MyrkurDagur Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ależ Lisiczka pięknie się prezentuje :loveu: Jestem pod ogromnym wrażeniem tych zdjęć :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 A mnie może uda się kiedys spotkać Lisicę na PM. Od czasu do czasu jestem tam na spacerach z moimi baskami... Na pewno dam Wam znać, gdyby tak się stało.:lol: Pzdr. Quote
Negri_2008 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Foxy nadal ma się dobrze a nawet co raz lepiej :-) Miała małe dolegliwości żołądkowe w weekend, ale kryzys już zażegnany, tak więc wszystko super! Nadal jest słodką, kochaną przylepką, która szuka tylko okazji żeby się poprzytulać i wylizać człowieka ___________________________________ :multi: Quote
__Lara Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Negri_2008 napisał(a):Foxy nadal ma się dobrze a nawet co raz lepiej :-) Miała małe dolegliwości żołądkowe w weekend, ale kryzys już zażegnany, tak więc wszystko super! Nadal jest słodką, kochaną przylepką, która szuka tylko okazji żeby się poprzytulać i wylizać człowieka ___________________________________ :multi: :loveu: Superowo! Ja wczoraj usunęłam jej ogłoszenie na gumtree, bo przyszło powiadomienie, że można ogłoszenie przedłużyć :p Quote
Asiaczek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Negri_2008 napisał(a):Foxy nadal ma się dobrze a nawet co raz lepiej :-) Miała małe dolegliwości żołądkowe w weekend, ale kryzys już zażegnany, tak więc wszystko super! Nadal jest słodką, kochaną przylepką, która szuka tylko okazji żeby się poprzytulać i wylizać człowieka ___________________________________ :multi: Aj aj aj! Jakie miłe wieści! Pzdr. Quote
izulkabu Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Będziemy pamiętać i czekać na wieści choćby raz na jakiś czas.:loveu: Quote
martka1982 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Pozwolę sobie.... Psiak z naszego schronu pojechał do płatnego DT. Część funduszy na jego pobyt już jest ale części nadal brakuje. Pomóżcie proszę http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-kudlata-kuleczka-11-letni-spajki-bez-oczka-w-dt-u-morii-prosimy-o-deklaracje-136015/ Quote
Negri_2008 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Nowe wieści o Foxy :multi: ______________________________ Witam serdecznie, U nas nadal bez zmian- czyli wszystko super :-) Malutkiej skończyła się już cieczka, byliśmy u weterynarza i za ok miesiąc jeśli wszystko będzie ok, będziemy umawiać się na zabieg. Foxy jest cudowna, nam ciężko jest uwierzyć, że mogłaby sprawiać kłopoty. Jest taka grzeczna i posłuszna, nic nie niszczy, nie załatwia się w domu. Tak prawdę mówiąc nie ma się o co przyczepić. Jest przesłodka, codziennie budzi nas swoimi całuskami, po czym wykonuje serię "przeciągań", uwielbia spacery, w niedzielę była cały dzień na działce, wybiegała się tam bez smyczy, widać było, że mocno ją to uszczęśliwiło, ale i zmęczyło, bo całą drogę do domu spokojnie spała. Ma dobry apetyt, najchętniej wszystko by zjadła. Reasumując, jesteśmy bardzo szczęśliwi, że tak cudowny pies zawitał do naszego domu i nie wyobrażamy sobie życia bez niej :-) Pozdrawiam! Quote
Negri_2008 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 dodam, że poprosiłam o fotki :lol: Quote
__Lara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Negri_2008 napisał(a):Nowe wieści o Foxy :multi: ______________________________ Witam serdecznie, U nas nadal bez zmian- czyli wszystko super :-) Malutkiej skończyła się już cieczka, byliśmy u weterynarza i za ok miesiąc jeśli wszystko będzie ok, będziemy umawiać się na zabieg. Foxy jest cudowna, nam ciężko jest uwierzyć, że mogłaby sprawiać kłopoty. Jest taka grzeczna i posłuszna, nic nie niszczy, nie załatwia się w domu. Tak prawdę mówiąc nie ma się o co przyczepić. Jest przesłodka, codziennie budzi nas swoimi całuskami, po czym wykonuje serię "przeciągań", uwielbia spacery, w niedzielę