Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brysio napisał(a):
dokladnie, ja sprawdzam codziennie i moze teraz raz w tygodniu czasem 2 razy sie pojawiaja ogloszenia, zamiast tego wielka reklama cafeanimal, ktora nic nie pomaga...

wlasnie:(nie wiem czy mysla ,ze to lepsze rozwiazanie czy co:niewiem:
raz tylko zadzwonila do mnie kobieta ktora wypatrzyla psiaka na cafeanimal a nie w metrze .Zaadoptowala w koncu niewidomego wielkoluda;)

a Jancie cos faktycnzie jakis peszek przesladuje:shake:

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brysio napisał(a):
Kurcze to jest niemozliwe... takie cudo nie ma domu!!

:roll: dla mnie to jest strasznie dziwne... ale czekajcie! jakaż ja głupia jestem! mam jedną Panią, która szuka pieska, który lubi dzieci! zaraz do niej dzwonię!

Cioteczki, spotykam się z Panią w czwartek, pokażę jej zdjęcia Janki, trzymajcie kciuki! Dla mnie Pani bardzo odpowiedzialna, jak dla mnie jakby co wizyta niepotrzebna, ale jak chcecie to zawsze możemy zrobić :) ma w domu 2 chomik, rybki i koszatniczkę :) odpowiedzialnie podchodzi do kwestii przyszłego pieska.

Ciotki, co ewentualnie z transportem? pomogłybyście jakoś?

Posted

__Lara napisał(a):
:roll: dla mnie to jest strasznie dziwne... ale czekajcie! jakaż ja głupia jestem! mam jedną Panią, która szuka pieska, który lubi dzieci! zaraz do niej dzwonię!

Cioteczki, spotykam się z Panią w czwartek, pokażę jej zdjęcia Janki, trzymajcie kciuki! Dla mnie Pani bardzo odpowiedzialna, jak dla mnie jakby co wizyta niepotrzebna, ale jak chcecie to zawsze możemy zrobić :) ma w domu 2 chomik, rybki i koszatniczkę :) odpowiedzialnie podchodzi do kwestii przyszłego pieska.

Ciotki, co ewentualnie z transportem? pomogłybyście jakoś?

A gdzie ta pani mieszka? Bo nie napisałas...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A gdzie ta pani mieszka? Bo nie napisałas...

pzdr.

W Świętochłowicach ;) zdjęcia Janeczki mam już przygotowane, jutro Pani pokażę. Ciotki, a jakby co to co z transportem?

Posted

__Lara napisał(a):
Ciotki, a jakby co to co z transportem?

Ooo, to ja też trzymam kciukasy za ten domek!
A jeśli chodzi o transport, to znajdzie się!!!
Kurcze zapomniałam gdzie obecnie jest suńka? chodzi mi o miejscowość

edit; przeczytalam w pierwszym poscie ze w Koninie (tak?)
Najwiecej transportow jest do Katowic, a Swietochlowice jest niedaleko Katowic.. :)

Posted

Doda_ napisał(a):
Ooo, to ja też trzymam kciukasy za ten domek!
A jeśli chodzi o transport, to znajdzie się!!!
Kurcze zapomniałam gdzie obecnie jest suńka? chodzi mi o miejscowość

edit; przeczytalam w pierwszym poscie ze w Koninie (tak?)
Najwiecej transportow jest do Katowic, a Swietochlowice jest niedaleko Katowic.. :)

Tak, niedaleko :) to trzymajcie kciuki!

Posted

Niestety, nici :/ Pani jest bardziej terroryzowana przez córkę, która już i teraz chce szczeniaka, malutką kluseczkę... a takiej nawet u nas w schronie w Katowicach nie było, Pani kierownik powiedziała żeby jej nie ulegała, bo widać, że chce zabawkę...

Posted

ata napisał(a):
ech.........:shake::shake:

No ech, ręce opadają... dzwoniła do mnie Pani pod wieczór, że jej znajomy ma do oddania szczeniaka po swojej suczce i go weźmie....

Dziewczyny, ale będę w weekend na akcji adopcyjnej u nas w Katowicach to wezmę ogłoszenie Janki i przywieszę, może akurat ktoś ją wypatrzy!

Posted

Cioteczki kochane patrzcie jakiego dostałam maila!!

Witam,

Mogę przygarnąć małą suczkę, straciłam jakis czas temu swoją schorowaną jamniczkę a jej towarzyszka z kanapy została sama i cierpi. Mam jeszcze dwa duze psy rasowe Leonbergery, ale one preferują świeże powietrze, są bardzo lagodne i kochają małe pieski. Warunek - sunia powinna byc sterylizowana i odrobaczona przed dołączeniem do reszty domowników - jesli to mozliwe to proszę o kontakt. Mieszkam pod Warszawą.
Pozdrawiam,

napisałam Pani, ze osoba, ktora się Janką zajmue skontaktuje się z ta Panią podaje maila

"Katarzyna Trebska-Drewnowska" <katarzyna.drewnowska@wp.pl>