martka1982 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Janeczka czuje się bardzo dobrze - ma ogromny apetyt i ADHD;) Dziś miała ściągnięte szwy. Trzeba będzie pogadać z wetem o terminie adopcji i jeśli okaże się,że to już bliżej niż dalej, to zaczniemy jej szukać domku:) Quote
Ola la Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 To super chruper!:multi: Janka tak sie ciesze.DObrze ,ze szaleje to zdrowy objaw:evil_lol: biedny przy naszej Janeczce ten kocur:evil_lol: Mysle ,ze szybko znajdzie domek!:loveu: porobimy ogloszonka jak bedzie tak daleko;) Quote
MyrkurDagur Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Janeczko :loveu: myszko czarująca :loveu: Gdy te filmiki oglądałam, to sama miałam ogromną ochotę w ramiona Cię wziąć :lol: poprzytulać, pogłaskać, ciepłe słówko szepnąć :lol: Wspaniała dziewczyna :multi: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 martka1982 napisał(a):Janeczka czuje się bardzo dobrze - ma ogromny apetyt i ADHD;) Dziś miała ściągnięte szwy. Trzeba będzie pogadać z wetem o terminie adopcji i jeśli okaże się,że to już bliżej niż dalej, to zaczniemy jej szukać domku:) Jak ma ADHD śliczna myszka maleńka , to super objaw - zdrowieje i odrabia czas ;):evil_lol: Quote
__Lara Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Sama radość, że Janeczka tak dobrze się miewa :loveu: Jak to dobrze przeczytać takie informacje, bo wszędzie wokół to tylko same nieszczęścia, że już się wszystkiego odechciewa...:-( Quote
martka1982 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Janeczka się na pewno nie pogniewa za to... PILNA SPRAWA! Bezdomna suczka wydała na świat małe. Ludzie,którym zrobiło się jej żal pomogli jej małe odkarmić, ale teraz szczeniaki muszą znaleźć domy - Są to dwie suczki w wieku 3 miesięcy - ich mamą jest 2-3 letnia jamnikowata suczka. Dla niej również szukamy domu ale sprawa szczeniaczków jest pilniejsza. Jeśli jesteś zainteresowana/y dzwoń 513 252 632 Sunie przebywają pod Koninem. Pomożemy w transporcie. Dysponuję tylko takimi zdjęciami: Quote
martka1982 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Mam dobre wieści: Janeczka może już być adoptowana:) Kto chętny?;) Quote
Maszaberla Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 martka1982 napisał(a):Mam dobre wieści: Janeczka może już być adoptowana:) Kto chętny?;) A Janeczka jest juz zupelnie zdrowa? Bo cos tam w brzuszku bylo chyba nie tak?:oops: Quote
Ola la Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 martka no to super! kto chętny? taka pięknota nakolankowa. A jeśli nima chętnych to trzeba by było jakieś ogłoszenia walnąć? Maszaberla nio Janka juz po operacji przepukliny o ile sie nie myle? Zdrowa i spakowana do domku! Quote
martka1982 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Tak Janeczka już zdrowa, miała biegunkę ale to było tuż po operacji. Teraz ma wilczy apetyt, biega, skacze, bardzo lubi wylizywać człowieka....jest bardzo przyjazna dla ludzi, kotów i psów. Interesuje ją wszystko co się dzieje na około, pierwsza pcha się na kolana, ciągle w ruchu, potrafi też sobie zaszczekać. Quote
halbina Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 a jak z jej ogłoszeniami?... Miau Hau - TVS - Telewizja Silesia Kochani w imieniu prowadzacej Ani (zreszta naszej dogomaniaczki ) proszę o oglądanie HauMiau w internecie, od tego zalezy czy program utrzyma się na antenie, a Ania ma bardzo ambitne plany, wiec warto żeby sie utrzymał Quote
Ola la Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 niom cio z ogloszonkami? No nic dobrrrrrrrrrrrrrrranoc Janciu!Karaluchy pod poduchy!:evil_lol: Quote
Maszaberla Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 martka1982 napisał(a):Tak Janeczka już zdrowa, miała biegunkę ale to było tuż po operacji. Teraz ma wilczy apetyt, biega, skacze, bardzo lubi wylizywać człowieka....jest bardzo przyjazna dla ludzi, kotów i psów. Interesuje ją wszystko co się dzieje na około, pierwsza pcha się na kolana, ciągle w ruchu, potrafi też sobie zaszczekać. Martuś dam ja do cafeanimal to moze dadza ja do Metra bo na pewno sie spodoba - zdjecia mamy tu super:multi: tylko potrzebowalabym tekst do ogloszenia O ile w ogole mozna ja juz oglaszac? Quote
anndzia Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 A czy w razie czego pomoglibyście z transportem, czy raczej nie? Quote
martka1982 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Tak,można Jankę już jak najbardziej ogłaszać. Jak się znajdzie domek gdzieś daleko to będziemy szukać transportu przez dogo, jeśli w miarę blisko to schronisko może dowieź albo przewieź przez część trasy. Idealnie by było oczywiście, gdyby przyszły domek miał transport:) a jeśli chodzi o tekst do ogłoszeń, to zależy od tego ile miejsca macie w konkretnym ogłoszeniu, bo jak mało to podajcie tylko wiek, że miała b.poważną operację ale już jest ok, że akceptuje koty i inne psy i,że jest bardzo żywiołowa. Quote
MyrkurDagur Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Och, Janeczko... To zapewne sama radość mieć przy sobie taką słodką myszkę, jaką jesteś Ty... Quote
martka1982 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Janeczka bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem - widać,że samotność jej doskwiera. Gdy widzi człowieka to aż piszczy, już nie mówiąc o tym,że stara się przytulać całą sobą. Jest w tym radość ale i również stres, który kojarzę z samotnością i chyba izolacją. Dom pilnie potrzebny. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 martka1982 napisał(a):Janeczka bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem - widać,że samotność jej doskwiera. Gdy widzi człowieka to aż piszczy, już nie mówiąc o tym,że stara się przytulać całą sobą. Jest w tym radość ale i również stres, który kojarzę z samotnością i chyba izolacją. Dom pilnie potrzebny. Janeczka chciałaby swojego domku wreszcie , miejmy nadzieję , że tą śliczną myszkę kochający ludzie wypatrzą :thumbs::thumbs: Quote
Maszaberla Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 martka1982 napisał(a): a jeśli chodzi o tekst do ogłoszeń, to zależy od tego ile miejsca macie w konkretnym ogłoszeniu, bo jak mało to podajcie tylko wiek, że miała b.poważną operację ale już jest ok, że akceptuje koty i inne psy i,że jest bardzo żywiołowa. Ja ja dam do Cafeanimal - tam jest duzo miejsca wiec podeslij mi jakis tescik w swoim stylu;) Dane kontaktowe takie jak przy Gryfiku? Quote
iwi10 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 przepraszam że wklejam ale sunia bardzo potrzebuje domu pomóżcie http://www.dogomania.pl/forum/f28/husky-luna-tesknie-wypatruje-domku-w-schronisku-w-gdyni-134595/ Quote
Doda_ Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Jeśli w przyszłym tygodniu Janeczka jeszcze nie będzie miala wyrozniona alegratke, to mogę jej zrobic. [teraz nie bo konto w komorce puste:evil_lol:] Tylko proszę przypomnieć mi, gdybym zapomniala:roll: Quote
Recommended Posts