marmar Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Betinka wczoraj zaczeła wymiotowac(na przemian zólta z biała piana),w oczach słabła.Już wiedzialam ze musiala sie zarazic od ktoregos z pieska ,bo w klatce juz dwie psiny chorowały.Wet po badaniu stwierdził bakteryjne zapalenie krtani i tchawicy.Dostała antybiotyk +atropinke,po dwoch godzinkach poczuła sie lepiej,była zywiolowa,ale wieczorem znow wymioty ,polozyla sie spac i tak spi od wczoraj,nie chce nawet pic ,dzis mamy isc na kolejne zastrzyki.Pustka i cisza w domciu ,nie ma komu rozrabiac.Pisnki ,ktore o jeden dzin wczesniej zachorowały podobno dzis sa juz zdrowe,licze na to ,ze Betka do jutra nabierze sił. Quote
dbsst Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 ojej tak mi przykro mam nadzieje ze jutro juz bedzie zdrowiutka moze dodac na wzmocnienie homeopatyczny engystol Szpila przy pierwszych objawach choroby dostaje i narazie tfu tfu i wiecej nic nie powiem zeby nie zapeszyc ;) Quote
marmar Posted December 14, 2004 Author Posted December 14, 2004 moze dodac na wzmocnienie homeopatyczny engystol dbsst "egystol"-taka jest nazwa tego leku? Quote
dbsst Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 marmar przepraszam ze tak pozno engystol tak sie nazywa dostepny w aptekach ludzkich ludzki homeopatyczny lek ktory polecam bardzo Quote
marmar Posted January 5, 2005 Author Posted January 5, 2005 Dzieki "dbsst",nic sie nie stało ,ze tak pozno,wazne ze podalas nazwe leku jeszcze raz wielkie dzieki :) Quote
dbsst Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 :oops: :oops: ło matko naprawde nie ma za co dziekowac mam nadzieje ze bokserowe ma sie juz dobrze :D Quote
marmar Posted January 18, 2005 Author Posted January 18, 2005 Betka ma sie swietnie,dzieki ze pytasz,ale ja hm od 2 :D tygodni katastrofa :cry: ale wazne ze ona jest zdrowa. Quote
dbsst Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 lo nie to ja Ci wspolczuje w zesz;ym roku :roll: trzy tygodnie chorowalam na jakies grypsko :( trzymaj sie cieplutko Quote
marmar Posted January 25, 2005 Author Posted January 25, 2005 Dzięki za współczucia :oops: ,ale wiesz to juz paranoja,od wczoraj kolejny raz nawrót choroby!Chyba się przyzwyczaje do tego,ważne aby betinka i dzieci nie złapały ode mnie tego paskudztwa Quote
dbsst Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 ojej to na pocieszenie ;) i nabieraj sil moze i Ty wyprobujesz engystol ;) :D Quote
marmar Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 Dzieki dbsst ,skonczy sie zima przyjdzie wiosna bedzie lepiej,jak na razie mroz i pomecze sie,z lekami u mnie to jest tak ,ze o kazdym pamietam tylko nie o sobie :oops: Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 eh teraz ja jestem chora :( aby do wiosny hihi Quote
marmar Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 Współczuję ,leż w łóżeczku,herbatka z cytrynka ,witaminki i może engystol :wink: Ciepełko sie robi i pewni mie tez rzłóży jak znam życie ,tydzien bez choroby to juz duzy sukces dla mnie :D Quote
dbsst Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 ahahahha dobra to sie zastosuje do Twoich rad koniec zwolnienia a nie czuje sie wcale lepiej :( Quote
marmar Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 koniec zwolnienia a nie czuje sie wcale lepiej mam nadzieje ze już lepiej :D ,ja sie ciesze kolejny tydzien bez choroby,chyba to nazwe cudem! :D Quote
Recommended Posts