martka1982 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Zabrałam wczoraj Janeczkę nad jezioro razem z innymi psami. Jako że upał jest u nas wszechogarniający postanowiliśmy wykąpać wszystkie czworonogi. Myślałam,że Janeczka nie będzie chciała wejść do wody, więc jej odpuszczę przymusową kąpiel a tu patrzę a Janka sama leci na brzeg, rzuca się w wodę i płynie:))) Zrobiła tak kilka razy:))) jako jedyny pies ze wszystkich spacerowiczów sama się pchała do kąpieli:) następnym razem wezmę aparat to wam pokażę jak Janka pływa:) a po wyjściu na brzeg wyglądała jak cienki badylek;) Quote
__Lara Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 martka1982 napisał(a):Zabrałam wczoraj Janeczkę nad jezioro razem z innymi psami. Jako że upał jest u nas wszechogarniający postanowiliśmy wykąpać wszystkie czworonogi. Myślałam,że Janeczka nie będzie chciała wejść do wody, więc jej odpuszczę przymusową kąpiel a tu patrzę a Janka sama leci na brzeg, rzuca się w wodę i płynie:))) Zrobiła tak kilka razy:))) jako jedyny pies ze wszystkich spacerowiczów sama się pchała do kąpieli:) następnym razem wezmę aparat to wam pokażę jak Janka pływa:) a po wyjściu na brzeg wyglądała jak cienki badylek;) :loveu::loveu::loveu::loveu: jejku, musiał to być super widok :loveu::loveu: martko, dziewczyny, co z ogłoszeniami? chyba trzeba je poodnawiać? Quote
martka1982 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Janka ma już allegro. Będę jej odnawiać do skutku Quote
__Lara Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 martka1982 napisał(a):Janka ma już allegro. Będę jej odnawiać do skutku A inne ogłoszenia? może porobić? Quote
martka1982 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Laro a jak sprawdzić czy te które ma już wygasły? Nie znam się na tym. Będę bardzo wdzięczna jeśli porobisz na tych stronach, które znasz:) Quote
__Lara Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='martka1982']Laro a jak sprawdzić czy te które ma już wygasły? Nie znam się na tym. Będę bardzo wdzięczna jeśli porobisz na tych stronach, które znasz:) Porobię nowe, najwyżej będą się dublować :p Janka będzie mieć ogłoszenia na: 1. www.bono-polska.pl 2. www.ojej.pl 3. www.pajeczyna.pl 4. www.pineska.pl 8. www.gumtree.pl 9. www.petworld.pl 10. www.vetmozga.com 14.www.adopcjapsa.pl 17. www.rozglos.net 19. www.najpewniej.pl 20. www.mammisia.pl 21. www.petsy.pl 23. www.e-zwierzak.pl 25. www.morusek.pl 28. www.olx.pl 29. www.szybko-sprzedam.pl 30. www.sprzedasz.pl 32. www.pchlitarg.info.pl 34. www.neeon.pl 35. http://ogloszenia.e-gratka.info/ 37. www.oddamzadarmo.eu 38. www.tlenek.pl 39. www.top-ogloszenia.com Quote
martka1982 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Niespodzianka od Janki:) YouTube - Janka lubi pływać Quote
Lilmo Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Janeczko przepięknie!!! :multi::multi::multi: Dzielna z Ciebie dziewczynka! :loveu: No niech ją już ktoś pokocha :mad: Quote
monika083 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 rewelacja:loveu: slodka,mala myszka, czy mozna wrzucic filmik na allegro ,swietnie sie prezentuje:multi: Quote
__Lara Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 martko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak ona bosko pływa!!!!! najpiękniejszy filmik jaki widziałam :D :D :D ojejku, alel mam banana!!! :D jakbym mogła to już bym ją do siebie zabrała!!!! :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Jeeee, widac, z jaką radością Janeczka pływała! SUper! Pzdr. Quote
Ola la Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 super Janka:loveu:!!!!!!!!!!! Oscara dla Janki !:multi: Quote
martka1982 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Mówiłam wam,że Janka wymiata:evil_lol: Quote
Brysio Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Boze jaka ona jest kochana, maleńka rybka:loveu: Quote
feliksik Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Janeczka - mistrz pływak, w górę. MOże ktoś wypatrzy ją ten piesem jest taki aktywny, w sam raz dla rodzin. MOże ten filmik gdzieś w ogłoszeniach zamieścić - niech zachęca do zabaw Quote
martka1982 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Filmik dodałam do allegro Lara, jeśli dasz radę, to dodaj go też do swoich ogłoszeń:) Quote
Sabina02 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 martka1982 napisał(a):Filmik dodałam do allegro Lara, jeśli dasz radę, to dodaj go też do swoich ogłoszeń:) A ja dodalam filmik do grupowego wyroznionego Allegro, w ktorym Janeczka tez jest. :lol: Quote
__Lara Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ciotki, mam super domek dla Janki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pani z Warszawy, wypatrzyła ją na moim wczorajszym ogłoszeniu na gumtree :loveu::loveu::loveu: są zakochani z mężem w Jance, dzieci i innych zwierząt nie mają :) Pani mi wysłała już adres do wizyty, więc potrtzebujemy kogoś kto u Państwa zawita i porozmawia :) oczywiście zgodzili się na wizytę. Jedynie wyjeżdżają na urlop między 2-9 sierpnia i po tym terminie by zabrali Jankę do siebie, bo chcą się nią w pełni zająć, dlatego prosili żeby ją zarezerwować dla nich :) Pani bardzo fajna się wydawała, jak powiedziałam, że Janka pływała niedawno to się śmiała :loveu: Potrzebna osoba na wizytę w Warszawie!!!! Quote
feliksik Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ale wieści!!!! To raczej Ty trzymaj w rezerwacji tych Państwa dla Janeczki. Oby się udało. Do 9 sierpnia jeszcze trochę czasu. Trzymam kciuki. Maleńka uda się - zobaczysz Quote
MyrkurDagur Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Lara !!! :loveu: Ależ nam wieści wspaniałe przynosisz !!! :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Mocno trzymam kciuki, aby wszyscy wytrzymali do tego terminu.:lol::multi: Pzdr. Quote
__Lara Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Wytrzymamy :loveu::multi: Państwo się naprawdę bardzo fajni wydają :) Quote
martka1982 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Super!!!!!:)) Poproś tych państwa aby skontaktowali się ze schroniskiem. Namiary są w pierwszym poście:) Quote
Recommended Posts