była cały dzień na działce, wybiegała się tam bez smyczy, widać było, że mocno ją to uszczęśliwiło, ale i zmęczyło, bo całą drogę do domu spokojnie spała. Ma dobry apetyt, najchętniej wszystko by zjadła. Reasumując, jesteśmy bardzo szczęśliwi, że tak cudowny pies zawitał do naszego domu i nie wyobrażamy sobie życia bez niej :-) Pozdrawiam! :loveu::loveu::loveu: lepszego domku dla Janci nie mogliśmy sobie wymarzyć :loveu::loveu::loveu: Quote
Lilmo Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Janeczko tak bardzo się cieszę z Twojego szczęścia! :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Negri_2008 napisał(a):Nowe wieści o Foxy :multi: ______________________________ Witam serdecznie, U nas nadal bez zmian- czyli wszystko super :-) Malutkiej skończyła się już cieczka, byliśmy u weterynarza i za ok miesiąc jeśli wszystko będzie ok, będziemy umawiać się na zabieg. Foxy jest cudowna, nam ciężko jest uwierzyć, że mogłaby sprawiać kłopoty. Jest taka grzeczna i posłuszna, nic nie niszczy, nie załatwia się w domu. Tak prawdę mówiąc nie ma się o co przyczepić. Jest przesłodka, codziennie budzi nas swoimi całuskami, po czym wykonuje serię "przeciągań", uwielbia spacery, w niedzielę była cały dzień na działce, wybiegała się tam bez smyczy, widać było, że mocno ją to uszczęśliwiło, ale i zmęczyło, bo całą drogę do domu spokojnie spała. Ma dobry apetyt, najchętniej wszystko by zjadła. Reasumując, jesteśmy bardzo szczęśliwi, że tak cudowny pies zawitał do naszego domu i nie wyobrażamy sobie życia bez niej :-) Pozdrawiam! Wszyscy cieszymy się z takich informacji! I, no właśnie. Może jakieś foteczki...? pzdr. Quote
Negri_2008 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Dostałam Jankowo Foxowe fotki :multi: Wybaczcie, że ich nie wstwiam, ale wieczorami dogo mi ostatnio siada.:mad: Wstawię dziś - najdalej jutro :lol: Quote
Asiaczek Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Negri_2008']Dostałam Jankowo Foxowe fotki :multi: Wybaczcie, że ich nie wstwiam, ale wieczorami dogo mi ostatnio siada.:mad: Wstawię dziś - najdalej jutro :lol:[/quote] Jeeee, super! Czekamy... Pzdr. Quote
Negri_2008 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Masaż :loveu::evil_lol: Park;) Profil :loveu: Spacer ;) _____________________________ :p:loveu: Quote
__Lara Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Miodzio :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A to najlepsze :loveu::loveu::loveu::loveu: ale jej dobrze :loveu::loveu::loveu: słodziutka :loveu: Quote
Lilmo Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Jaka ona jest piękna :loveu: Tyle zdjęć Janeczki-Foxy się na wątku naoglądałam, a za każdym kolejnym razem i tak nie mogę wyjść z podziwu dla jej oryginalnej urody :loveu: Quote
Rubi18 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 teraz to juz dama:) no poprostu slicznie:D Quote
Onaa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Przepraszam za offa :oops:. Wystraszony Kibic czeka na pomoc :( : http://www.dogomania.pl/forum/f28/kibic-prosi-o-szanse-na-normalne-zycie-pomozmy-mu-na-nowo-zaufac-czlowiekowi-146558/. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Hihihi, jakaż przyjemność... http://img25.imageshack.us/img25/3586/masaz.jpg Piękny profil! http://img268.imageshack.us/img268/3914/profilzb.jpg Cudna Janeczka!:loveu: http://img199.imageshack.us/img199/8998/spacerh.jpg Pzdr. Quote
Negri_2008 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 A Państwo Janki/Foxy o nas nie zapominaja i piszą: Witam serdecznie, U nas po staremu czyli wszystko ok :-) Mała jest grzeczna i kochana i co raz bardziej rozpieszczona ;-) 10 listopada odbędzie się jej sterylizacja, także odezwiemy sie po jak przebiegł zabieg! Pozdrawiam! __________________________________ Trzymamy kciuki za sterylkę i za małą, żeby była nadal tak kochana i rozpieszczana :evil_lol::loveu: Vivat taki domek :multi: Quote
Recommended Posts