martka1982 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Częściej niż tylko na jedzonko ale nie ma zawsze tyle czasu,żeby z nią posiedzieć, pobawić się, wygłaskać, a to właśnie o to chodzi. Quote
Ola la Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ano rozumiem:( odnowilam jej ogloszenie na cafeanimal... Jak nie dadzą Janeczki do Metra to...:mad: Quote
__Lara Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 martka1982 napisał(a):Wiecie...myślałam,że taka słodka psina jak Janeczka szybko znajdzie dom, a tymczasem nikt się nie odezwał:( Ludzie myślą chyba sobie,że ona jakaś niepełnosprawna jest, a to przecież nieprawda! Janka zasługuje na dom, tak jak każdy inny pies. Widać,że psina posmutniała - ona potrzebuje stałego kontaktu z człowiekiem... No to rzeczywiście, taka piękna, a domku nie ma :( a może jakieś fajne zdjęcia jej nowe zrobić? Quote
martka1982 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Zdjęć nie mam, ale mam za to coś innego: YouTube - Janka - śliczna,młoda sunia do adopcji Quote
martka1982 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 W pierwszym poście znajdziecie jeszcze jeden filmik z Janką. Mam prośbę do osób, które zrobiły Jance ogłoszenia. Jeśli jest taka możliwość, to proszę nie kładźcie w nich nacisku na operację Janki, jej szczegóły itp. Myślę,że ludzie boją się takich rzeczy i myślą od razu,że na pewno to musi być pies niepełnosprawny...A popatrzcie tylko na Janeczkę.... Oczywiście należy informować o tym,że Janka miała wadę, która została zoperowana ale bardziej skłaniałabym się w ogłoszeniach ku opisowi jej charakteru oraz udokumentowaniu jej niewątpliwej urody zdjęciami i filmikami. Co o tym myślicie? Quote
Brysio Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Pięknosci juz takie zdrowe i radosne:loveu::loveu::loveu: Quote
Ola la Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 jasne trzeba probowac w ten sposob ;) ludzie sa dziwni no coz trzeba sie do nich dostosowac:razz: ;) a filmik pierwsza klasa:loveu: Quote
Makrela Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 martka1982 napisał(a):W pierwszym poście znajdziecie jeszcze jeden filmik z Janką. A co to za piękny pies w tym filmiku na samym końcu? Taki duży pies, na samym końcu wchodzi w kadr i się kładzie - tuż za Janką. To jakiś ONek chyba? Czy on także ma może wątek na dogo? Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 martka1982 napisał(a):W pierwszym poście znajdziecie jeszcze jeden filmik z Janką. Mam prośbę do osób, które zrobiły Jance ogłoszenia. Jeśli jest taka możliwość, to proszę nie kładźcie w nich nacisku na operację Janki, jej szczegóły itp. Myślę,że ludzie boją się takich rzeczy i myślą od razu,że na pewno to musi być pies niepełnosprawny...A popatrzcie tylko na Janeczkę.... Oczywiście należy informować o tym,że Janka miała wadę, która została zoperowana ale bardziej skłaniałabym się w ogłoszeniach ku opisowi jej charakteru oraz udokumentowaniu jej niewątpliwej urody zdjęciami i filmikami. Co o tym myślicie? Myślę dokładnie tak samo. Ludzie rzeczywiście mogą się bać chorób. Dlatego nie umieszczałabym informacji o chorobie jako pierwszej. Najpierw trzeba podkreślić urodę Janeczki i jej charakter :loveu: Quote
martka1982 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Makrela']A co to za piękny pies w tym filmiku na samym końcu? Taki duży pies, na samym końcu wchodzi w kadr i się kładzie - tuż za Janką. To jakiś ONek chyba? Czy on także ma może wątek na dogo? To suczka Britney. Kochana psina - Britney jest na wątku owczarkowatych z naszego schroniska, który notabene podupada, więc zapraszam:) http://www.dogomania.pl/forum/f28/owczarkowate-ze-schroniska-szukaja-domow-konin-130719/#post11718347 Quote
MyrkurDagur Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Właśnie oglądałam nowy filmik Janeczki :loveu: Myszka bawić się chce :cool3: Urocza dziewczynka :lol: Quote
martka1982 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Cisza z tym domem...szkoda - sunia dorasta w schronisku:( Quote
MyrkurDagur Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 martka1982 napisał(a):Cisza z tym domem...szkoda - sunia dorasta w schronisku:( :shake: A to takie cudo małe jest... Quote
__Lara Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 martka1982 napisał(a):Cisza z tym domem...szkoda - sunia dorasta w schronisku:( :placz: jak można nie chcieć takiego pięknego psa :placz: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Śliczna myszka - Janeczka szuka ciepłego domku z kochającymi ludźmi :thumbs::thumbs: Quote
maarit Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 dana napisał(a):Śliczna myszka - Janeczka szuka ciepłego domku z kochającymi ludźmi :thumbs::thumbs: I znajdzie! Quote
MyrkurDagur Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Nadal nie ma domku dla tak uroczego maluszka :shake: :-( Quote
Brysio Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Coitki gdzie psinka ma ogłoszenia? Dajcie wszystko do 1 postu poniewaz nikt nie bedzie szukał po całym watku;) Quote
__Lara Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Nadal nie ma domku dla tak uroczego maluszka :shake: :-( No właśnie, takie to smutne :( :( :( Quote
martka1982 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Brysio napisał(a):Coitki gdzie psinka ma ogłoszenia? Dajcie wszystko do 1 postu poniewaz nikt nie bedzie szukał po całym watku;) to jest dobre pytanie, ja sama nie wiem Quote
__Lara Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 martka1982 napisał(a):to jest dobre pytanie, ja sama nie wiem :???::???::???: Quote
Ola la Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 hmmm ja robilam Jance ogloszenia ale to juz jakiś czas temu wiec mysle ,ze spokojnie mozna robić nowe na dowolnych stronkach.... Ja regularnie jej cafeanimala tylko odnawiam. Dzis poodnawiam troszku ogloszen i wkleje linki. ;) Quote
Recommended Posts