Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Brysio']Cioteczki kochane patrzcie jakiego dostałam maila!!

Witam,

Mogę przygarnąć małą suczkę, straciłam jakis czas temu swoją schorowaną jamniczkę a jej towarzyszka z kanapy została sama i cierpi. Mam jeszcze dwa duze psy rasowe Leonbergery, ale one preferują świeże powietrze, są bardzo lagodne i kochają małe pieski. Warunek - sunia powinna byc sterylizowana i odrobaczona przed dołączeniem do reszty domowników - jesli to mozliwe to proszę o kontakt. Mieszkam pod Warszawą.
Pozdrawiam,

napisałam Pani, ze osoba, ktora się Janką zajmue skontaktuje się z ta Panią podaje maila

"Katarzyna Trebska-Drewnowska" <katarzyna.drewnowska@wp.pl>

Czyli co mamy się z nia skontaktować? A odpisałaś jej?

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, napisałam, ze osoba, ktora ma kontakt z psem do niej napisze i dalej będzie prowadziła sprawe;)

wiec piszcie laseczki po dom dla Janeczki:loveu::eviltong:

Posted

Brysio napisał(a):
tak, napisałam, ze osoba, ktora ma kontakt z psem do niej napisze i dalej będzie prowadziła sprawe;)

wiec piszcie laseczki po dom dla Janeczki:loveu::eviltong:

Aha, ok napisze do niej.
Czyli ona już jest na nią zdecydowana?

Posted

Ja otrzymałam maila o bardzo podobnej treści od tej samej Pani w sprawie jednej suńki, którą ogłaszam. Kontakt do Pani przekazałam do Supergogi, bo to o chodziło o psiaka będącego pod jej opieką. Nie mam pojęcia czy ta kobieta odpisała na jej maila. Obawiam się dziewczyny, że ta Pani mogła tak masowo wysyłać te maile :-( Tak czy inaczej miejmy jeszcze nadzieje. Trzymam kciuki zarówno za Miłkę jak i za Janeczkę! Oby którejś z nich się udało.

Posted

Ja dziś zawiesiłam zdjęcie Janki na akcji adopcyjnej, ale nie cieszyło się większym zainteresowaniem :shake::-( ogólnie to psy nie cieszyły się większym zainteresowaniem :( przez cały dzień poszedł...1 pies...

Posted

[quote name='__Lara']Ja dziś zawiesiłam zdjęcie Janki na akcji adopcyjnej, ale nie cieszyło się większym zainteresowaniem :shake::-( ogólnie to psy nie cieszyły się większym zainteresowaniem :( przez cały dzień poszedł...1 pies...[/QUOTE]

no jakies fatum dzisiaj wisialo nad psami akcyjnymi.....
przynajmniej koty mialy szczescie:shake: a dokladnie kocięta...

Nie wiem czy ktos chociaz oderwal jankową karteczke z ogloszonka tegoz..
oby

Posted

Brysio napisał(a):
Co za dziwna osoba, najpierw pisze, ze chce ją zabrac a teraz co?;/

Co Ci dokladnie napisała?

Napisała, że to trochę daleko i nie da rady dojechać... Janka jej się podoba, tylko nie wie czy dla niej życie z dwoma dużymi psami i te szaleństwa jakie teraz uprawia z nimi jej jamniczka nie będą dla Janki za dobre, ma trochę racji, bo Janka nie powinna się przemęczać, że tak powiem, ale wygląda ona na normalnego psa i w schronie też biega po podwórku i szaleje. Pani się nie poddała, napisała, że jeśli nic nie znajdziemy to mam do niej napisać.
:roll:

Posted

kurcze szkoda;( a czy w informacji na allegro jest napisane duzo o tej jej operacji? moze to ludzi odstrasza? Moze lepiej tylko krotko napisac, ze jako szczeniak przeszła operację ale teraz jest zupelnie zdrowa.

Przeciez to młody sliczny pies, takie szybko znajdują domki...

kurcze co jest nie tak?

Posted

Brysio napisał(a):
kurcze szkoda;( a czy w informacji na allegro jest napisane duzo o tej jej operacji? moze to ludzi odstrasza? Moze lepiej tylko krotko napisac, ze jako szczeniak przeszła operację ale teraz jest zupelnie zdrowa.

Przeciez to młody sliczny pies, takie szybko znajdują domki...

kurcze co jest nie tak?

Niestety nie umiem powiedzieć czy ta operacja niesie za soba jakieś konsekwencje w przyszłości. Janeczka jest żywa, wszystko jej się ładnie zagoiło i nic jej nie dolega. Jest normalną psinką to według mnie, ale jak to widzi np wet. Warto się dowiedzieć. Kiedyś w schronie pani była nią zainteresowana to nie zalecali jej bardzo aktywnego trybu życia chyba chodziło o to żeby jej to oszczędzić, żeby nie była psem któremu wymyśla się jakieś zabawy wymagające wysiłku i ciągłego biegania. Może biegać i się bawić ale z umiarem, żeby miała też czas na odpoczynek, nie wyolbrzymiała bym tego. Po prostu chodzi o to żeby ją kontrolować jak czuje się po wysiłku czy nie jest jakas inna, bo może ją coś boleć....to moja ocena.

• 2 weeks later...
Posted

martka1982 napisał(a):
Taka śliczna królewna i nadal bezdomna:(((
Ona już chyba nie pamięta jak wygląda życie poza schronem:(

Byłam pewna, że taka urocza panienka szybko znajdzie dom...