Asiaczek Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='martka1982']Jeśli stan Janeczki będzie taki jak do tej pory, to już jutro ma wrócić do schroniska. Dostałam już wyciąg z konta i chciałam się tylko upewnić - żeby być fair wobec dogo muszę w pierwszym poście wymienić wszystkich, którzy dokonali wpłatę na Jankę z imienia i nazwiska? Oby te dobry stan Janki się utrzymał! A tych darczyńców jest az tak dużo? Pzdr. Quote
bico Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Kochani, zajrzycie tu i pomóżcie, Ariel błaga o pomoc:-( *FPR-ZwP* - Łódź,Ariel - obraz psiego nieszczęscia, prosimy o pomoc finansową!! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Śliczna mała myszko zdrowiej , myślimy o tobie maleńka Janeczko dziewczynko kochana , oby znalazł się kochający domek:iloveyou: Quote
Maszaberla Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 gameta napisał(a):Nieee, zazwyczaj podaje się imię i pierwszą literę nazwiska czasem też miasto lub nick jeśli był w tytule :) Tez tak uwazam - jesli nick to chyba to wystarczy, jesli ktos go nie podawal - to dokladnie tak jak napisala Gameta Quote
zuzlikowa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Tomo 2 napisał(a):Bigielki trzymaja kciuki i pozdrawiają :lol: Nawet inne psiaki pomagały i wspierały!!!;) Dziękujemy ! Teraz Janeczko juz musisz baaaardzo szybko zdrowieć! I do domku maluchu!:loveu: Quote
agata51 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Czy ktoś może zrobić allegro cegiełkowe dla tej bidy? Sprawa pilna! http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/index3.html Quote
agata51 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Pewnie śpi słodko i nie wie nawet, że jutro do schroniska wraca. Jejku, żeby jakiś domek się dla niej znalazł! Quote
Ffrubka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Cześć mały urwisku :eviltong: Jak zdrówko i samopoczucie? Quote
majka50 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Sunieczko kochana całym sercem jestem z Tobą. Zdrowiej maleńka:loveu: Quote
ata Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 :oops:ze wzgledu na trudna sytuacje.........jestem wstanie zapewnic malej DT ale niestety platny....... obecnie mieszkam w bloku z 2 dzieci (odpowiedzialnych) i 2 suczkami, nie pracuje:oops: jezeli sunia bylaby juz zdrowa a nie znalazlaby dobrego domu w naszym kraju, moglabym z pomoca kolezanki z niemiec (ktora pomaga naszym zwierzakom) znalezc dla niej odpowiedni domek w niemczech ogromnie ciesze sie, ze mala wraca do zdrowia:loveu: Quote
martka1982 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Lista darczyńców 'zawisła' w wątku tytułowym. Ata, dziękujemy bardzo za propozycję. Myślę,że dla Janeczki najlepiej będzie jak dojdzie do siebie w schronisku,a później będziemy jej szukać domu:) Postaram się jutro wstawić jej zdjęcia już ze schroniska. Quote
ata Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 martka1982 napisał(a):Lista darczyńców 'zawisła' w wątku tytułowym. Ata, dziękujemy bardzo za propozycję. Myślę,że dla Janeczki najlepiej będzie jak dojdzie do siebie w schronisku,a później będziemy jej szukać domu:) Postaram się jutro wstawić jej zdjęcia już ze schroniska. W schronisku lepiej niz u mnie....:cool1:...z tym akurat bym sie nie zgodzila, ale szanuje Twoja, Wasza decyzje i dzieki za odpowiedz:cool3: Quote
