Dzidtka_Gl Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 uppsss to było do Jeleniej Góry ;) [FONT=Garamond]PULP FICTION z Czańca ( lhasa apso ) [/FONT] [FONT=Garamond]BEST IN SHOW puppy III [/FONT] [FONT=Garamond]oraz [/FONT] [FONT=Garamond]na Młodym Prezenterze II ( z handlerką w starszej grupie )[/FONT] jeśli ktoś miałby fotki bardzo, bardzo proszę na priv Quote
sylrwia Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 A nas nie było ale za to skończyliśmy w ten weekend litewski championat :) Quote
Darvin Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 sylrwia napisał(a):A nas nie było ale za to skończyliśmy w ten weekend litewski championat :) gratulacje :lol:.... a Ciri z Tobą była ? Quote
sylrwia Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Darvin napisał(a):gratulacje :lol:.... a Ciri z Tobą była ? Nie nei była. W sobote dostałam sms od Magdy ze Cirka sie skontuzjowala coś z kolanem i tak poważnie ze rtg musiała miec robione. Quote
Darvin Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 sylrwia napisał(a):Nie nei była. W sobote dostałam sms od Magdy ze Cirka sie skontuzjowala coś z kolanem i tak poważnie ze rtg musiała miec robione. :-o szkoda, była by że tak to nazwę w komfortowej sytuacji na wystawie ;) Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 sylrwia napisał(a):A nas nie było ale za to skończyliśmy w ten weekend litewski championat :) Brawo, Brawo, Brawo!!!:multi: (co prawda to nie ten wątek, ale co mi tam!):lol: Pzdr. Quote
owca Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 http://images39.fotosik.pl/122/a23ff6a9b7fd7482.jpg http://images46.fotosik.pl/126/d933ab3e118a6ccb.jpg Quote
Pieseczkowo Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Jak by ktos moze przypadkiem mial jakies fotki westów to ja bardzo chetnie zobacze,moze na ktoryms bede we wlasnej osobie:diabloti::eviltong: Quote
anjaga Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Moja VIVI WO I lok. :multi::multi:niestety nie udało się na finałach:placz: Wstawiam zdjęcie z BOG zaprzyjaźnionej Thajki Bashiry hodowla Ameba- po domowemu Baśka Quote
Natalia_W Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 to i my się pochwalimy :) Sznaucer Miniaturowy Pieprz i Sól Gloria Mona's Passion - Zw.Ml, BOB Junior i trójka BOG Junior :) a jej tatuś :) mój Kenzo po prawie rocznej przerwie powrócił na ringi w wielkim stylu :) Dar Walentego Piwowar - CWC, NDPwR, BOB i III BOG :) dodam, że BIS Junior dla cudownego Pomeraniana :) QUINN Lvi Domov - Gratulacje !! BIS Puppy - Sznaucer Olbrzym Czarny - Jamag-ol Thor BOG I - PON (chyba Izba z Gangu Długich) BOG II - Berneńczyk, 2. Bokser 3. Mój Kenzo BOG III - Foksterier Szorstkowłosy BOG VII - Wyżeł Niemiecki Krótkowłosy (z tego co pamietam to czarna suczka Aghra Theogonia) BOG VIII - Cocker Spaniel Angielski (chyba X-Treme Ricci Club) BOG IX - Papilon, 2 ?, 3. Mops BOG X - Chart Afgański (chyba INDISTINGUISHABLE IDEA VARIUS AVIS) Quote
Viris Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Z tego co słyszałam to BOG IX miejsce 2 dla Buldożki Francuskiej: Charlotte Ten Years After. Quote
anjaga Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 BOG IV: 1.RRINC z Końskiego Raju ds, 2.MAXIPES FIK Vitoraz sm, 3.NASH della Canterana dm Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ooooo, a kogo my tu widzimy na III miejscu? Nasza koleżanka jenis z thajką! Gratulacje!!! http://i43.tinypic.com/ra9h1z.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Kaya napisał(a):A my oc. w.o. I lok., NSZwR :cool3: Jejeje, BRAWO!!!!!! Pzdr. Quote
KkorniK Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Nam wprawdzie nie poszło :roll:. Ale już któryś raz z rzędzu niebyło dane nam zobaczyć weta przy wejściu na wystawę :shake: wogóle żadnej kontroli :( Quote
KkorniK Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Wchodziliśmy na wystawę o 10 i nic łaziliśmy z psem kilkarkotnie do samochodu i nawet żadnego weta nie widzieliśmy.:shake: Quote
KaRa_ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 KkorniK napisał(a):Nam wprawdzie nie poszło :roll:. Ale już któryś raz z rzędzu niebyło dane nam zobaczyć weta przy wejściu na wystawę :shake: wogóle żadnej kontroli :( Jak to? mnie Pani vet sprawdziła pare razy gdy kursowałam z ringów na parking ;) Quote
martyna. Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Natalia_W napisał(a):to i my się pochwalimy :) Sznaucer Miniaturowy Pieprz i Sól Gloria Mona's Passion - Zw.Ml, BOB Junior i trójka BOG Junior :) a jej tatuś :) mój Kenzo po prawie rocznej przerwie powrócił na ringi w wielkim stylu :) Dar Walentego Piwowar - CWC, NDPwR, BOB i III BOG :) Natalia, Gratulacje :loveu: 7,5 miesięczny PULP FICTION z Czańca - BOB PUPPY&BIS PUPPY III :multi: Quote
tigrunia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Przecież wetka przy bramie stała i nie wpuszczała zanim nie sprawdziła :roll: Quote
jamnicze Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Dziękujemy wszystkim za gratulacje i trzymanie kciuków, a naszej hodowczyni Asiaczkowi za szybką i sprawna "obsługę prasową" :lol: Gratulujemy wszystkim zwycięzcom, i tym na kolejnych lokatach także, grunt to dbać o pieski i miłą atmosferę między ludźmi :p Quote
anjaga Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Nie to ja:diabloti: od jamniczki merle zdjęcie autorstwa p.Dominika Fijałkowskiego "Gazeta Pomorska" Quote
Recommended Posts