Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martka1982']CHCIAŁAM WSZYSTKIM BARDZO SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ W IMIENIU SWOIM JAK I SCHRONISKA W KONINIE ZA WSPARCIE DLA JANKI, ZARÓWNO TO FINANSOWE JAK I DUCHOWE. TYLE OSÓB MYŚLAŁO CIEPŁO O JANCE, ZAINTERESOWAŁO I WZRUSZYŁO SIĘ JEJ LOSEM, ŻE JANECZKA MOŻE UWAŻAĆ SIĘ ZA SZCZĘŚCIARĘ. DZIĘKUJĘ!:) NIE ZAWIEDLIŚCIE MAŁEJ!:)

I to jest w tej naszej działalności najpiękniejsze, że umiemy się skrzyknąć w jedno :loveu::loveu::loveu: Ja sądzę, że jeśli zostanie jakas kwota to poprostu niech będzie przeznaczona na inne pilne potrzeby schroniskowych bied, a Wy najlepiej wiecie na co :loveu: martka :loveu: wycałuj dziewczynkę

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sie cieszę, że i operacja się udała, i janeczka czuje się dobrze i pieniądze zostaly zebrane. Przepraszam, ze nie zdążylam nic wplacić, ale dzieci mi sie pochorowały i utknęłam w domu. Będę śledzić wątek, bo pomoc będzie jeszcze pewnie potrzebna.
Janeczko, sliczności :loveu:

Posted

martka1982 napisał(a):

Nie wiadomo jeszcze kiedy dokładnie Janka opuści klinikę ale w międzyczasie mogę zrobić zdjęcia pomieszczenia, w którym Janka będzie przebywać po powrocie do schroniska,żebyście mieli pewność,że ma tam czysto, spokój i ciszę.Jest to nowe pomieszczenie, w którym jeszcze nie mieszkają żadne zwierzaki. Janka będzie je dzielić jedynie z koteczką,po sterylce. Zrobić zdjęcia?

Pewnie ze zrobic;) Chetnie zobaczymy:multi:

Posted

Janka czuje się lepiej. Ma ogromny apetyt ale niestety pojawiła się też biegunka. Oto zdjęcia RTG

Zdjęcie bez kontrastu w pozycji bocznej, na którym widać pętle jelit na terenie klatki piersiowej, szczególnie dobrze widoczne w polu przedsercowym

Projekcja strzałkowa z kontrastem, widać pętle jelit po lewej stronie klatki piersiowej spychające serce na prawą stronę (dotyka sciany klatki piersiowej).

To są oczywiście zdjęcia Janeczki przed operacją.

Posted

martka1982 napisał(a):
Dzięki dziewczyny za podziękowania. Janka już w tym tygodniu opuści klinikę, jeśli nie będzie komplikacji.

Wspaniała wiadomość:loveu:

Posted

martka1982 napisał(a):
Dzięki dziewczyny za podziękowania. Janka już w tym tygodniu opuści klinikę, jeśli nie będzie komplikacji.

Wspaniałe wieści :multi: A co dalej będzie z Janeczką? Gdzie teraz trafi?

Posted

Jeśli stan Janeczki będzie taki jak do tej pory, to już jutro ma wrócić do schroniska. Dostałam już wyciąg z konta i chciałam się tylko upewnić - żeby być fair wobec dogo muszę w pierwszym poście wymienić wszystkich, którzy dokonali wpłatę na Jankę z imienia i nazwiska?

Posted

[quote name='martka1982']Jeśli stan Janeczki będzie taki jak do tej pory, to już jutro ma wrócić do schroniska. Dostałam już wyciąg z konta i chciałam się tylko upewnić - żeby być fair wobec dogo muszę w pierwszym poście wymienić wszystkich, którzy dokonali wpłatę na Jankę z imienia i nazwiska?

Nieee, zazwyczaj podaje się imię i pierwszą literę nazwiska czasem też miasto lub nick jeśli był w tytule :)