__Lara Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Asiaczek napisał(a):Oooooo, czekamy, co dalej... Pzdr. Narazie nic dalej, bo ludzie są beznadziejni :angryy::angryy::angryy: Quote
Ffrubka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 wierzyć się nie chce, że takie śliczności domku jeszcze nie mają :shake: Quote
MyrkurDagur Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ffrubka napisał(a):wierzyć się nie chce, że takie śliczności domku jeszcze nie mają :shake: :sadCyber: Quote
martka1982 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Janeczka mentalnie to już kobietka. To nie ten sam dzieciaczek, który trafił do schroniska. Ona naprawdę dorośleje i widać to po jej zachowaniu. Miała kiepski start i kurcze....reszta też będzie kiepska?:( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 martka1982 napisał(a):...... Miała kiepski start............. Ale będzie happy end ! Janeczka -myszka jest taka śliczna i kochana ,będzie miała kochający domek ! Nie ma innej opcji ! :thumbs::thumbs: Quote
__Lara Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 martka1982 napisał(a):Janeczka mentalnie to już kobietka. To nie ten sam dzieciaczek, który trafił do schroniska. Ona naprawdę dorośleje i widać to po jej zachowaniu. Miała kiepski start i kurcze....reszta też będzie kiepska?:( Nie może tak być! Nie pozwolimy na to! Może wywieszę jej ogłoszenia po Katowicach, podrukuję i poprzyklejam? Quote
__Lara Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Dziewczyny, Janka już nie ma allegro, może wystawić jeszcze raz? tylko kasa by się na to przydała... Quote
martka1982 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Lara napisz ile potrzeba. Porozmawiam ze schroniskiem aby zrobili Ci [przelew Quote
__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='martka1982']Lara napisz ile potrzeba. Porozmawiam ze schroniskiem aby zrobili Ci [przelew To ja wystawię aukcję Jance, a potem podam kwotę. Allegro Janki, za 20,60zł: Łagodna, młoda Janka czeka na dom! pies / psy (654052164) - Aukcje internetowe Allegro Podać Ci moje dane do przelewu martko? Quote
Makrela Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 To trzymamy kciuki, aby tym razem wreszcie znalazł się ten własny ludź dla Janeczki :p Taki fajny piesek z niej wyrósł, szkoda tylko, że w psim więzieniu... :shake: A jeśli mielibyście kogoś kto chciałby białego hasiorka to proszę o kontakt - szukam nowego domu dla takiego pimpka (banerek w stopce)... Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Makrela napisał(a):To trzymamy kciuki, aby tym razem wreszcie znalazł się ten własny ludź dla Janeczki :p Taki fajny piesek z niej wyrósł, szkoda tylko, że w psim więzieniu... :shake: A jeśli mielibyście kogoś kto chciałby białego hasiorka to proszę o kontakt - szukam nowego domu dla takiego pimpka (banerek w stopce)... Dla mnie to jest szok, że Janeczka tak długo domu nie umie znaleźć.... Quote
Brysio Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Przepraszam za zakłócanie ale jest szansa dla tego psa i potrzebujemy pomocy!! www.dogomania.pl/forum/f28/ciagle-gryziony-ariel-prosi-o-dom-mamy-dt-potrzena-pomoc-finansowa-136205/#post12174485 Quote
__Lara Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Zarekomnedowałam Jankę jednej Pani, która szuka małego pieska, trzymajcie kciuki :) Quote
Brysio Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Janeczko jak to mozliwe,ze nadal nie masz domku:-(!!!!!! Quote
Doda_ Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Janeczka jeszcze nie w swoim domku?? :shake::shake::shake: Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Brysio napisał(a):Janeczko jak to mozliwe,ze nadal nie masz domku:-(!!!!!! :-( poleciłam ją znowu innej Pani, ale ludzie chcą tylko yorki :angryy::angryy::angryy::mad: coraz bardziej mnie to bulwersuje :angryy: Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 __Lara napisał(a):Zarekomnedowałam Jankę jednej Pani, która szuka małego pieska, trzymajcie kciuki :) Czekamy na wieści i kciuki trzymamy... EDIT: oj... pojawił się post Lary... czyli nic z tego... :shake: Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Czekamy na wieści i kciuki trzymamy... EDIT: oj... pojawił się post Lary... czyli nic z tego... :shake: Po prostu ludzie mnie dobijają...od czwartku mam masę telefonów na temay Cyklusia, yorkopodobnego, a jak już polecam Jankę, że też lubi dzieci, że jest kochana, że już długo domku nie może znaleźć to cisza :angryy::angryy: Quote
martka1982 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Musimy się zatem uzbroić w cierpliwość.......... Była pani w schronisku, której Janeczka bardzo się spodobała - wzięła ją na spacerek i niestety na tym był koniec. Nasza mała lisiczka nadal czeka..... Quote
__Lara Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 martka1982 napisał(a):Musimy się zatem uzbroić w cierpliwość.......... Była pani w schronisku, której Janeczka bardzo się spodobała - wzięła ją na spacerek i niestety na tym był koniec. Nasza mała lisiczka nadal czeka..... Ehhhhhh...................... Quote
Recommended Posts