Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że z taką kwotą lecznica, a w szczególności Pan Doktor, przyjmą Janeczkę na operację.:lol:
Brakuje 250 zł. Jakby co - mogę jeszcze coś wpłacić w następnym miesiącu...

Pzdr.

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem i oczom nie wierzę! 750 zł już uzbierane? SZOK! WIELKIE DZIĘKI DLA WAS DOGOMANIACZKI ( i nie tylko;))
A więc wygląda to tak: koszt operacji został oszacowany na 600zł, a 400 zł ma pójść na pobyt Janki w klinice.
Sunia została odpchlona, ma apetyt, nawet spory, ale oddycha bardzo ciężko, i właśnie ten ciężki oddech sprawił,że trafiła wczoraj do weterynarza, a rentgen wykazał przepuklinę.
Schronisko nie rozmawiało dziś z kliniką ale mamy nadzieję,że będą wyrozumiali,i że pozwolą zaplacić po zabiegu, np przelać pieniądze na ich konto we wtorek, czy w środę.
Oczywiście w przyszłym tygodniu zrobię rozliczenie kto ile wpłacił, ale wiadomo,że te kwoty zaczną napływać na konto schroniska dopiero w poniedziałek.
Dziękujemy wszystkim za wsparcie.

Posted

Pamiętajcie, że będą jeszcze wpłaty z allegro cegiełkowego :)

A może jak zostaną pieniądze (uzbiera się więcej) to przeznaczymy ja na dt/hotel dla małej?

Posted

[quote name='Shadow']http:// images45.fotosik. pl/84/3eab93a529f70e41.jpg
rozmiar 100x100
ht tp://images49.fotosik.pl/84/6d720d88cf44ed0d. jpg
500x100

to śliczne banerki :lol:

Posted

[quote name='VIRT']Za chwilkę wyślę mailing, może jakiś odzew będzie, powinien trafić na ok. 2 tyś. skrzynek.
Tak "bardzo na szybko" zrobiłem stronkę z info o Jance.
Wykorzystałem teksty z aukcji allegro, fotki z postu, oraz logo Dogomanii.
Mam nadzieję, iż właściciele nie mają nic przeciwko.

Sam mam psa i postanowiłem dzisiaj trochę pomóc oraz w przyszłości w miarę możliwości również się udzielać :)
Mogę udostępniać serwisy www do informowania użytkowników o prowadzonych akcjach na rzecz zwierzątek :)

Info o Jance znajduje się na stronie www.info.konin.pl

Witaj Tomku na Dogo. Myślę, że złapiesz bakcyla pomagania psom i tutaj zostaniesz na dłużej. Twoja pomoc jest naprawdę cenną.
Ogłoszenie obejrzałam - jest super. No i chyba dobrze kojarzę , że wsparłeś maleńką sporą kwotą.
Bardzo Ci dziękujemy i zapraszamy do grona.

Posted

Postaram się pomagać jak tylko będę mógł i potrafił.
Strona w domenie info.konin.pl jest przeznaczona na info o zwierzakach :)
Pozdrawiam
Tomek

Posted

Nie zdążę zrobić przelewu. Śledzę wątek. Jeśli nie da się uzbierać całej sumy, w poniedziałek o 9tej będę w Lancecie i dopłacę ile trzeba. Mieszkam w Łodzi, dr Kołodziejczak leczył moje psy przez 10 lat. Bardzo go lubię i cenię , chociaż nie wszystko w tej lecznicy mi się podoba.

Posted

Janeczka jest bardzo dzielna. Nie dostała już dziś nic do jedzenia,żeby mieć puściutki żołądek na jutro. I czekamy - tylko to nam pozostało.....
Jak tylko dostane jutro informacje co z małą, to oczywiście napiszę:)
9.30, pamiętajcie........