Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saskja napisał(a):
Ja też. Cholibka, na samym koncu świata Sylwia mieszkamy, no nie?

Tak a u mnie to nawet z wyżełkami ciężko. Namierzyłam raz jednego setera i zagadałam z właścicielem coby psa puścił aby się nasze pobawiły to dowiedziałam się, że oni psa nie spuszczają ze smyczy coby im nie uciekł:shake:
Jedynie najbliższego chętnego na spacery wyżełka mam ok 50 min pociągiem od siebie, ale ile można jeździć ciągle pociągiem na spacer z psem:chaos: Ostatnio to tylko zaszczepić się pojechaliśmy do Magdy i Cirki, nawet spacerku nie było bo nie miałam czasu.

• 1 month later...
Posted

doris napisał(a):
...
do Imielina od was to jak na koniec świata, ale może kiedyś tak w połowie drogi będzie jaki plejs

Bywam w różnych zakątkach, nawet ostatnio znowu siedziałam na południu m.in. w Katowicach, nieraz jestem tylko chwile w jakimś miejscu, nieraz to pół dnia, dzień czy dwa, tudzież więcej. Różnie nas nogi niosą, w różne miejsca znajomi zapraszają. Nieraz mam problem bo znajomi zapraszają aby wpaść na parę dni a ciężko wszystkich i wszystko ze sobą pogodzić :placz: przydałby się dar bilokacji.

Cokolwiek znaczy plejs to Imielin nie jest tak strasznie daleko, jak ja to mówię wszędzie jest "rzut beretem" oczywiście zależnym w naszym przypadku od pociągów i życzliwości osób mających autka.:p

Posted

Saskja napisał(a):
Ja też. Cholibka, na samym koncu świata Sylwia mieszkamy, no nie?

Na końcu świata, to ja mieszkam:p

Mnie pewnie będzie najtrudniej się dostosować, a nie ukrywam, że bardzo bym chciała wziąć udział w takim spotkaniu
No ale może w wakacje, początek lipca, albo sierpień?

• 2 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

swietny pomysl..tylko zawsze zadaleko... ten Lublin ZAWSZE nic sie w nim nie dzieje Taki pech ....;/;/ wql fajne sa takie spacerki...chciaLABYM SIE NA TAKIE SPOTKANIE SPACEREK WYBRAC........taki spacer wyzlow brzmi swietnie ..ja mam wyzla brytyjskiego Pointera....Hmmm ...

• 2 months later...