Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zabrałam wczoraj Janeczkę nad jezioro razem z innymi psami. Jako że upał jest u nas wszechogarniający postanowiliśmy wykąpać wszystkie czworonogi.
Myślałam,że Janeczka nie będzie chciała wejść do wody, więc jej odpuszczę przymusową kąpiel a tu patrzę a Janka sama leci na brzeg, rzuca się w wodę i płynie:))) Zrobiła tak kilka razy:))) jako jedyny pies ze wszystkich spacerowiczów sama się pchała do kąpieli:) następnym razem wezmę aparat to wam pokażę jak Janka pływa:) a po wyjściu na brzeg wyglądała jak cienki badylek;)

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
Zabrałam wczoraj Janeczkę nad jezioro razem z innymi psami. Jako że upał jest u nas wszechogarniający postanowiliśmy wykąpać wszystkie czworonogi.
Myślałam,że Janeczka nie będzie chciała wejść do wody, więc jej odpuszczę przymusową kąpiel a tu patrzę a Janka sama leci na brzeg, rzuca się w wodę i płynie:))) Zrobiła tak kilka razy:))) jako jedyny pies ze wszystkich spacerowiczów sama się pchała do kąpieli:) następnym razem wezmę aparat to wam pokażę jak Janka pływa:) a po wyjściu na brzeg wyglądała jak cienki badylek;)

:loveu::loveu::loveu::loveu: jejku, musiał to być super widok :loveu::loveu:

martko, dziewczyny, co z ogłoszeniami? chyba trzeba je poodnawiać?

Posted

[quote name='martka1982']Laro a jak sprawdzić czy te które ma już wygasły?
Nie znam się na tym. Będę bardzo wdzięczna jeśli porobisz na tych stronach, które znasz:)

Porobię nowe, najwyżej będą się dublować :p

Janka będzie mieć ogłoszenia na:

1. www.bono-polska.pl
2. www.ojej.pl
3. www.pajeczyna.pl
4. www.pineska.pl
8. www.gumtree.pl
9. www.petworld.pl
10. www.vetmozga.com
14.www.adopcjapsa.pl
17. www.rozglos.net
19. www.najpewniej.pl
20. www.mammisia.pl
21. www.petsy.pl
23. www.e-zwierzak.pl
25. www.morusek.pl
28. www.olx.pl
29. www.szybko-sprzedam.pl
30. www.sprzedasz.pl
32. www.pchlitarg.info.pl
34. www.neeon.pl
35. http://ogloszenia.e-gratka.info/
37. www.oddamzadarmo.eu
38. www.tlenek.pl
39. www.top-ogloszenia.com

Posted

martko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Jak ona bosko pływa!!!!! najpiękniejszy filmik jaki widziałam :D :D :D ojejku, alel mam banana!!! :D jakbym mogła to już bym ją do siebie zabrała!!!! :loveu::loveu:

Posted

Janeczka - mistrz pływak, w górę. MOże ktoś wypatrzy ją ten piesem jest taki aktywny, w sam raz dla rodzin. MOże ten filmik gdzieś w ogłoszeniach zamieścić - niech zachęca do zabaw

Posted

martka1982 napisał(a):
Filmik dodałam do allegro
Lara, jeśli dasz radę, to dodaj go też do swoich ogłoszeń:)

A ja dodalam filmik do grupowego wyroznionego Allegro, w ktorym Janeczka tez jest. :lol:

Posted

Ciotki, mam super domek dla Janki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pani z Warszawy, wypatrzyła ją na moim wczorajszym ogłoszeniu na gumtree :loveu::loveu::loveu: są zakochani z mężem w Jance, dzieci i innych zwierząt nie mają :) Pani mi wysłała już adres do wizyty, więc potrtzebujemy kogoś kto u Państwa zawita i porozmawia :) oczywiście zgodzili się na wizytę. Jedynie wyjeżdżają na urlop między 2-9 sierpnia i po tym terminie by zabrali Jankę do siebie, bo chcą się nią w pełni zająć, dlatego prosili żeby ją zarezerwować dla nich :) Pani bardzo fajna się wydawała, jak powiedziałam, że Janka pływała niedawno to się śmiała :loveu:

Potrzebna osoba na wizytę w Warszawie!!!!

Posted

Ale wieści!!!! To raczej Ty trzymaj w rezerwacji tych Państwa dla Janeczki. Oby się udało. Do 9 sierpnia jeszcze trochę czasu. Trzymam kciuki. Maleńka uda się - zobaczysz