Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martka1982']Jeśli stan Janeczki będzie taki jak do tej pory, to już jutro ma wrócić do schroniska. Dostałam już wyciąg z konta i chciałam się tylko upewnić - żeby być fair wobec dogo muszę w pierwszym poście wymienić wszystkich, którzy dokonali wpłatę na Jankę z imienia i nazwiska?
Oby te dobry stan Janki się utrzymał!

A tych darczyńców jest az tak dużo?

Pzdr.

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gameta napisał(a):
Nieee, zazwyczaj podaje się imię i pierwszą literę nazwiska czasem też miasto lub nick jeśli był w tytule :)

Tez tak uwazam - jesli nick to chyba to wystarczy, jesli ktos go nie podawal - to dokladnie tak jak napisala Gameta

Posted

Tomo 2 napisał(a):
Bigielki trzymaja kciuki i pozdrawiają :lol:

Nawet inne psiaki pomagały i wspierały!!!;)
Dziękujemy !

Teraz Janeczko juz musisz baaaardzo szybko zdrowieć!
I do domku maluchu!:loveu:

Posted

:oops:ze wzgledu na trudna sytuacje.........jestem wstanie zapewnic malej DT ale niestety platny.......
obecnie mieszkam w bloku z 2 dzieci (odpowiedzialnych) i 2 suczkami, nie pracuje:oops:
jezeli sunia bylaby juz zdrowa a nie znalazlaby dobrego domu w naszym kraju, moglabym z pomoca kolezanki z niemiec (ktora pomaga naszym zwierzakom) znalezc dla niej odpowiedni domek w niemczech

ogromnie ciesze sie, ze mala wraca do zdrowia:loveu:

Posted

Lista darczyńców 'zawisła' w wątku tytułowym.
Ata, dziękujemy bardzo za propozycję. Myślę,że dla Janeczki najlepiej będzie jak dojdzie do siebie w schronisku,a później będziemy jej szukać domu:)
Postaram się jutro wstawić jej zdjęcia już ze schroniska.

Posted

martka1982 napisał(a):
Ata, dziękujemy bardzo za propozycję. Myślę,że dla Janeczki najlepiej będzie jak dojdzie do siebie w schronisku,a później będziemy jej szukać domu:)
Postaram się jutro wstawić jej zdjęcia już ze schroniska.

W schronisku lepiej niz u mnie....:cool1:...z tym akurat bym sie nie zgodzila, ale szanuje Twoja, Wasza decyzje i dzieki za odpowiedz:cool3:

Posted

[quote name='ata']:oops:ze wzgledu na trudna sytuacje.........jestem wstanie zapewnic malej DT ale niestety platny.......
obecnie mieszkam w bloku z 2 dzieci (odpowiedzialnych) i 2 suczkami, nie pracuje:oops:
jezeli sunia bylaby juz zdrowa a nie znalazlaby dobrego domu w naszym kraju, moglabym z pomoca kolezanki z niemiec (ktora pomaga naszym zwierzakom) znalezc dla niej odpowiedni domek w niemczech

ogromnie ciesze sie, ze mala wraca do zdrowia:loveu:
Wydaje mi się, że jest to bardzo ciekawa propozycja.
Martka1982 - naprawde uważasz, że w schronisku Janeczce będzie lepiej...?

Pzr.

Posted

martka1982 napisał(a):

Przeglądnęłam listę i ... niesamowite! Było nas aż tyle, aby wspomóc akcję dla Janeczki...

Pzdr.

Posted

Pomysł jest godzien uwagi, ale chyba nieco później. Jania jest jeszcze strasznie słaba i obolała - to była naprawdę poważna operacja i nie wszystko tam poszło tak gładko. Nie wiem, czy towarzystwo dwóch suczek (na pewno łagodnych i miłych) dobrze by jej zrobiło. Sama mam 3 psy i czasem niezły kocioł w domu. Jej potrzebny jest spokój. W schronisku ma osobne pomieszczenie i stałą opiekę weta. Myślę, że jemu też bardzo zależy na tym, żeby Jańcia wyszła z tego cała i zdrowa. Może jak już całkiem dojdzie do siebie i nie do tego czasu nie znajdzie DS, trzeba będzie pomyśleć o DT. Tak mi się wydaje.

Posted

Popieram agate51.
Jak będą zdjęcia, to mam nadzieję, przekonacie się sami,że Janka ma dla siebie całkiem spore, nowiutkie pomieszczenie, cicho, spokojnie, ciepło i miękko. Oczywiście przekażę schronisku wasze sugestie dotyczące DT ale myślę,że jednak w tej kwestii poprą mnie i agate51.
Nie martwcie się, schronisko naprawdę dobrze zadba o Jankę, tak aby doszła do siebie najszybciej jak to będzie możliwe. A wtedy wspólnie poszukamy jej DS

Posted

Martka1982 ma rację. To jest na pewno dobre schronisko, przecież chcieli ratować Janeczkę, tylko brakowało pieniążków i dlatego zwrócili się o pomoc. Z pewnością w wielu innych schroniskach nie walczyli by o jej życie.
Dziękuje Martka1982 za to, że tak wspaniale zajęłaś się Janeczką!:Rose:

Posted

[quote name='agata51']Pomysł jest godzien uwagi, ale chyba nieco później. Jania jest jeszcze strasznie słaba i obolała - to była naprawdę poważna operacja i nie wszystko tam poszło tak gładko. Nie wiem, czy towarzystwo dwóch suczek (na pewno łagodnych i miłych) dobrze by jej zrobiło. Sama mam 3 psy i czasem niezły kocioł w domu. Jej potrzebny jest spokój. W schronisku ma osobne pomieszczenie i stałą opiekę weta. Myślę, że jemu też bardzo zależy na tym, żeby Jańcia wyszła z tego cała i zdrowa. Może jak już całkiem dojdzie do siebie i nie do tego czasu nie znajdzie DS, trzeba będzie pomyśleć o DT. Tak mi się wydaje.

Uważam to samo, a jeszcze dochodzi taki argument, że schroniska nie wydają chorych psów, dopiero jak pies wyzdrowieje to mogą go wydać :cool1:

Martka mi napisała, że uzbierało się już ponad 2000zł i poprosiła mnie o zakończenie aukcji, więc tak też się stało :)

Martko, zapłata do prowizji to 17,80zł + 3* 1,65zł, o którym Ci pisałam (na dyplomy).

Na PW podam Ci nr konta :)