Negri_2008 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ludziska kochane!!!!!!!!! przed chwilą dostałam sms od Państwa z prośbą o podanie adresu mailowego :loveu: Przyślą mi wieści o Jance i FOTY :multi::multi::multi: No, takie adopcje to ja uwielbiam :evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Oby więcej takich adopcji... Czekamy, czekamy :cool3: :loveu: Quote
Brysio Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Własnie wrociłam i na dobry początek takie wspaniałe wiesci!!! :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
Negri_2008 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dostałam mail od Pańciostwa Janki więc przeklajam jak zostało napisane :lol: Poza tym co poniżej dostałam jeszcze w sms informację, że Janka dużo śpi i spaceruje ________________ Witam, W załączniku 3 fotki z pierwszego dnia pobytu. Będziemy podsyłać oczywiście późniejsze też :-) Janeczkę przechrzciliśmy na Foxy- z wyglądu przypomina nam lisiczkę, więc dostała nowe imię - na razie co prawda głównie reaguje na cmoknięcie, ale na pewno nauczy się wszystkiego, bo widać po oczach że to mądrala :-) Jest spokojna, śpi grzecznie na swoim posłaniu, obok naszego łóżka, w dzień przebywa głównie na fotelu :-) bawi się trochę gryzakiem, ale głównie chodzi za nami krok w krok i wszystko ogląda, sprawdza, nasłuchuje. Jest ciekawska, na spacerach zawsze idzie pierwsza, wszystkiego chce powąchać, niestety czasem też podjeść, ale myślę, że szybko pozbędzie się tego "śmieciowego" nawyku. Na spacerach załatwia się, w domu zdarzyło się jej to raptem 2 razy. Poza tym cóż straszna pieszczocha z niej, uwielbia być głaskana, lizać i przutulać się. Myślę, że dokonaliśmy najlepszego wyboru z możliwych :-) Pozdrawiam serdecznie, Magda ___________________ I Foty miodaśne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Rubi18 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ja niestety nie mam nr do jej panstwa ale najwazniejsze ze jest z nimi kontakt i widzimy szczeszliwa Janeczke-Foxy:) az buzia sama sie cieszy:) Quote
martka1982 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Super,że nie widać już Janki tułającej się po psim wybiegu w schronie:) Niech jej się tam żyje jak najlepiej. Dziękujemy wszystkim, którzy małej pomogli, trzymali kciuki za jej zdrowie i adopcję oraz przyczynili się do tego,że znalazła swój domek:) Quote
Brysio Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 To jest najcudowniejsze zdjęcie pod słońcem:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Janeczka vel Foxie zasłuzyła na tak dobry i mądry domek.:lol: Pzdr. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Wreszcie śliczna Foxy, myszka Janeczka vel Lisiczka znalazła swoje szczęście ! :loveu: Dzielna mała sunia, tyle czasu w schronisku, zasłużyła na dobry i kochający domek na zawsze. Trzymam kciuki za Foxy i domek.:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ruby, dziękuję za smsa :loveu::loveu::loveu: Foxy, śliczne imię :loveu: Janeczko, tak się cieszę, wreszcie się udało, po tylu miesiącach :loveu: teraz dopiero w pełni czuję sukces udanej adopcji, Janka w nowym domku wreszcie!!! :multi::multi::multi: Quote
Ffrubka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi!!! cały urlop trzymałam kciuki za malutką !!! Teraz już tylko długiego, szczęśliwego życia Ci życzę myszko !! Quote
Negri_2008 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Napisałam do Państwa nieśmiałego mailika z zatytaniem o Foxy i mam nadzieję, że napiszą parę słów ;) Quote
Negri_2008 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Taki mail ;) ___________________________ Witam serdecznie, Jak dotąd mogę powiedzieć, że sunia to prawie ideał. Ten tydzień był etraz decydujący, ponieważ mąż skończył urlop i Foxy musiala zostać sama w domu na czas naszej pracy i....jest super, nie rozrabia, nie niszczy, nie załatwia się w domu, także pełen sukces :-) Poza tym mała rozrabiaka z niej, ciągle nas podgryza, zaczepia inne psy na spacerach i obszczekuje każdego kto ruszy się na klatce. Myślę, że już się z nami zżyła, wystarczy popatrzeć jak się cieszy na nasz widok i jak rano nas budzi podstawiając brzuszek do pieszczot. Jest wielkim pieszczochem, najchętniej by leżała i dawała się głaskać cały czas. Albo lizała nas po rękach. Naprawdę sami jesteśmy w szoku, bo myśleliśmy, że będzie ciężej. Na razie nie mamy co narzekać i oby tak dalej! Pozdrawiamy serdecznie ____________________________________ :loveu: Quote
Rubi18 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 jak cudownie slyszesc jak malutkiej sie teraz uklada:) Quote
__Lara Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Negri_2008 napisał(a):Taki mail ;) ___________________________ Witam serdecznie, Jak dotąd mogę powiedzieć, że sunia to prawie ideał. Ten tydzień był etraz decydujący, ponieważ mąż skończył urlop i Foxy musiala zostać sama w domu na czas naszej pracy i....jest super, nie rozrabia, nie niszczy, nie załatwia się w domu, także pełen sukces :-) Poza tym mała rozrabiaka z niej, ciągle nas podgryza, zaczepia inne psy na spacerach i obszczekuje każdego kto ruszy się na klatce. Myślę, że już się z nami zżyła, wystarczy popatrzeć jak się cieszy na nasz widok i jak rano nas budzi podstawiając brzuszek do pieszczot. Jest wielkim pieszczochem, najchętniej by leżała i dawała się głaskać cały czas. Albo lizała nas po rękach. Naprawdę sami jesteśmy w szoku, bo myśleliśmy, że będzie ciężej. Na razie nie mamy co narzekać i oby tak dalej! Pozdrawiamy serdecznie ____________________________________ :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: nie no, miodzik :loveu: Quote
Negri_2008 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 W takim razie jeszcze to: _____________________________ Postaram się w weekend jakieś foteczkie przesłać :-) Wczoraj byłyśmy pół dnia na Polach Mokotowskich- nie powiem podobało się, taka przestrzeń, woda, wróciła zmęczona i zadowolona :-) a dzisiaj z tego co widzę, to chyba już cieczkę dostała, więc niedługo będzie można podjąć kroki w kierunku sterylizacji! Pozdrawiam serdecznie _______________________________ :multi::loveu::multi::loveu: Quote
martka1982 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 No proszę! Foxy napawa nas dumą:) Quote
Negri_2008 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Popatrzcie :loveu: Nie dość, że Foxy czas wolny spędza na polach Mokotowskich (najlepsze miejsce dla psiaków w warszawce:evil_lol:) to jeszcze "po miękkim chadza" i na krześle Pańciostwa się wyleguje. Ech...ona już w zupełnie innym świecie jest :multi: Quote
Lilmo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Jaka ona jest piękna! :loveu: Tak się cieszę, że trafiła do raju! Quote
__Lara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 :loveu::loveu::loveu: normalnie sama radość jak się widzi takie zdjęcia :loveu: Quote
Recommended Posts