Flaire Posted April 26, 2005 Author Posted April 26, 2005 No i stało się... Kolejne spotkanie w celu trymowania psów na warszawską (teraz już międzynarodową) wystawę powinno odbyć się w weekend 14-15 maja. Ale mnie wtedy nie będzie i może innych potencjalnie zainteresowanych też nie, bo to weekend wystaw terierowych na Węgrzech. Czyli niestety musimy się spotkać w następny weekend, 21-22 maja. Nasze psy na warszawskiej wystawie będą więc w troszkę krótkiej sierści. :( A drugi problem to brak lokum u Miniów, bo oni już dawno zapowiedzieli się, że w ten weekend nie mogą. Więc tak - po pierwsze, ile osób mamy zainteresowanych wspólnym sciąganiem terierowych czapraków w sobotę, 21 maja? A po drugie, kto mógłby udzielić terenu w tym celu? Quote
Minio Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 No pięknie.... A ja tak liczyłam na to spotkanie. :( Choć ostatnio nie mam na nic czasu to o trymowaniu pamiętam no i klops.... Quote
Minio Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 FlaireNapisałam Ci wiadomość na priv ale chyba się pospieszyłam chyba , że przełożycie szkolonko na 28 maja. :o Quote
aga_ostaszewska Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Flaire: Rezerwuje sobie ten week-end, ale nie obiecuje, ze bede miala czas i w sobote i w niedziele. Skoro na poczatek bedziemy robic czaprak (lub obreb czapraka :wink: ), to mysle ze sie wyrobie! Zupelnie wolniejsza bede po 10 czerwca, bo wtedy mniej wiecej koncze sesje! Ale mysle, ze to bedzie akurat! JULECZKO pedze do Ciebie z trymerkiem w raczce :lol: Quote
Flaire Posted April 27, 2005 Author Posted April 27, 2005 [quote name='Minio']FlaireNapisałam Ci wiadomość na priv ale chyba się pospieszyłam chyba , że przełożycie szkolonko na 28 maja. :oJeżeli celujemy w warszawską wystawę, to przełożyć skubania grzbeitu na 28 raczej nie możemy, bo nie odrośnie na czas. Najlepszym terminem byłby 14, ale mnie wtedy nie będzie... Więc ja widzę dwie możliwości: albo spotykacie się 14 u Miniów bez mojego udziału, albo spotykamy się 21 w bliżej nieokreślonym miejscu (pszymy???? :D ). Narazie ciągle istotne jest, ile osób jest zainteresowanych. Jak dotąd odzew minimalny; samą Julkę to nawet u mnie w mieszkaniu możemy wyskubać. :roll: Quote
Martini*** Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Ja bym bardzo chciała przyjechać bez psa i popatrzeć tylko nie wiem jeszcze jak z sesją ... :evilbat: więc nie mam 100% pewności czy będę :) Quote
aga_ostaszewska Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Martini: Ja tez (tak jak pisalam) bede w trakcie sesji... ale taki maly wypad nie zaszkodzi :lol: Wiesz, ze jak sesje sie opije, to jest lepiej zdana... a moze na naszym spotkanku, to i piwko sie trafi :lol: Quote
Jura Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 My się nie wystawiamy, ale dalsza nauka trymowania jak najbardziej mnie interesuje (tylko nie w majowe soboty, niedziele są OK). Czapaczek odrasta i gdzie niegdzie pojawiają sie niesforne kędziorki (piękne okreslenie). Niestety z wstawianiem obiecanych fotek ma przejściowe techniczne trudności. Quote
Minio Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 A ja bym bardzo chciała tylko sprawa bardzo trudna. Byc może w sobotę udało by się coś wykombinować na działce, niedziela odpada. Ale zależy o Flaire. Czy zaakceptuje warunki :D Quote
aga_ostaszewska Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 No to kochani my tu sobie "gadu gadu" o przygotowaniach at czy welsha, a pierwszym psiakiem przygotowywanym na wystwę będzie lakeland! Trzymajcie kciuki w czwartek! Quote
Jura Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Aga, trzymam kciuki. Może właśnie teraz trymer aż świszczy w Twoich rękach. Czy może będą zdjęcia "PRZED" i "PO"? Fredźka już nie jest łysa, a ja niefachowo cały czas nałogowo ją podskubuję. Quote
aga_ostaszewska Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Oj świszczał trymer, świszczał... :lol: Juleczka była baaaaaardzo grzeczna, baaaardzo cierpliwa! Generalnie jest cudowna, kochana, przslodka sunia! Trymowac ja, to prawdziwa przyjemnosc! Trymowanka wczoraj nie zakonczylam... zostal front, tyleczek, glowa i popraweczki... Najwazniejsze bylo zrobic okolice czapraka. pszym, nikit Pozdrawaiam Was goraco! Trymowac takiego pieska w takim towarzystwie, to prawdziwa przyjemnosc! Quote
pszym Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Siemanko! Właśnie miałem awarike kompa - straciłem dane z 8 lat... Niezła akcja. AGA_O, nawet nie zdążyłem Ci podziękować za Julkę...Jest super zrobiona! Tylko musimy dokończyć jeszcze dół... :drinking: Tak wogóle, to ja się też muszę nauczyć trymowanka. Będę mógł z sierści mógł robić poduszki... Quote
aga_ostaszewska Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 pszym Edyta juz sie za Ciebie wytlumaczyla :wink: Moze jednak uda sie te dane jakos odzyskac? A co do trymowanka, to obiecuje, ze dokoncze... i spodniczke tez jej jeszcze doskubie :wink: Moze tylko troszke wczesniej do Was zajrze, to bedzie wiecej czasu na ... spacer i... nie tylko! Do tego jeszcze moze mojego chlopa namówie, żeby przyjechał po mnie autem, to wtedy wszyscy beda szczesliwi... :drinking: ... on tez bedzie uradowany, bo bedzie mogl prowadzic swoj ukochany samochodzik :lol: Quote
pszym Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']pszym Edyta juz sie za Ciebie wytlumaczyla :wink: Moze jednak uda sie te dane jakos odzyskac? A co do trymowanka, to obiecuje, ze dokoncze... i spodniczke tez jej jeszcze doskubie :wink: Moze tylko troszke wczesniej do Was zajrze, to bedzie wiecej czasu na ... spacer i... nie tylko! Do tego jeszcze moze mojego chlopa namówie, żeby przyjechał po mnie autem, to wtedy wszyscy beda szczesliwi... :drinking: ... on tez bedzie uradowany, bo bedzie mogl prowadzic swoj ukochany samochodzik :lol: No to tylko daj znać kiedy i lecimy... 8) Quote
Flaire Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 No i wychodzi na to, że wszystkie czapraki póki co wytrymowane i na spotkanie w ten weekend chętnych brak. Co dalej - zobaczmy, ale w ten weekend nic nie planuję, bo nie ma kudłatych psów. :D Jeśli gdzieś jaki jest, to proszę się zgłosić! Quote
aga_ostaszewska Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Tylko moja Czika zarośnięta... :wink: Czaprak zrobię dopiero po 1 czerwca... mam nadzieje, że odrosnie... FLAIRE: WITAMY! Quote
Minio Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Flaire My mamy łeb nie wytrymowany ale ten weekend odpada. Quote
Recommended Posts