Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy Janeczka ma ogłoszenia ? Może któraś cioteczka znowu je zrobi :loveu: dobrze by było opisać całą historię, że ludzie pomogli sfinansować operację, że teraz jest zdrowa i że czeka na dom....
Janeczko, wierzę że ktos Cię w końcu wypatrzy i pokocha :loveu:

Posted

W metrze chyba jeszcze nie była :( tak, ma cały czas super wyróżnione allegro... narazie jest jeden 1 obserwujący, oby się wyłonił... bo coś już mnie bierze :angryy::mad:

Posted

[quote name='martka1982']Dziś nie było mnie w schronie, bo lało okrutnie. Jutro ją zobaczę, a coś przekazać mam,że pytasz czy widziałam?:)

Nie no, to wymiziaj ją od nas mocno! :loveu: powiedz, że o niej ciągle pamiętamy! :) i musimy znaleźć wreszcie ten domek!!!!!

Przy okazji...

Cioteczki, pomóżcie... Verterek siedzi bardzo przestraszony w schronie... tam nie ma szans na adopcję... potrzebne pieniążki na hotelik...

http://www.dogomania.pl/forum/f28/choc-bardzo-wystraszony-wciaz-ufa-czlowiekowi-nie-zawiedzmy-jego-zaufania-136842/index26.html#post12463448

Posted

Agathee napisał(a):
A ja mam takie pytanie, jak sunia dogaduje się z innymi psami? ;)

Generalnie biega na ogólnym wybiegu i toleruje wszystkie biegające tam psiaki. Do tej pory nie było większych problemów. Jest ok, czasem jak się siedzi z nimi wszystkimi to z zazdrości, że nie głaskam jej tylko innego psiaka, potrafiła się na niego rzucać..Wymusza uwagę tym sposobem. Ale potrafi zaakceptować innego stfora ;) Z tym nie ma problemu.

Posted

__Lara napisał(a):
Ktoś chętny na Janeczkę? :razz: taka pięęęęękność!! :loveu:

No ja to już mam dwa psióry wstrętne w domu, a więc odpadam :eviltong: Ale fakt, malutka złapała mnie za serce, jest niesamowita. Nie obiecuję nic, ale po cichutku postaram się coś wymyślić...

Piękna Janeczka szuka właściciela :loveu::loveu:

Posted

Agathee napisał(a):
No ja to już mam dwa psióry wstrętne w domu, a więc odpadam :eviltong: Ale fakt, malutka złapała mnie za serce, jest niesamowita. Nie obiecuję nic, ale po cichutku postaram się coś wymyślić...

Piękna Janeczka szuka właściciela :loveu::loveu:

Prosimy, bardzo, bardzo... Janeczka traci swoją młodość w shronisku :placz:a tu miód - pies: do dzieci, spokojny, miziasty, mały i ładny, kochany jednym słowem. Domku, pokaż się!

Posted

Jancia dalej bez chalupy:crazyeye: obiecuje jutro cafeanimala ale cos sobie zarty stroja ci z Metra bo dawno psich ogloszen tam nie widzialam:mad:

trzymeeeej sie Janka!:loveu:

Posted

dokladnie, ja sprawdzam codziennie i moze teraz raz w tygodniu czasem 2 razy sie pojawiaja ogloszenia, zamiast tego wielka reklama cafeanimal, ktora nic nie pomaga...