Ffrubka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Trzymamy moooocno kciuki!! żeby się wszystko udało !! Quote
izulkabu Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Janeczko kochana trzymaj się dzielnie, a ja moich kciuków nie puszczę aż do końca. Czekam na wieści. Po raz kolejny jestem pełna uznania dla dogomaniaków, szybka sprawna akcja. SUPER !!! Tak sobie wczoraj pomyśłałam, że powinniśmy się ubiegać o status mniejszości narodowej ;) może jakieś dotacje z państwa byśmy dostawali :evil_lol: Dopiszcie jeszcze moją skromną wpłatę, dziś już powinna być na koncie, wczoraj zrobiłam przelew, ale chyba nikt mnie nie zauważył ;) Quote
zuzlikowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Tomo 2 napisał(a):Kasa poszła . Powiesze na bigielkach , pewnie się dorzucą i może coś jeszcze uda się jeszcze dolożyć :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='izulkabu']Janeczko kochana trzymaj się dzielnie, a ja moich kciuków nie puszczę aż do końca. Czekam na wieści. Po raz kolejny jestem pełna uznania dla dogomaniaków, szybka sprawna akcja. SUPER !!! Tak sobie wczoraj pomyśłałam, że powinniśmy się ubiegać o status mniejszości narodowej ;) może jakieś dotacje z państwa byśmy dostawali :evil_lol: Dopiszcie jeszcze moją skromną wpłatę, dziś już powinna być na koncie, wczoraj zrobiłam przelew, ale chyba nikt mnie nie zauważył ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...a widziało się,widziało...:loveu: martka1982 uzupełni wpisy jak już z maleńką będzie ...spokojnie! Dzięki wszystkim!:loveu::loveu::loveu: Quote
Doda_ Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Czekam na wieści .... :) Janko, bądź dzielna!! Quote
MyrkurDagur Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ja również myślę o Tobie Janeczko... Trzymam za Ciebie mocno kciuki urocze stworzenie... Bądź silna i dzielna maleństwo... :roll: Quote
Tomo 2 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Myślę że nie będzie sprzeciwu i forum bigielkowe coś dorzuci ze swojej skarpety , oprócz ewentualnych wpłat osobistych . Moja kasa poszła jak obiecalem . Trzymaj się maleńka Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
maja7 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Cały czas myślę Janeczko i trzymam kciuki!!!! Jejku może coś już wiadomo?????? Quote
martka1982 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Wiadomości przyszły takie: "Janka jest już po operacji. Oddycha" Wynika z tego,że jeszcze się nie wybudziła z narkozy. Wieczorem na pewno będę już miała bardziej szczegółowe informacje. Zamieszczę je ok. 20 Quote
anndzia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Oddycha - to się cieszymy :D Już jest na dobrej drodzę do zdrowia. Trzymamy kciuki :bigok::kciuki::happy1::thumbs::cool2: Quote
Maszaberla Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Janeczka jest mlodziutka i silna, operacja odbyla sie szybko - o 20 beda na pewno dobre wiesci, ja jestem dobrej mysli ! Nawet sie nie obejrzymy jak bedziemy szukac jej domu:) Quote
Recommended Posts