Asiaczek Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='ata']:oops:ze wzgledu na trudna sytuacje.........jestem wstanie zapewnic malej DT ale niestety platny....... obecnie mieszkam w bloku z 2 dzieci (odpowiedzialnych) i 2 suczkami, nie pracuje:oops: jezeli sunia bylaby juz zdrowa a nie znalazlaby dobrego domu w naszym kraju, moglabym z pomoca kolezanki z niemiec (ktora pomaga naszym zwierzakom) znalezc dla niej odpowiedni domek w niemczech ogromnie ciesze sie, ze mala wraca do zdrowia:loveu: Wydaje mi się, że jest to bardzo ciekawa propozycja. Martka1982 - naprawde uważasz, że w schronisku Janeczce będzie lepiej...? Pzr. Quote
Asiaczek Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 martka1982 napisał(a):Lista darczyńców 'zawisła' w wątku tytułowym. Przeglądnęłam listę i ... niesamowite! Było nas aż tyle, aby wspomóc akcję dla Janeczki... Pzdr. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Cieszę się , że Janeczka zdrowieje :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Może warto rozważyć jednak DT ? Quote
agata51 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Pomysł jest godzien uwagi, ale chyba nieco później. Jania jest jeszcze strasznie słaba i obolała - to była naprawdę poważna operacja i nie wszystko tam poszło tak gładko. Nie wiem, czy towarzystwo dwóch suczek (na pewno łagodnych i miłych) dobrze by jej zrobiło. Sama mam 3 psy i czasem niezły kocioł w domu. Jej potrzebny jest spokój. W schronisku ma osobne pomieszczenie i stałą opiekę weta. Myślę, że jemu też bardzo zależy na tym, żeby Jańcia wyszła z tego cała i zdrowa. Może jak już całkiem dojdzie do siebie i nie do tego czasu nie znajdzie DS, trzeba będzie pomyśleć o DT. Tak mi się wydaje. Quote
martka1982 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Popieram agate51. Jak będą zdjęcia, to mam nadzieję, przekonacie się sami,że Janka ma dla siebie całkiem spore, nowiutkie pomieszczenie, cicho, spokojnie, ciepło i miękko. Oczywiście przekażę schronisku wasze sugestie dotyczące DT ale myślę,że jednak w tej kwestii poprą mnie i agate51. Nie martwcie się, schronisko naprawdę dobrze zadba o Jankę, tak aby doszła do siebie najszybciej jak to będzie możliwe. A wtedy wspólnie poszukamy jej DS Quote
izulkabu Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Janeczko, będę tu zaglądać już zawsze,mam nadzieję, że kiedyś na tym wątku będziemy oglądać Cię szczęśliwą na zdjęciach z nowego, kochającego domu. Quote
maja7 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Martka1982 ma rację. To jest na pewno dobre schronisko, przecież chcieli ratować Janeczkę, tylko brakowało pieniążków i dlatego zwrócili się o pomoc. Z pewnością w wielu innych schroniskach nie walczyli by o jej życie. Dziękuje Martka1982 za to, że tak wspaniale zajęłaś się Janeczką!:Rose: Quote
__Lara Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='agata51']Pomysł jest godzien uwagi, ale chyba nieco później. Jania jest jeszcze strasznie słaba i obolała - to była naprawdę poważna operacja i nie wszystko tam poszło tak gładko. Nie wiem, czy towarzystwo dwóch suczek (na pewno łagodnych i miłych) dobrze by jej zrobiło. Sama mam 3 psy i czasem niezły kocioł w domu. Jej potrzebny jest spokój. W schronisku ma osobne pomieszczenie i stałą opiekę weta. Myślę, że jemu też bardzo zależy na tym, żeby Jańcia wyszła z tego cała i zdrowa. Może jak już całkiem dojdzie do siebie i nie do tego czasu nie znajdzie DS, trzeba będzie pomyśleć o DT. Tak mi się wydaje. Uważam to samo, a jeszcze dochodzi taki argument, że schroniska nie wydają chorych psów, dopiero jak pies wyzdrowieje to mogą go wydać :cool1: Martka mi napisała, że uzbierało się już ponad 2000zł i poprosiła mnie o zakończenie aukcji, więc tak też się stało :) Martko, zapłata do prowizji to 17,80zł + 3* 1,65zł, o którym Ci pisałam (na dyplomy). Na PW podam Ci nr konta :) Quote
Brysio Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Piękna Janeczko obys szybko wydobrzała:loveu: Quote
Recommended Posts