Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Janeczka mentalnie to już kobietka. To nie ten sam dzieciaczek, który trafił do schroniska. Ona naprawdę dorośleje i widać to po jej zachowaniu.
Miała kiepski start i kurcze....reszta też będzie kiepska?:(

Posted

martka1982 napisał(a):
Janeczka mentalnie to już kobietka. To nie ten sam dzieciaczek, który trafił do schroniska. Ona naprawdę dorośleje i widać to po jej zachowaniu.
Miała kiepski start i kurcze....reszta też będzie kiepska?:(

Nie może tak być! Nie pozwolimy na to! Może wywieszę jej ogłoszenia po Katowicach, podrukuję i poprzyklejam?

Posted

To trzymamy kciuki, aby tym razem wreszcie znalazł się ten własny ludź dla Janeczki :p Taki fajny piesek z niej wyrósł, szkoda tylko, że w psim więzieniu... :shake:

A jeśli mielibyście kogoś kto chciałby białego hasiorka to proszę o kontakt - szukam nowego domu dla takiego pimpka (banerek w stopce)...

Posted

Makrela napisał(a):
To trzymamy kciuki, aby tym razem wreszcie znalazł się ten własny ludź dla Janeczki :p Taki fajny piesek z niej wyrósł, szkoda tylko, że w psim więzieniu... :shake:

A jeśli mielibyście kogoś kto chciałby białego hasiorka to proszę o kontakt - szukam nowego domu dla takiego pimpka (banerek w stopce)...

Dla mnie to jest szok, że Janeczka tak długo domu nie umie znaleźć....

Posted

Brysio napisał(a):
Janeczko jak to mozliwe,ze nadal nie masz domku:-(!!!!!!

:-( poleciłam ją znowu innej Pani, ale ludzie chcą tylko yorki :angryy::angryy::angryy::mad: coraz bardziej mnie to bulwersuje :angryy:

Posted

__Lara napisał(a):
Zarekomnedowałam Jankę jednej Pani, która szuka małego pieska, trzymajcie kciuki :)

Czekamy na wieści i kciuki trzymamy...

EDIT: oj... pojawił się post Lary... czyli nic z tego... :shake:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Czekamy na wieści i kciuki trzymamy...

EDIT: oj... pojawił się post Lary... czyli nic z tego... :shake:

Po prostu ludzie mnie dobijają...od czwartku mam masę telefonów na temay Cyklusia, yorkopodobnego, a jak już polecam Jankę, że też lubi dzieci, że jest kochana, że już długo domku nie może znaleźć to cisza :angryy::angryy:

Posted

Musimy się zatem uzbroić w cierpliwość..........
Była pani w schronisku, której Janeczka bardzo się spodobała - wzięła ją na spacerek i niestety na tym był koniec.
Nasza mała lisiczka nadal czeka.....

Posted

martka1982 napisał(a):
Musimy się zatem uzbroić w cierpliwość..........
Była pani w schronisku, której Janeczka bardzo się spodobała - wzięła ją na spacerek i niestety na tym był koniec.
Nasza mała lisiczka nadal czeka.....

Ehhhhhh......................