izulkabu Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='martka1982']CHCIAŁAM WSZYSTKIM BARDZO SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ W IMIENIU SWOIM JAK I SCHRONISKA W KONINIE ZA WSPARCIE DLA JANKI, ZARÓWNO TO FINANSOWE JAK I DUCHOWE. TYLE OSÓB MYŚLAŁO CIEPŁO O JANCE, ZAINTERESOWAŁO I WZRUSZYŁO SIĘ JEJ LOSEM, ŻE JANECZKA MOŻE UWAŻAĆ SIĘ ZA SZCZĘŚCIARĘ. DZIĘKUJĘ!:) NIE ZAWIEDLIŚCIE MAŁEJ!:) I to jest w tej naszej działalności najpiękniejsze, że umiemy się skrzyknąć w jedno :loveu::loveu::loveu: Ja sądzę, że jeśli zostanie jakas kwota to poprostu niech będzie przeznaczona na inne pilne potrzeby schroniskowych bied, a Wy najlepiej wiecie na co :loveu: martka :loveu: wycałuj dziewczynkę Quote
wanda szostek Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Pewnie aukcja na Allegro jeszcze wisi. Może dla darczyńców wpisać tam podziękowanie i informacje o zdrowiu suczki. Ci co wpłacali na pewno są ciekawi i będzie im miło. Quote
sonikowa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Tak sie cieszę, że i operacja się udała, i janeczka czuje się dobrze i pieniądze zostaly zebrane. Przepraszam, ze nie zdążylam nic wplacić, ale dzieci mi sie pochorowały i utknęłam w domu. Będę śledzić wątek, bo pomoc będzie jeszcze pewnie potrzebna. Janeczko, sliczności :loveu: Quote
Maszaberla Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 martka1982 napisał(a): Nie wiadomo jeszcze kiedy dokładnie Janka opuści klinikę ale w międzyczasie mogę zrobić zdjęcia pomieszczenia, w którym Janka będzie przebywać po powrocie do schroniska,żebyście mieli pewność,że ma tam czysto, spokój i ciszę.Jest to nowe pomieszczenie, w którym jeszcze nie mieszkają żadne zwierzaki. Janka będzie je dzielić jedynie z koteczką,po sterylce. Zrobić zdjęcia? Pewnie ze zrobic;) Chetnie zobaczymy:multi: Quote
martka1982 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Janka czuje się lepiej. Ma ogromny apetyt ale niestety pojawiła się też biegunka. Oto zdjęcia RTG Zdjęcie bez kontrastu w pozycji bocznej, na którym widać pętle jelit na terenie klatki piersiowej, szczególnie dobrze widoczne w polu przedsercowym Projekcja strzałkowa z kontrastem, widać pętle jelit po lewej stronie klatki piersiowej spychające serce na prawą stronę (dotyka sciany klatki piersiowej). To są oczywiście zdjęcia Janeczki przed operacją. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Cieszę się - teraz będzie już tylko lepiej ! Zdrowiej dziewczynko maleńka kochana :thumbs::bigok::cool2::happy1: Martka 1982 - a to dla Ciebie :Rose::Rose: Quote
__Lara Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Napisałam na allegro nowe wieści o Janeczce. Cieszę się, że mała jest już po najgorszym :) Czekamy nadal na jej pełny powrót do zdrowia! Quote
Asiaczek Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Martka1982 - my Tobie tez dziękujemy! Pzdr. Quote
Maszaberla Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Tak - dziekujemy Marcie z calego serca, za rzetelne informacje rowniez Quote
__Lara Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 A ja zapraszam Was na wątek kolejnej biedaczki, która również potrzebuje 1000zł na operację serca, gdyż ma chore, bez operacji pożyje 2 lata, pomóżcie :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-mix-niufka-2-m-ce-chore-serce-operacja-za-tydzien-potrzeba-1000zl-132319/ Quote
maarit Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Zdrowia!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
martka1982 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Dzięki dziewczyny za podziękowania. Janka już w tym tygodniu opuści klinikę, jeśli nie będzie komplikacji. Quote
ala Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 martka1982 napisał(a):Dzięki dziewczyny za podziękowania. Janka już w tym tygodniu opuści klinikę, jeśli nie będzie komplikacji. Wspaniała wiadomość:loveu: Quote
warsawmoo Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Janeczka! Cieszę się, że się udało! Trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie :loveu::loveu::loveu: Quote
Maruda666 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Może jeszcze do pełni szczęścia dobry domek się znajdzie? Ona wraca do schroniska? Janeczka, zdrowiej szybko :multi:. Quote
MyrkurDagur Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 martka1982 napisał(a):Dzięki dziewczyny za podziękowania. Janka już w tym tygodniu opuści klinikę, jeśli nie będzie komplikacji. Wspaniałe wieści :multi: A co dalej będzie z Janeczką? Gdzie teraz trafi? Quote
Tomo 2 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Bigielki trzymaja kciuki i pozdrawiają :lol: Quote
majka50 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Zdrówka Janeczko:loveu: Będę zaglądać do Ciebie :lol: Quote
martka1982 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Jeśli stan Janeczki będzie taki jak do tej pory, to już jutro ma wrócić do schroniska. Dostałam już wyciąg z konta i chciałam się tylko upewnić - żeby być fair wobec dogo muszę w pierwszym poście wymienić wszystkich, którzy dokonali wpłatę na Jankę z imienia i nazwiska? Quote
gameta Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='martka1982']Jeśli stan Janeczki będzie taki jak do tej pory, to już jutro ma wrócić do schroniska. Dostałam już wyciąg z konta i chciałam się tylko upewnić - żeby być fair wobec dogo muszę w pierwszym poście wymienić wszystkich, którzy dokonali wpłatę na Jankę z imienia i nazwiska? Nieee, zazwyczaj podaje się imię i pierwszą literę nazwiska czasem też miasto lub nick jeśli był w tytule :) Quote
Recommended Posts