Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Lara podaj nr konta wpłace za wystawienie

Lu_Gosiak, dogadaj się w tej kwestii z martką, bo ona zadeklarowała już chęć zapłaty za wystawienie :)

Albo zrobimy tak, Ty przelej za wystawienie, a martka za prowizję - będzie sprawiedliwiej :)

Może być?

Jak tak to już podaję nr konta na Pw.

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']Sytuacja rzeczywiście podbramkowa!!!!Różnie to może być z bankami,a jak rozumiem,dobrze by było wiedzieć,czy się jakąś konkretną kwotę uzbiera!

Że wpłacać będziemy...to wiem,ale może choć wstępnie zdeklarujemy jaką kwotę?
To dawać będzie obraz potrzeb i stanu posiadania! Nawet jak nie będziemy tego mogły zrobić w sobotę i niedzielę!

Deklaruję na dziś 10zł...tylko,ale...:oops:
I robię bazarek...szybki,może coś się uzbiera!

Zuzlikowa, ja też tak myślę, że każdy niech napisze ile deklaruje, będzie jaśniejsza sytuacja. Bo wiecie, allegro cegiełkowe to trochę trwa zanim ludzie wpłacą, a jak wiadomo banki nie pracują przez weekend :shake:

A czy nie można tej operacji zrobić "na kredyt", a potem zapłacić?

Posted

__Lara napisał(a):
Dziewczyny, zrobię allegro. Tylko prośba. Ktoś musi mi przelać kasę za wystawienie allegro (15zł) i za prowizję z allegro (to potem, po zakończeniu aukcji).

Lara podaj nr konta wpłace za wystawienie

Posted

Sytuacja rzeczywiście podbramkowa!!!!Różnie to może być z bankami,a jak rozumiem,dobrze by było wiedzieć,czy się jakąś konkretną kwotę uzbiera!

Że wpłacać będziemy...to wiem,ale może choć wstępnie zdeklarujemy jaką kwotę?
To dawać będzie obraz potrzeb i stanu posiadania! Nawet jak nie będziemy tego mogły zrobić w sobotę i niedzielę!

Posted

[quote name='zuzlikowa'] (...) Że wpłacać będziemy...to wiem,ale może choć wstępnie zdeklarujemy jaką kwotę?

Słuszna uwaga. Ja deklaruję 30 zł, może uda się więcej :razz:

Posted

Ja mogłabym zrobić bannerek tylko jest przeszkoda: wyjeżdżam i będę dopiero w niedziele wieczorem no i potrzebuję zdjęcia. Jeśli do tego czasu nikt się nie znajdzie to zrobię :D
Uda się! :multi:

EDIT: Widzę, że bannerek już jest, ale jak będą zdjęcia to także mogę zrobić :D
Wklejam!

Posted

poszło 40, ja pojde z torbami w tym miesiącu ale bede wiedziała ze cele były szczytne :diabloti: Kołodziejczak to dobry specjalista ale niestety drogi, szkoda ze nie może dac ulgi w końcu to bezdomny zwierzak

Posted

Martka wpisuj w pierwszym poście na bieżąco wszystkie deklaracje, aby było widoczne ile już jest pieniążków.
Zgłosiły przelew:
Budrysek 20 zł
iwi 10 zł
ala 50 zł
puchu 20 zł
ewatonieja 40 zł
zuzikowa 10 zł
MvrkurDagur 30 zł
halbinka 20 zł
giselle4 10 zł
-------------------------
Razem 210 zł