martka1982 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Super wieści:)))) Jance się poszczęści, zasłużyła dziewczyna na wszystko co najlepsze, bo wiele przeszła i zawsze była bardzo dzielna, to niech jej teraz los wynagrodzi te wszystkie ciężkie chwile, i to,że już tyle czasu mieszka w schronisku! Quote
Rubi18 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 rozmawial z Pania Marta,z kotóra załatwialismy tez poprzedni transport.Poprzednio jechalismy z Wika która prawie całe życie spedziła w schronisku (8 lat) i znalazła dom za Wrocławiem.nadal mam z nia kontakt:) Quote
Karolcia_ko5 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Rubi18 napisał(a):rozmawial z Pania Marta,z kotóra załatwialismy tez poprzedni transport.Poprzednio jechalismy z Wika która prawie całe życie spedziła w schronisku (8 lat) i znalazła dom za Wrocławiem.nadal mam z nia kontakt:) O jeju co u niej??? Może da ci się załatwić jakieś foto? hmm... Było by wspaniale zobaczyć jak się miewa. ;) Quote
Rubi18 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 z tego co wiem Wika ma sie bardzo dobrze i odbija Sobie wszystkie te lata w schronisku:) jej nowa rodzina bardzo ja Kocha i rozpieszcza,lepiej trafic nie mogla:) na naszej-klasie ma zalorzony profil Logowanie do nasza-klasa.pl i tam sa jej zdjecia:) Quote
Negri_2008 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Rubi18 napisał(a):rozmawial z Pania Marta,z kotóra załatwialismy tez poprzedni transport.Poprzednio jechalismy z Wika która prawie całe życie spedziła w schronisku (8 lat) i znalazła dom za Wrocławiem.nadal mam z nia kontakt:) Rubi, czy to oznacza, ze zawieziesz Janeczkę do Warszawy? :lol: Quote
Rubi18 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 no pewnie ze zawioze mała Janeczke:)ale dopiero blizej 9.08 mamy zadzwonic jeszcze raz do schroniska i dogadac szczeguly,ale ja napewno sie nie wycofam:) Quote
__Lara Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Janko, jeszcze trochę i poczujesz jak to jest mieć swój domek :) Quote
Rubi18 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Juz czekamy tylko na niedziele i jedziemy z Janeczka do nowego domku:) Quote
__Lara Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Rubi18 napisał(a):Juz czekamy tylko na niedziele i jedziemy z Janeczka do nowego domku:) :loveu::loveu::loveu: a mnie nie będzie już w domu, bo wyjeżdżam w sobotę. Rubi, możesz mi napisać smska co i jak, jak poszło? :) na nr 506-493-005, będę wdzięczna. Quote
__Lara Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Rubi18 napisał(a):no pewnie juz zapisuje nr:) Jak wyślesz mi smsa to może pisać, że wciąż wysyła, albo, że narazie nie doszło, bo ja będę na terenie gdzie nie ma zasięgu, ale w swoim czasie przeczytam. Dzięki :lol: Quote
Negri_2008 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Rubi18 napisał(a):Juz czekamy tylko na niedziele i jedziemy z Janeczka do nowego domku:) bardzo mocno trzymam kciuki :thumbs: Quote
Karolcia_ko5 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 No i Janeczka dziś opuściała schronisko. :multi: Będzie brakować małej, uwielbiałam jak kładła się na pleckach i wywijała by tylko zwrócić na nią uwage. Właściciele muszę być z niej zadowoleni, ona powodowała, że na mojej twarzy zawsze gościł uśmiech.. Trzymaj się Janeczko!!!! ;) Quote
Rubi18 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 najwazniejsze ze teraz ma Swojego ludzia:) i napewno bedzie szczesliwa bo to bardzo mili ludzie:) Janeczka chyba potrafi zauroczyc kazdego:)byla dobra towarzyszka podrozy:) Quote
Lilmo Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 To jedna z najlepszych nowin jakie przeczytałam w ostatnim czasie na dogo :multi: Janeczko dużo, dużo, dużo szczęścia w SWOIM domku! :kiss_2: Quote
izulkabu Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 :multi::multi::multi: super wiadomość :loveu::loveu::loveu: wszystkiego dobrego Janeczko :lol: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Rozumiem, że jakieś info będzie o tym, że dotarła szczęśliwie, jej pierwsze chwile/dni w nowym domku... Pzdr. Quote
Ola la Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Janeczko przystojna dziewczyneczko! Wszystkiego naj naj naj!:multi::multi::multi: ale sie ciesze :loveu: Quote
nika28 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Super że Janeczce się poszczęściło :multi: :loveu: :multi: Quote
Negri_2008 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Bardzo się cisze, ze wszystko poszło zgodnie z planami :multi: A możemy prosić o choć maleńką relację, jak Państwo powitali Janeczkę? ;) Quote
MyrkurDagur Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Lisiczka już w swoim domku ??? Wspaniale !!! :multi: Udało się !!! :loveu: A cóż to za domek...? Quote
Rubi18 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Janeczkę zawieźliśmy do teściów jej nowych państwa:) Jancia była bardzo przejęta nowym otoczeniem i trochę zdenerwowana...wszystko juz na nia czekalo nowa smyczka i obrozka,jezdonko,miska z woda:) dopiero wieczorem miala trafic do Swoich wlascicieli bo wracali z wakacji wiec niestety niewiem jak sie pozniej Janka zachowala... Ale wieze ze teraz jest szczesliwa.bo bylo widac ze odrazu zostala pokochana:) Quote
Negri_2008 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ci Państwo byli tak mili, serdeczni że Janeczkę pokochają - na pewno ( bo już ją kochali - choć przez internet). Hm.....myślę jednak, że wypadałoby i wręcz powinno się do bezpośrednich właścicieli zadzwonić i dowiedzieć się jak Janka sie klimatyzuje i czy wszystko w porządku :roll: Myrkur - domek super, w Warszawie (ale oczywiście nie dlatego:evil_lol:). Młodzi ludzie pro-zwierzęcy, ze zdrowym podejściem do sterylizacji, z dużą świadomością bezdomności zwierzaków i ich cierpień. Chcieli Jankę jak najszybciej i nawet żałowali, że wyjeżdżają na wakacje i przez to Janka dłużej w schronie będzie... :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Negri_2008']Ci Państwo byli tak mili, serdeczni że Janeczkę pokochają - na pewno ( bo już ją kochali - choć przez internet). Hm.....myślę jednak, że wypadałoby i wręcz powinno się do bezpośrednich właścicieli zadzwonić i dowiedzieć się jak Janka sie klimatyzuje i czy wszystko w porządku :roll: Myrkur - domek super, w Warszawie (ale oczywiście nie dlatego:evil_lol:). Młodzi ludzie pro-zwierzęcy, ze zdrowym podejściem do sterylizacji, z dużą świadomością bezdomności zwierzaków i ich cierpień. Chcieli Jankę jak najszybciej i nawet żałowali, że wyjeżdżają na wakacje i przez to Janka dłużej w schronie będzie... :loveu: Dziękuję za te informacje i cieszę się, że wszystko wskazuje na to, iż Lisiczka :loveu: wspaniale trafiła :multi: Będę czekać na kolejne wiadomości i mam nadzieję, że Janeczce układa się z jej nowymi właścicielami. Quote
Recommended Posts