (PL), mój byczek w klasie championów otrzymał oczywiście ocenę doskonałą, lokatę 1, siódmy wniosek CWC oraz (nasz trzeci) tytuł Zwycięzca (dawniej Najlepszy Dorosły Pies w Rasie) z pięknym opisem i zachwytem sędziny pt: "głowa jak wiadro", w porównaniu o BOB-a przegrał tylko ze swoją przyrodnią siostrą CALINECZKĄ Baflo, ale sama jestem nią zawsze zachwycona, więc zgadzam się z wynikiem:) Niedługo nam się szykuje parę krajówek i dwie międzynarodówki i ruszamy z kopyta:) A teraz parę foteczek: Shilla - 3,5 roku Shilla - 4 lata Quote
BullWest Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 ROLEX Baflo - 3,5 roku ROLEX Baflo - 4 lata Quote
BullWest Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Resztę zdjęć moich gadów oczywiście można zobaczyć w większej rozdzielczości na naszej stronie: www.buldogifrancuskie.boo.pl A co do Rolexowego potomstwa, Miot H (urodzony 02.04.2011) skończył niedawno rok. Wszystkie szczeniaki z tego miotu wyrosły na piękne, wzorcowe buldogi i wszystkie mają za sobą debiuty wystawowe i nie tylko:) Wstawiam po jednej najnowszej fotce każdego z dzieciaków (więcej również na naszej stronie:) HARLEY DAVIDSON Od Królowej Kluski FCI - mieszka w Thornton (Szkocja) - w klasie baby wystawiany 4 razy, ocena zawsze wybitnie obiecująca, 3 x I lokata, 1 x II lokata - w klasie młodzieży wystawiany 2 razy, ocena zawsze doskonała, 1 x IV lokata, 1 x III lokata HANNIBAL Od Królowej Kluski FCI - mieszka w Poznaniu - w klasie szczeniąt wystawiany 1 raz, ocena wybitnie obiecująca, lokata I HORTENSJA Od Królowej Kluski FCI - mieszka w Zabrzu (została w hodowli) - w klasie baby wystawiana 5 razy, ocena zawsze wybitnie obiecująca, 1 x I lokata, 2 x II lokata, 2 x III lokata - w klasie młodzieży wystawiana 3 razy, 2 x bardzo dobra, 1 x doskonała, 1 x III lokata HEBE OD Królowej Kluski - mieszka w Krakowie - w klasie baby wystawiana 1 raz, ocena wybitnie obiecująca, lokata I, BEST BABY - w klasie szczeniąt wystawiana 1 raz, ocena wybitnie obiecująca, lokata I, BEST PUPPY - w klasie młodzieży wystawiana 2 razy, ocena zawsze doskonała Oczywiście to nie koniec, maluchy dopiero się rozkręcają:) Quote
BullWest Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 No, a poza tym Rolex został po raz drugi ojcem:) 4 kwietnia 2012 w hodowli OD KRÓLOWEJ KLUSKI FCI przyszły na świat szczenięta z powtórzonego skojarzenia: O: CH.PL ROLEX Baflo (Ch.PL, Mł.Ch.PL CYMES CAFUSO Minimolos x KAYA Baflo) M: DEMIRA Godlub (Ch.RUS, Ch.PL, Mł.Ch.PL OLFERT x MAGRA Magdusiowe Plemię) Urodziło nam się 8 szczeniąt: 5 piesków (1 płowy, 4 pręgowane) 3 suczki (2 płowe, 1 pręgowana) Zdjęcia na stronie Rolexa, w dziale Potomstwo:) Quote
Ciapkowa. Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Gratki, gratki szczeniaków iiiiiiiii widziałam kluchy na fejsie <3 Quote
Recommended Posts