Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludziska kochane!!!!!!!!!

przed chwilą dostałam sms od Państwa z prośbą o podanie adresu mailowego :loveu:
Przyślą mi wieści o Jance i FOTY :multi::multi::multi:

No, takie adopcje to ja uwielbiam :evil_lol:

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam mail od Pańciostwa Janki więc przeklajam jak zostało napisane :lol:

Poza tym co poniżej dostałam jeszcze w sms informację, że Janka dużo śpi i spaceruje

W załączniku 3 fotki z pierwszego dnia pobytu. Będziemy podsyłać oczywiście późniejsze też :-)
Janeczkę przechrzciliśmy na Foxy- z wyglądu przypomina nam lisiczkę, więc dostała nowe imię - na razie co prawda głównie reaguje na cmoknięcie, ale na pewno nauczy się wszystkiego, bo widać po oczach że to mądrala :-)
Jest spokojna, śpi grzecznie na swoim posłaniu, obok naszego łóżka, w dzień przebywa głównie na fotelu :-) bawi się trochę gryzakiem, ale głównie chodzi za nami krok w krok i wszystko ogląda, sprawdza, nasłuchuje. Jest ciekawska, na spacerach zawsze idzie pierwsza, wszystkiego chce powąchać, niestety czasem też podjeść, ale myślę, że szybko pozbędzie się tego "śmieciowego" nawyku. Na spacerach załatwia się, w domu zdarzyło się jej to raptem 2 razy.
Poza tym cóż straszna pieszczocha z niej, uwielbia być głaskana, lizać i przutulać się.
Myślę, że dokonaliśmy najlepszego wyboru z możliwych :-)

Pozdrawiam serdecznie,

Magda

I Foty miodaśne :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Super,że nie widać już Janki tułającej się po psim wybiegu w schronie:) Niech jej się tam żyje jak najlepiej.
Dziękujemy wszystkim, którzy małej pomogli, trzymali kciuki za jej zdrowie i adopcję oraz przyczynili się do tego,że znalazła swój domek:)

Posted

Ruby, dziękuję za smsa :loveu::loveu::loveu: Foxy, śliczne imię :loveu: Janeczko, tak się cieszę, wreszcie się udało, po tylu miesiącach :loveu: teraz dopiero w pełni czuję sukces udanej adopcji, Janka w nowym domku wreszcie!!! :multi::multi::multi:

Posted

Taki mail ;)

Witam serdecznie,

Jak dotąd mogę powiedzieć, że sunia to prawie ideał. Ten tydzień był etraz decydujący, ponieważ mąż skończył urlop i Foxy musiala zostać sama w domu na czas naszej pracy i....jest super, nie rozrabia, nie niszczy, nie załatwia się w domu, także pełen sukces :-)
Poza tym mała rozrabiaka z niej, ciągle nas podgryza, zaczepia inne psy na spacerach i obszczekuje każdego kto ruszy się na klatce. Myślę, że już się z nami zżyła, wystarczy popatrzeć jak się cieszy na nasz widok i jak rano nas budzi podstawiając brzuszek do pieszczot.
Jest wielkim pieszczochem, najchętniej by leżała i dawała się głaskać cały czas. Albo lizała nas po rękach.
Naprawdę sami jesteśmy w szoku, bo myśleliśmy, że będzie ciężej. Na razie nie mamy co narzekać i oby tak dalej!

Pozdrawiamy serdecznie

:loveu:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Taki mail ;)

Witam serdecznie,

Jak dotąd mogę powiedzieć, że sunia to prawie ideał. Ten tydzień był etraz decydujący, ponieważ mąż skończył urlop i Foxy musiala zostać sama w domu na czas naszej pracy i....jest super, nie rozrabia, nie niszczy, nie załatwia się w domu, także pełen sukces :-)
Poza tym mała rozrabiaka z niej, ciągle nas podgryza, zaczepia inne psy na spacerach i obszczekuje każdego kto ruszy się na klatce. Myślę, że już się z nami zżyła, wystarczy popatrzeć jak się cieszy na nasz widok i jak rano nas budzi podstawiając brzuszek do pieszczot.
Jest wielkim pieszczochem, najchętniej by leżała i dawała się głaskać cały czas. Albo lizała nas po rękach.
Naprawdę sami jesteśmy w szoku, bo myśleliśmy, że będzie ciężej. Na razie nie mamy co narzekać i oby tak dalej!

Pozdrawiamy serdecznie

:loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: nie no, miodzik :loveu:

Posted

W takim razie jeszcze to:

Postaram się w weekend jakieś foteczkie przesłać :-)
Wczoraj byłyśmy pół dnia na Polach Mokotowskich- nie powiem podobało się, taka przestrzeń, woda, wróciła zmęczona i zadowolona :-) a dzisiaj z tego co widzę, to chyba już cieczkę dostała, więc niedługo będzie można podjąć kroki w kierunku sterylizacji!

Pozdrawiam serdecznie

:multi::loveu::multi::loveu:

Posted

Popatrzcie :loveu:

Nie dość, że Foxy czas wolny spędza na polach Mokotowskich (najlepsze miejsce dla psiaków w warszawce:evil_lol:) to jeszcze "po miękkim chadza" i na krześle Pańciostwa się wyleguje.

Ech...ona już w zupełnie innym świecie jest :multi: