Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Janeczka czuje się bardzo dobrze - ma ogromny apetyt i ADHD;)
Dziś miała ściągnięte szwy. Trzeba będzie pogadać z wetem o terminie adopcji i jeśli okaże się,że to już bliżej niż dalej, to zaczniemy jej szukać domku:)

Posted

To super chruper!:multi: Janka tak sie ciesze.DObrze ,ze szaleje to zdrowy objaw:evil_lol: biedny przy naszej Janeczce ten kocur:evil_lol:

Mysle ,ze szybko znajdzie domek!:loveu: porobimy ogloszonka jak bedzie tak daleko;)

Posted

Janeczko :loveu: myszko czarująca :loveu: Gdy te filmiki oglądałam, to sama miałam ogromną ochotę w ramiona Cię wziąć :lol: poprzytulać, pogłaskać, ciepłe słówko szepnąć :lol: Wspaniała dziewczyna :multi:

Posted

martka1982 napisał(a):
Janeczka czuje się bardzo dobrze - ma ogromny apetyt i ADHD;)
Dziś miała ściągnięte szwy. Trzeba będzie pogadać z wetem o terminie adopcji i jeśli okaże się,że to już bliżej niż dalej, to zaczniemy jej szukać domku:)

Jak ma ADHD śliczna myszka maleńka , to super objaw - zdrowieje i odrabia czas ;):evil_lol:

Posted

Sama radość, że Janeczka tak dobrze się miewa :loveu:

Jak to dobrze przeczytać takie informacje, bo wszędzie wokół to tylko same nieszczęścia, że już się wszystkiego odechciewa...:-(

Posted

Janeczka się na pewno nie pogniewa za to...

PILNA SPRAWA!
Bezdomna suczka wydała na świat małe. Ludzie,którym zrobiło się jej żal pomogli jej małe odkarmić, ale teraz szczeniaki muszą znaleźć domy - Są to dwie suczki w wieku 3 miesięcy - ich mamą jest 2-3 letnia jamnikowata suczka. Dla niej również szukamy domu ale sprawa szczeniaczków jest pilniejsza. Jeśli jesteś zainteresowana/y dzwoń 513 252 632 Sunie przebywają pod Koninem. Pomożemy w transporcie.
Dysponuję tylko takimi zdjęciami:

Posted

martka no to super! kto chętny?
taka pięknota nakolankowa.

A jeśli nima chętnych to trzeba by było jakieś ogłoszenia walnąć?

Maszaberla nio Janka juz po operacji przepukliny o ile sie nie myle?

Zdrowa i spakowana do domku!

Posted

Tak Janeczka już zdrowa, miała biegunkę ale to było tuż po operacji. Teraz ma wilczy apetyt, biega, skacze, bardzo lubi wylizywać człowieka....jest bardzo przyjazna dla ludzi, kotów i psów. Interesuje ją wszystko co się dzieje na około, pierwsza pcha się na kolana, ciągle w ruchu, potrafi też sobie zaszczekać.

Posted

martka1982 napisał(a):
Tak Janeczka już zdrowa, miała biegunkę ale to było tuż po operacji. Teraz ma wilczy apetyt, biega, skacze, bardzo lubi wylizywać człowieka....jest bardzo przyjazna dla ludzi, kotów i psów. Interesuje ją wszystko co się dzieje na około, pierwsza pcha się na kolana, ciągle w ruchu, potrafi też sobie zaszczekać.

Martuś dam ja do cafeanimal to moze dadza ja do Metra bo na pewno sie spodoba - zdjecia mamy tu super:multi:
tylko potrzebowalabym tekst do ogloszenia

O ile w ogole mozna ja juz oglaszac?

Posted

Tak,można Jankę już jak najbardziej ogłaszać. Jak się znajdzie domek gdzieś daleko to będziemy szukać transportu przez dogo, jeśli w miarę blisko to schronisko może dowieź albo przewieź przez część trasy. Idealnie by było oczywiście, gdyby przyszły domek miał transport:)
a jeśli chodzi o tekst do ogłoszeń, to zależy od tego ile miejsca macie w konkretnym ogłoszeniu, bo jak mało to podajcie tylko wiek, że miała b.poważną operację ale już jest ok, że akceptuje koty i inne psy i,że jest bardzo żywiołowa.

Posted

Janeczka bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem - widać,że samotność jej doskwiera. Gdy widzi człowieka to aż piszczy, już nie mówiąc o tym,że stara się przytulać całą sobą. Jest w tym radość ale i również stres, który kojarzę z samotnością i chyba izolacją. Dom pilnie potrzebny.

Posted

martka1982 napisał(a):
Janeczka bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem - widać,że samotność jej doskwiera. Gdy widzi człowieka to aż piszczy, już nie mówiąc o tym,że stara się przytulać całą sobą. Jest w tym radość ale i również stres, który kojarzę z samotnością i chyba izolacją. Dom pilnie potrzebny.

Janeczka chciałaby swojego domku wreszcie , miejmy nadzieję , że tą śliczną myszkę kochający ludzie wypatrzą :thumbs::thumbs:

Posted

martka1982 napisał(a):

a jeśli chodzi o tekst do ogłoszeń, to zależy od tego ile miejsca macie w konkretnym ogłoszeniu, bo jak mało to podajcie tylko wiek, że miała b.poważną operację ale już jest ok, że akceptuje koty i inne psy i,że jest bardzo żywiołowa.

Ja ja dam do Cafeanimal - tam jest duzo miejsca wiec podeslij mi jakis tescik w swoim stylu;)
Dane kontaktowe takie jak przy Gryfiku?

Posted

Jeśli w przyszłym tygodniu Janeczka jeszcze nie będzie miala wyrozniona alegratke, to mogę jej zrobic. [teraz nie bo konto w komorce puste:evil_lol:]
Tylko proszę przypomnieć mi, gdybym zapomniala:roll: