__Lara Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Lara podaj nr konta wpłace za wystawienie Lu_Gosiak, dogadaj się w tej kwestii z martką, bo ona zadeklarowała już chęć zapłaty za wystawienie :) Albo zrobimy tak, Ty przelej za wystawienie, a martka za prowizję - będzie sprawiedliwiej :) Może być? Jak tak to już podaję nr konta na Pw. Quote
__Lara Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='zuzlikowa']Sytuacja rzeczywiście podbramkowa!!!!Różnie to może być z bankami,a jak rozumiem,dobrze by było wiedzieć,czy się jakąś konkretną kwotę uzbiera! Że wpłacać będziemy...to wiem,ale może choć wstępnie zdeklarujemy jaką kwotę? To dawać będzie obraz potrzeb i stanu posiadania! Nawet jak nie będziemy tego mogły zrobić w sobotę i niedzielę! Deklaruję na dziś 10zł...tylko,ale...:oops: I robię bazarek...szybki,może coś się uzbiera! Zuzlikowa, ja też tak myślę, że każdy niech napisze ile deklaruje, będzie jaśniejsza sytuacja. Bo wiecie, allegro cegiełkowe to trochę trwa zanim ludzie wpłacą, a jak wiadomo banki nie pracują przez weekend :shake: A czy nie można tej operacji zrobić "na kredyt", a potem zapłacić? Quote
Lu_Gosiak Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 __Lara napisał(a):Dziewczyny, zrobię allegro. Tylko prośba. Ktoś musi mi przelać kasę za wystawienie allegro (15zł) i za prowizję z allegro (to potem, po zakończeniu aukcji). Lara podaj nr konta wpłace za wystawienie Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Sytuacja rzeczywiście podbramkowa!!!!Różnie to może być z bankami,a jak rozumiem,dobrze by było wiedzieć,czy się jakąś konkretną kwotę uzbiera! Że wpłacać będziemy...to wiem,ale może choć wstępnie zdeklarujemy jaką kwotę? To dawać będzie obraz potrzeb i stanu posiadania! Nawet jak nie będziemy tego mogły zrobić w sobotę i niedzielę! Deklaruję na dziś 10zł...tylko,ale...:oops: I robię bazarek...szybki,może coś się uzbiera! Quote
MyrkurDagur Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='zuzlikowa'] (...) Że wpłacać będziemy...to wiem,ale może choć wstępnie zdeklarujemy jaką kwotę? To dawać będzie obraz potrzeb i stanu posiadania! Nawet jak nie będziemy tego mogły zrobić w sobotę i niedzielę! Deklaruję na dziś 10zł...tylko,ale...:oops: I robię bazarek...szybki,może coś się uzbiera! Słuszna uwaga. Ja deklaruję 30 zł, może uda się więcej :razz: Quote
anndzia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ja mogłabym zrobić bannerek tylko jest przeszkoda: wyjeżdżam i będę dopiero w niedziele wieczorem no i potrzebuję zdjęcia. Jeśli do tego czasu nikt się nie znajdzie to zrobię :D Uda się! :multi: EDIT: Widzę, że bannerek już jest, ale jak będą zdjęcia to także mogę zrobić :D Wklejam! Quote
martka1982 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Dowiem się czy całą kwotę trzeba będzie wpłacić już w poniedziałek, czy może część, a może w ogóle będzie możliwość przeprowadzenia tej operacji na kredyt. Quote
Lu_Gosiak Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 __Lara napisał(a): Albo zrobimy tak, Ty przelej za wystawienie, a martka za prowizję - będzie sprawiedliwiej :) Może być? Jak tak to już podaję nr konta na Pw. przelew poszedł Quote
Brysio Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Melduję się na watku i oczywiście wyslę jakis grosz!!!!! Podajcie prosze link do aukcji powysyłam znajomym!! Quote
ewatonieja Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 poszło 40, ja pojde z torbami w tym miesiącu ale bede wiedziała ze cele były szczytne :diabloti: Kołodziejczak to dobry specjalista ale niestety drogi, szkoda ze nie może dac ulgi w końcu to bezdomny zwierzak Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Czy jest tu może ktoś kto może informację o suni...Janie umieścić na forum owczarków?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Oni też mogą pomóc!Może warto spróbować? Quote
Sabina02 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 O Matko!!! :placz: Kiedy to sie skonczy? :placz: Poszperam, moze wyskrobie jakies pieniazki na bidulke... Quote
zuzlikowa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Wstawiłam wątek suni na miau! Cioteczki już nie raz pomagały!:loveu: Zaglądajcie tam także...może to coś pomoże? Miau.PL :: Zobacz temat - 9m.suczka-ratunku!Schron chce ratowac,ale nie ma pieni�dzy! Quote
wanda szostek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Martka wpisuj w pierwszym poście na bieżąco wszystkie deklaracje, aby było widoczne ile już jest pieniążków. Zgłosiły przelew: Budrysek 20 zł iwi 10 zł ala 50 zł puchu 20 zł ewatonieja 40 zł zuzikowa 10 zł MvrkurDagur 30 zł halbinka 20 zł giselle4 10 zł ------------------------- Razem 210 zł Obiecały coś wyskrobać i pomóc Sabinka02 Brysio sonikowa Quote
giselle4 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 ...10zl dołoze:-( moze jeszcze cos ale będzie ciezko walcz....walcz:-( Quote
Recommended Posts