M&M&O&I Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Może zorganizujemy jakiś większy spacer z kolegami z grupy VII ? :) Quote
sylrwia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Magda ja to i bym chętnie na jakiś wyżli spacerek sie wybrała tylko ze my daleko mieszkamy z rudym.:roll: Quote
Saskja Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ja też. Cholibka, na samym koncu świata Sylwia mieszkamy, no nie? Quote
sylrwia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Saskja napisał(a):Ja też. Cholibka, na samym koncu świata Sylwia mieszkamy, no nie? Tak a u mnie to nawet z wyżełkami ciężko. Namierzyłam raz jednego setera i zagadałam z właścicielem coby psa puścił aby się nasze pobawiły to dowiedziałam się, że oni psa nie spuszczają ze smyczy coby im nie uciekł:shake: Jedynie najbliższego chętnego na spacery wyżełka mam ok 50 min pociągiem od siebie, ale ile można jeździć ciągle pociągiem na spacer z psem:chaos: Ostatnio to tylko zaszczepić się pojechaliśmy do Magdy i Cirki, nawet spacerku nie było bo nie miałam czasu. Quote
doris Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 hej:multi:Sylwia, do Imielina od was to jak na koniec świata, ale może kiedyś tak w połowie drogi będzie jaki plejs :cool3: pozdr. dori ale-wyzel.pl Quote
sylrwia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 doris napisał(a):... do Imielina od was to jak na koniec świata, ale może kiedyś tak w połowie drogi będzie jaki plejs Bywam w różnych zakątkach, nawet ostatnio znowu siedziałam na południu m.in. w Katowicach, nieraz jestem tylko chwile w jakimś miejscu, nieraz to pół dnia, dzień czy dwa, tudzież więcej. Różnie nas nogi niosą, w różne miejsca znajomi zapraszają. Nieraz mam problem bo znajomi zapraszają aby wpaść na parę dni a ciężko wszystkich i wszystko ze sobą pogodzić :placz: przydałby się dar bilokacji. Cokolwiek znaczy plejs to Imielin nie jest tak strasznie daleko, jak ja to mówię wszędzie jest "rzut beretem" oczywiście zależnym w naszym przypadku od pociągów i życzliwości osób mających autka.:p Quote
lafuma-82 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Saskja napisał(a):Ja też. Cholibka, na samym koncu świata Sylwia mieszkamy, no nie? Na końcu świata, to ja mieszkam:p Mnie pewnie będzie najtrudniej się dostosować, a nie ukrywam, że bardzo bym chciała wziąć udział w takim spotkaniu No ale może w wakacje, początek lipca, albo sierpień? Quote
M&M&O&I Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 myślę że najlepiej zrobić taki spacer/zlot gdzieś w środku Polski ;) coby wszyscy mieli podobną długość dojazdu Quote
sylrwia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Magda zawsze przy okazji jakiejś wystawki można też się spotkać i nawet w ustronnym miejscu puścić psiaki na pobieganie. Quote
Pointer11 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 swietny pomysl..tylko zawsze zadaleko... ten Lublin ZAWSZE nic sie w nim nie dzieje Taki pech ....;/;/ wql fajne sa takie spacerki...chciaLABYM SIE NA TAKIE SPOTKANIE SPACEREK WYBRAC........taki spacer wyzlow brzmi swietnie ..ja mam wyzla brytyjskiego Pointera....Hmmm ... Quote
Pointer11 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Magdalena & Irys & Marszi mysle ze masz racje...to by moglo wypalic....hmm to jak bedzie...?? Quote
M&M&O&I Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Pointer11 napisał(a):Magdalena & Irys & Marszi mysle ze masz racje...to by moglo wypalic....hmm to jak bedzie...?? My dalej jesteśmy chetni :) Quote
Recommended Posts