Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super wieści:))))
Jance się poszczęści, zasłużyła dziewczyna na wszystko co najlepsze, bo wiele przeszła i zawsze była bardzo dzielna, to niech jej teraz los wynagrodzi te wszystkie ciężkie chwile, i to,że już tyle czasu mieszka w schronisku!

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozmawial z Pania Marta,z kotóra załatwialismy tez poprzedni transport.Poprzednio jechalismy z Wika która prawie całe życie spedziła w schronisku (8 lat) i znalazła dom za Wrocławiem.nadal mam z nia kontakt:)

Posted

Rubi18 napisał(a):
rozmawial z Pania Marta,z kotóra załatwialismy tez poprzedni transport.Poprzednio jechalismy z Wika która prawie całe życie spedziła w schronisku (8 lat) i znalazła dom za Wrocławiem.nadal mam z nia kontakt:)

O jeju co u niej???
Może da ci się załatwić jakieś foto? hmm...

Było by wspaniale zobaczyć jak się miewa. ;)

Posted

Rubi18 napisał(a):

Rubi, czy to oznacza, ze zawieziesz Janeczkę do Warszawy? :lol:

Posted

no pewnie ze zawioze mała Janeczke:)ale dopiero blizej 9.08 mamy zadzwonic jeszcze raz do schroniska i dogadac szczeguly,ale ja napewno sie nie wycofam:)

Posted

Rubi18 napisał(a):
Juz czekamy tylko na niedziele i jedziemy z Janeczka do nowego domku:)

:loveu::loveu::loveu: a mnie nie będzie już w domu, bo wyjeżdżam w sobotę. Rubi, możesz mi napisać smska co i jak, jak poszło? :) na nr 506-493-005, będę wdzięczna.

Posted

Rubi18 napisał(a):
no pewnie juz zapisuje nr:)

Jak wyślesz mi smsa to może pisać, że wciąż wysyła, albo, że narazie nie doszło, bo ja będę na terenie gdzie nie ma zasięgu, ale w swoim czasie przeczytam. Dzięki :lol:

Posted

No i Janeczka dziś opuściała schronisko. :multi:
Będzie brakować małej, uwielbiałam jak kładła się na pleckach i wywijała by tylko zwrócić na nią uwage. Właściciele muszę być z niej zadowoleni, ona powodowała, że na mojej twarzy zawsze gościł uśmiech.. Trzymaj się Janeczko!!!! ;)

Posted

najwazniejsze ze teraz ma Swojego ludzia:) i napewno bedzie szczesliwa bo to bardzo mili ludzie:)
Janeczka chyba potrafi zauroczyc kazdego:)byla dobra towarzyszka podrozy:)

Posted

Janeczkę zawieźliśmy do teściów jej nowych państwa:) Jancia była bardzo przejęta nowym otoczeniem i trochę zdenerwowana...wszystko juz na nia czekalo nowa smyczka i obrozka,jezdonko,miska z woda:) dopiero wieczorem miala trafic do Swoich wlascicieli bo wracali z wakacji wiec niestety niewiem jak sie pozniej Janka zachowala...
Ale wieze ze teraz jest szczesliwa.bo bylo widac ze odrazu zostala pokochana:)

Posted

Ci Państwo byli tak mili, serdeczni że Janeczkę pokochają - na pewno ( bo już ją kochali - choć przez internet).

Hm.....myślę jednak, że wypadałoby i wręcz powinno się do bezpośrednich właścicieli zadzwonić i dowiedzieć się jak Janka sie klimatyzuje i czy wszystko w porządku :roll:

Myrkur - domek super, w Warszawie (ale oczywiście nie dlatego:evil_lol:). Młodzi ludzie pro-zwierzęcy, ze zdrowym podejściem do sterylizacji, z dużą świadomością bezdomności zwierzaków i ich cierpień.
Chcieli Jankę jak najszybciej i nawet żałowali, że wyjeżdżają na wakacje i przez to Janka dłużej w schronie będzie...
:loveu:

Posted

[quote name='Negri_2008']Ci Państwo byli tak mili, serdeczni że Janeczkę pokochają - na pewno ( bo już ją kochali - choć przez internet).

Hm.....myślę jednak, że wypadałoby i wręcz powinno się do bezpośrednich właścicieli zadzwonić i dowiedzieć się jak Janka sie klimatyzuje i czy wszystko w porządku :roll:

Myrkur - domek super, w Warszawie (ale oczywiście nie dlatego:evil_lol:). Młodzi ludzie pro-zwierzęcy, ze zdrowym podejściem do sterylizacji, z dużą świadomością bezdomności zwierzaków i ich cierpień.
Chcieli Jankę jak najszybciej i nawet żałowali, że wyjeżdżają na wakacje i przez to Janka dłużej w schronie będzie...
:loveu:

Dziękuję za te informacje i cieszę się, że wszystko wskazuje na to, iż Lisiczka :loveu: wspaniale trafiła :multi: Będę czekać na kolejne wiadomości i mam nadzieję, że Janeczce układa się z jej nowymi właścicielami.