Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My jesteśmy z Libiąża :cool3:
Chętnie się z kimś przejdziemy ;)
Tylko tak jak mam 15 lat :oops:

Obecnie ten weekend mamy zajęty, w niedzielę komunia
A w sobotę mamy spacerek w Dziećkowicach, na który serdecznie też zapraszam!! Dział jest tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f59/imielin-ktos-chetny-na-spacerek-133354/index3.html#post12246271

Ale następną niedzielę będę miała wolną :p
Można iść na ten kamieniołom, czy np. na źródełko nad kopalnie ;) Czy np. na szyjki jak psy się chcą wykąpać XD Albo nad urzędem miejskim też są fajne łąki a potem do lasu się wchodzi, ale obecnie nie wiem jak sie z niego inną ścieżką wychodzi :lol:

Posted

Witam, witam ;)
W ten weekend my też mamy już plany. W niedzielę mam na "przechowaniu" uroczego Bernańczyka - Borysa (szkolna miłość mojej Pandzi).
Okazuje się, że w Libiążu są same fajne miejsca spacerowe :loveu:
Berneska, super, że jesteś!

sauatka, proszę dodaj w temacie "Libiąż"

Moja psica, niestety bywa dość napastliwa względem innych psów :oops: Każdy dla niej jest fajnym kumplem i każdego zaprasza do zabawy do skutku. Więc musimy umawiać się tylko z psami które są chętnę na zabawy i lubią towarzystwo innych psów, co nie jest trudne :lol:

• 1 month later...
Posted

Witam :)
Nareszcie dotarłem tutaj ze swoją krową :)
po szybkim powrocie z UK (Dorotka opowiem Ci jak się zobaczymy )
z wielką ilością wolnego czasu, z miłą chęcią wybiorę się na łączony spacer z Borysem. Może troche sadła zrzuci hehe

pozdrawiam

Posted

Hej, hej :loveu:
Michale, jest problem ;) Panda stała się najatrakcyjniejszą suką w mieście i chwilowo spacery nawet ze szkolnym kumplem Boryskiem muszą zaczekać. Zagrożenie stworzenia nowej rasy Długowłosy Bernański Collie jest zbyt wielkie :evil_lol:
A tak w ogóle... to fajnie, że już jesteś :loveu:

Posted

Ahh, no to poczekamy ;)
chyba ,że są inni chętnie na spacer

Hah,
kurcze....może by ładne wyszły ? chociaż...patrząc na charaktery naszych psów...wyszłoby coś kompletnie potrzepanego :)

Posted

Dwa tygodnie temu miał być spacer z Berneską od Luny --> http://www.dogomania.pl/forum/f80/luna-kajtek-dwa-kochane-urwisy-333-a-136744/
Borysek byłby zachwycony Bernańską pięknością - Lunką :cool3: My niestety najbliższe dwa tygodnie mamy podwórkowe :angryy:

Otwórz galerię z Boryskiem!! :razz: Proszę, proszę, proszę :loveu:

[quote name='mica_el']
Hah,
kurcze....może by ładne wyszły ? chociaż...patrząc na charaktery naszych psów...wyszłoby coś kompletnie potrzepanego :)
Wyszedłby kudłaty schizofrenik :P

• 2 weeks later...
Posted

Ja właśnie dzisiaj wróciłam z obozu ;)
Do końca wakacji zapewne bd odpowiadał mi każdy dzień na spacer :razz:
Luśka z wielką chęcią pobawi się z wariatem w swoich rozmiarach :evil_lol:

Dobrym miejscem u nas w Libiążu mogłyby być stawy na "szyjkach" ?
Koło takiej nieczynnej knajpy, w okół las i żadnej ruchliwej drogi
Jedyne co to wędkarze , może nas nie zabiją :cool3:

Posted

Od nas 1,5 h drogi albo więcej
Podrzuciłam tak pomysł bo psiaki mogłyby się ochłodzić ;)
Z doświadczenia wiem, że Lunie sie średnio chce bawić jak jest cały czas w słońcu wymęczona ;c
Ale możemy gdzie indziej :cool3:
Jesteśmy otwarte na różne propozycje ;)

Posted

Wiecie coo....bo tam teraz nie ma wody :D
tzn nie wiem jak ten ostatni staw...ale przedostatni jest wysuszony

Nooo ja z moim klockiem nie dojdę bo jeszcze go łapy trochę bolą...chyba ,że Dorka transport załatwisz ?:) Hehe bo my bez aut jesteśmy

Posted

To nie wiedziałam :oops::oops:

Ja ost. byłam trzy tygodnie temu, ale to na tym pierwszym stawie bo rybaków nie było i nie chciało nam się dalej iść, te pierwsze stawy są na przeciwko kontroli pojazdów ? z tym że tam nie za bardzo miejsce do hasania bo ulica zaraz :/

można też iść na źródełko na kopalnie, tam jest chyba bliżej , łąki są , las jest i troszkę wody żeby się schłodziły psy

Posted

Czyli stanęło na źródełku? :razz: Pasuje :multi: Gdzie i o której się spotykamy?
Może być o 16:00 na Leśnej pod sklepem z firankami?

edit: poprawiłam nazwę ulicy ;-)

Posted

W tygodniu mam wolne dopiero po 18 :placz: Inna sprawa to Pandzisz w dalszym ciągu jest atrakcyjny, już niepłodny (mam nadzieję) ale dalej gdy idziemy to męskie burki sztachety próbują wygryzać :roll: Więc... teraz spacer to było by ciągłe ściąganie Borysa z Pandzi, lub innego "jajecznego" :mad:
Więc w tym tygodniu to mogę jedynie Wam* pokibicować i Wasze* fotki pooglądać.

* "Wam" i "Wasze" dotyczy Luny i Boryska :lol:

Posted

Ehh... no niestety Borys bedzie do konca zycia plodny :P
lekarz powiedzial ,ze absolutnie nie mozemy do wykastrowac. Ale to rozmowa na privie :P
jak bedziesz na gg to napisz kiedys :)

Posted

Może 17 ? ;)
Zawsze trochę chłodniej będzie ;)
No to mi pasuje koło sklepu z firankami tak?
Nie ma sprawy , napewno będziemy jakoś wymusimy ponad cztery godziny pozwolenia na chodzenie :evil_lol:

I mi jak najbardziej pasuje, chociażby o tej 16 ;)

Posted

Panda sprawdzona na sąsiedzie i już nie jest atrakcyjna :multi:
Więc... kto idzie dziś o 18:00 na spacer? Marzy mi się taki dłuuugi spacer po lesie :cool3: Po tych cieczkowych mini spacerkach Pandzisz będzie zachwycony mogąc znowu pokicać beztrosko :lol:
Prawdopodobnie pójdzie jeszcze Sonia (niufka), Tofik (mix), Haidi (collie), Lara (mini sznaucer). Przydałyby się jeszcze dwa Bernusie :razz:

Borysku, spacerek będzie po TWOIM lesie - idziesz?
Lunciu, wyciągniesz swoją Pancię na taki dłuższy spacerek? :cool3: