Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Janeczko kochana trzymaj się dzielnie, a ja moich kciuków nie puszczę aż do końca. Czekam na wieści.
Po raz kolejny jestem pełna uznania dla dogomaniaków, szybka sprawna akcja. SUPER !!!
Tak sobie wczoraj pomyśłałam, że powinniśmy się ubiegać o status mniejszości narodowej ;) może jakieś dotacje z państwa byśmy dostawali :evil_lol:

Dopiszcie jeszcze moją skromną wpłatę, dziś już powinna być na koncie, wczoraj zrobiłam przelew, ale chyba nikt mnie nie zauważył ;)

Posted

[quote name='izulkabu']Janeczko kochana trzymaj się dzielnie, a ja moich kciuków nie puszczę aż do końca. Czekam na wieści.
Po raz kolejny jestem pełna uznania dla dogomaniaków, szybka sprawna akcja. SUPER !!!
Tak sobie wczoraj pomyśłałam, że powinniśmy się ubiegać o status mniejszości narodowej ;) może jakieś dotacje z państwa byśmy dostawali :evil_lol:

Dopiszcie jeszcze moją skromną wpłatę, dziś już powinna być na koncie, wczoraj zrobiłam przelew, ale chyba nikt mnie nie zauważył ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...a widziało się,widziało...:loveu:
martka1982 uzupełni wpisy jak już z maleńką będzie ...spokojnie!
Dzięki wszystkim!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Myślę że nie będzie sprzeciwu i forum bigielkowe coś dorzuci ze swojej skarpety , oprócz ewentualnych wpłat osobistych .
Moja kasa poszła jak obiecalem .
Trzymaj się maleńka

Posted

Wiadomości przyszły takie: "Janka jest już po operacji. Oddycha"
Wynika z tego,że jeszcze się nie wybudziła z narkozy. Wieczorem na pewno będę już miała bardziej szczegółowe informacje. Zamieszczę je ok. 20