kanna Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 podnoszę bo rzecz ważna... małe szczeniaki do adopcji czekają...:loveu: Quote
wellington Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 kanna napisał(a):podnoszę bo rzecz ważna... małe szczeniaki do adopcji czekają...:loveu: Jestes pewna ze jestes na odpowiednim watku ...... :???: Quote
kanna Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 wellington napisał(a):Jestes pewna ze jestes na odpowiednim watku ...... :???: wolałabym, żeby te psiaki ogłaszane w pierwszym poście przez morus nie były dalszym ciągiem hodowli...dlatego jestem pewna:lol: Quote
kanna Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 oki...żle napisałammm... szukamy domków dla młodych suczek z postu pierwszego :razz:..morus czy one szukają domków? Quote
morus_krk Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 małe szczeniaki tam są podobno... jeszcze takie nie do wydania... narazie nie chciała je wydawać... coś trzeba zrobić... ale co? chyba najlepiej znalezc nowe domki dla psiaków... Quote
xmartix Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 informacje o ogłoszeniach powinny być na pierwszej stronie.. wtedy bedziemy wiedziec w czym jeszcze pomóc... Quote
wellington Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Jesli sie suk nie wysterilizuje to tam beda co po chwile nowe szczeniaki :mad: Quote
karusiap Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Bez kasy dalej nie ruszymy. Ja mam slowna zgode na sterylki (wiem,wiem moge ja sobiew....;)),ale a nuz da sie zabrac psy i ciachnac.Weta taniego mozna dogadac,,,,,ale co z tego.....przynajmniej 6 suk to juz ok tysiaca.... Quote
wellington Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Kanna pisala ze w zeszlym roku ja utargowałam sterylkę po kosztach... 130 zł Quote
wellington Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='karusiap']Bez kasy dalej nie ruszymy. Ja mam slowna zgode na sterylki (wiem,wiem moge ja sobiew....;)),ale a nuz da sie zabrac psy i ciachnac.Weta taniego mozna dogadac,,,,,ale co z tego.....przynajmniej 6 suk to juz ok tysiaca.... Przy jej mentalnosci to niestety tylko slowa... Zobowiazanie tylko na pismie i nalepiej jeszcze krople wlasnej krwi pod jej podpisem. Quote
Asior Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 wellington napisał(a):Przy jej mentalnosci to niestety tylko slowa... Zobowiazanie tylko na pismie i nalepiej jeszcze krople wlasnej krwi pod jej podpisem. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kanna Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 tak tylko tez trzeba zabrać wszystkie naraz...transport daję, zmieszczą się ale przydalyby się klatki...bo one trochę dzikie i chyba do samochodu nie zwyczajne..:shake: Quote
kanna Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 bo się boję, że kobitka się w trakcie rozmyśli...bardzo jest niezdecydowana... :shake: cena 130 zl za suczkę aktualna.. watek się rozpropagujea pieniądze sie znajdą...damy radę Quote
karusiap Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 a dlaczego wszystkie na raz trzeba zabrac? Zreszta transport i reszta spraw to juz chyba mniejszy problem,.gorzej,ze nie zanosi sie na jakies wplaty,bo na watku pare osob i tyle,,,, Quote
wellington Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='kanna']bo się boję, że kobitka się w trakcie rozmyśli...bardzo jest niezdecydowana... :shake: cena 130 zl za suczkę aktualna.. watek się rozpropagujea pieniądze sie znajdą...damy radę Kanna, ta cena jest swietna. Pytanie ile jest suk ? Czy lecznica zrobilaby na kredyt ? No i tak jak pisalam, baba musi podpisac zobowiazanie udzielenia dostepu do calej chalupy jesli chce skorzystac z pomocy, zeby nie wpadla na pomysl gdzies suk i szczeniakow ukrywac, i proceder od nowa.... Jesli daloby sie wszystkie suki ciachnac za jednym zamachem to by bylo najlepsze rozwiazanie. Jak sprawdzic czy baba pokaze wszystkie ? Zastanawiam sie tez czemu ona, tak jak piszesz, chimeryczna, raz tak, raz nie. Nie wiem czy to w zaleznosci z kim akurat rozmawia. Czy udaje ? Quote
morus_krk Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Odebrałam dziś rano telefon od pani z krzeszowic, która mówiła, że ma makron tylko na dziś... i że bardzo liczyła na ten obiecywany... pewnie do wypłaty renty czy emerutury zostało jeszcze tydzień... czy mozna liczyć na czyjąś pomoc? (ja tym razem nie mam samochodu i musze zająć się swoją pracą) Quote
morus_krk Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 No coż... doszły mnie słuchy, że nie chce się zgodzić na sterylki... no to faktycznie tylko się wstrzymać z pomocą... wedle rady wellington... Quote
morus_krk Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 a jak z nią teraz rozmawiałam, to ona powiedziała, ze się zgadza i nawet jej bedzie wygodnie, bo nie bedzie miała problemu z rozmnażaniem psów... i wydaje się być w tym wszystkim szczera... :WTF: :icon_roc: Quote
kanna Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 byłam dziś w Krzeszowicach na targu... żadnych psów do sprzedaży nie widziałam... Quote
wellington Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 kanna napisał(a):byłam dziś w Krzeszowicach na targu... żadnych psów do sprzedaży nie widziałam... O ktorej godzinie bylas ? Quote
kanna Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 trochę póżnawo...10 ... nie było zupełnie nikogo..ja sie tam jednak przejade w następny... Quote
kanna Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 wellington napisał(a):To zdecydowanie za pozno, poza tym lalo, to zwineli wczesniej manatki. Na targu trzeba byc przed 7 rano :placz:, ja wiem ze to jest nieludzkie , ale takie sa reguly targowe :cool3: wellington ...ty mnie chcesz zamęczyć !!!:mdleje: no dobra ..7.30 ? pliss...:razz: Quote
wellington Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 To zdecydowanie za pozno, poza tym lalo, to zwineli wczesniej manatki. Na targu trzeba byc przed 7 rano :placz:, ja wiem ze to jest nieludzkie , ale takie sa reguly targowe :cool3: Quote
wellington Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 kanna napisał(a):wellington ...ty mnie chcesz zamęczyć !!!:mdleje: no dobra ..7.30 ? pliss...:razz: Nie chce Cie zameczyc, ale jesli juz mam tak wczesnie wstawac to chce zeby to przynioslo jakis efekt, a pol godziny wczesniej wstac to jeszcze do wytrzymania, natomiast pol godziny targowej moze zmienic kompletnie obraz. Wierz mi. Napisz mi prosze na adres mailowy po co w ogole tam chcesz jechac. No i czy podjechac pod Ciebie czy jak ? Dla mnie to jest tez katorga bo ja przed 10 na ogol oka nie otwieram:placz: Quote
Recommended Posts