Ola la Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Brysio napisał(a):dokladnie, ja sprawdzam codziennie i moze teraz raz w tygodniu czasem 2 razy sie pojawiaja ogloszenia, zamiast tego wielka reklama cafeanimal, ktora nic nie pomaga... wlasnie:(nie wiem czy mysla ,ze to lepsze rozwiazanie czy co:niewiem: raz tylko zadzwonila do mnie kobieta ktora wypatrzyla psiaka na cafeanimal a nie w metrze .Zaadoptowala w koncu niewidomego wielkoluda;) a Jancie cos faktycnzie jakis peszek przesladuje:shake: Quote
nika28 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 No jancia taka śliczna jest a nadal bez domku... :shake: [SIZE="1"]Przepraszam za offa... http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-plochliwa-marmurkowa-fionka-w-obozie-zaglady-zbieramy-na-hotel-138220/ Quote
Ola la Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 odnowione janeczkowe cafeanimal: Janka- piękna i młoda ale bezdomna.... - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
izulkabu Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Janka Ty się ładnie uśmiechaj, na pewno gdzieś ten Twój domek jest :loveu: Quote
__Lara Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 izulkabu napisał(a):Janka Ty się ładnie uśmiechaj, na pewno gdzieś ten Twój domek jest :loveu: Tylko gdzie? :???::nerwy: Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Janka... źle mi, że ciągle nie masz domu :-(:mad: Quote
Brysio Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Kurcze to jest niemozliwe... takie cudo nie ma domu!! Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Brysio napisał(a):Kurcze to jest niemozliwe... takie cudo nie ma domu!! :roll: dla mnie to jest strasznie dziwne... ale czekajcie! jakaż ja głupia jestem! mam jedną Panią, która szuka pieska, który lubi dzieci! zaraz do niej dzwonię! Cioteczki, spotykam się z Panią w czwartek, pokażę jej zdjęcia Janki, trzymajcie kciuki! Dla mnie Pani bardzo odpowiedzialna, jak dla mnie jakby co wizyta niepotrzebna, ale jak chcecie to zawsze możemy zrobić :) ma w domu 2 chomik, rybki i koszatniczkę :) odpowiedzialnie podchodzi do kwestii przyszłego pieska. Ciotki, co ewentualnie z transportem? pomogłybyście jakoś? Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 __Lara napisał(a)::roll: dla mnie to jest strasznie dziwne... ale czekajcie! jakaż ja głupia jestem! mam jedną Panią, która szuka pieska, który lubi dzieci! zaraz do niej dzwonię! Cioteczki, spotykam się z Panią w czwartek, pokażę jej zdjęcia Janki, trzymajcie kciuki! Dla mnie Pani bardzo odpowiedzialna, jak dla mnie jakby co wizyta niepotrzebna, ale jak chcecie to zawsze możemy zrobić :) ma w domu 2 chomik, rybki i koszatniczkę :) odpowiedzialnie podchodzi do kwestii przyszłego pieska. Ciotki, co ewentualnie z transportem? pomogłybyście jakoś? A gdzie ta pani mieszka? Bo nie napisałas... pzdr. Quote
__Lara Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Asiaczek napisał(a):A gdzie ta pani mieszka? Bo nie napisałas... pzdr. W Świętochłowicach ;) zdjęcia Janeczki mam już przygotowane, jutro Pani pokażę. Ciotki, a jakby co to co z transportem? Quote
Doda_ Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 __Lara napisał(a): Ciotki, a jakby co to co z transportem? Ooo, to ja też trzymam kciukasy za ten domek! A jeśli chodzi o transport, to znajdzie się!!! Kurcze zapomniałam gdzie obecnie jest suńka? chodzi mi o miejscowość edit; przeczytalam w pierwszym poscie ze w Koninie (tak?) Najwiecej transportow jest do Katowic, a Swietochlowice jest niedaleko Katowic.. :) Quote
__Lara Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Doda_ napisał(a):Ooo, to ja też trzymam kciukasy za ten domek! A jeśli chodzi o transport, to znajdzie się!!! Kurcze zapomniałam gdzie obecnie jest suńka? chodzi mi o miejscowość edit; przeczytalam w pierwszym poscie ze w Koninie (tak?) Najwiecej transportow jest do Katowic, a Swietochlowice jest niedaleko Katowic.. :) Tak, niedaleko :) to trzymajcie kciuki! Quote
__Lara Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Niestety, nici :/ Pani jest bardziej terroryzowana przez córkę, która już i teraz chce szczeniaka, malutką kluseczkę... a takiej nawet u nas w schronie w Katowicach nie było, Pani kierownik powiedziała żeby jej nie ulegała, bo widać, że chce zabawkę... Quote
__Lara Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ata napisał(a):ech.........:shake::shake: No ech, ręce opadają... dzwoniła do mnie Pani pod wieczór, że jej znajomy ma do oddania szczeniaka po swojej suczce i go weźmie.... Dziewczyny, ale będę w weekend na akcji adopcyjnej u nas w Katowicach to wezmę ogłoszenie Janki i przywieszę, może akurat ktoś ją wypatrzy! Quote
Brysio Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Cioteczki kochane patrzcie jakiego dostałam maila!! Witam, Mogę przygarnąć małą suczkę, straciłam jakis czas temu swoją schorowaną jamniczkę a jej towarzyszka z kanapy została sama i cierpi. Mam jeszcze dwa duze psy rasowe Leonbergery, ale one preferują świeże powietrze, są bardzo lagodne i kochają małe pieski. Warunek - sunia powinna byc sterylizowana i odrobaczona przed dołączeniem do reszty domowników - jesli to mozliwe to proszę o kontakt. Mieszkam pod Warszawą. Pozdrawiam, napisałam Pani, ze osoba, ktora się Janką zajmue skontaktuje się z ta Panią podaje maila "Katarzyna Trebska-Drewnowska" <katarzyna.drewnowska@wp.pl> Quote
Recommended Posts