KaRa_ Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 daga10011 napisał(a):ja tez to moze sie w koncu spotkamy-juz pare lat sie nie widzialysmy:razz: Super :multi: Quote
alyffa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ring: 18 Niedziela Razem: 38 Sędzia: Aleksandras Kulesa (LT) Pointer (3) English Pointer Psy - Dogs Klasa młodzieży - Junior Class 1 762 -Adamczyk Jacek - Grodzisk - DRED Sulania Suki - Bitches Klasa młodzieży - Junior Class 1 763 -Chęciński Sylwester - Kościelec - AQUA z Karczewskiej Zagrody Klasa otwarta - Open Class 1 764 -Stangenberg Tomasz - Trzebnica - SCOLOPAX AMICO BRENEKA Seter angielski (3) English Setter Psy - Dogs Klasa otwarta - Open Class 1 765 -Biluchowska Ewa - Tulice - PREMIER Herbu Zerwi Kuper Suki - Bitches Klasa młodzieży - Junior Class 1 766 -Tobolska Joanna - Gniezno - BIERKA Venandi Peritus FCI Klasa otwarta - Open Class 1 767 -Biluchowska Ewa - Tulice - PROHIBICJA Herbu Zerwi Kuper Seter irlandzki (9) Irish Red Setter Psy - Dogs Klasa młodzieży - Junior Class 2 768 - 769 -Pomianowska-Kardaś Anna - Bydgoszcz - LEGENDARNY INTREPIDUS z Orszaku Chrobrego -Frąckowiak Marcin - Gniezno - GROT z Mahagonii Klasa otwarta - Open Class 2 770 - 771 -Żwierełło A. Anna Pelczar-Kozłowska- Kobylanka - ARGO Rysi Wykrot FCI -Filar Dorota - Gdynia - HEY JUDE z Arislandu Suki - Bitches Klasa młodzieży - Junior Class 2 772 - 773 -Korenkiewicz Izabela - Gdańsk - LENA z Orszaku Chrobrego -Sawicka Ewa Zbigniew Dzionek- Gdańsk - LEGENDA z Orszaku Chrobrego Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 774 - 775 -Nowakowska Dagmara - Gdańsk - PLAYA FOREVER FRIEND SHILTON -Manikowska Iwona - Gdynia - ENGLISH QUEEN OF BEAUTY z Arislandu Klasa otwarta - Open Class 1 776 -Żwierełło A. - Kobylanka - ITAKA Rysi Wykrot FCI Seter szkocki - Gordon (4) Gordon Setter Psy - Dogs Klasa młodzieży - Junior Class 1 777 -Jamer Alicja - Gdynia - VALDIEU Klan Basów Suki - Bitches Klasa młodzieży - Junior Class 1 778 -Stormowska Alicja - Gdynia - ARNICA MONTANA MANIANA GARDEN Klasa otwarta - Open Class 2 779 - 780 -Muller Edmund - Mikoszewo - KONKURENCJA Dragonesti -Malendowicz Artur - Orchowo - BIANKA z Chorążówki Wyżeł niemiecki długowłosy (1) Deutsch Langhaar / German long-haired Pointing Dog Suki - Bitches Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 781 -Pomianowski Grzegorz - Dąbrowa Biskupia - HERA z Pruskiej Krainy Wyżeł niemiecki krótkowłosy (4) Deutsch Kurzhaar / German Short-haired Pointing Dog Psy - Dogs Klasa otwarta - Open Class 1 782 -Ostrowski Piotr - Żnin - TYTAN Myśliwski Tabor Klasa użytkowa - Working Class 1 783 -Boczkowska Joanna Jiri Drabek- Sokolniki-las - AMO Theogonia Suki - Bitches Klasa młodzieży - Junior Class 1 784 -Wegner Beata - Legbąd - FURIA CZARNY DWÓR ze Skolnitego Klasa championów - Champion Class 1 785 -Boczkowska Joanna - Sokolniki-Las - AGHRA Theogonia Wyżeł niemiecki szorstkowłosy (3) Deutsch Drahthaarr / German Wire-haired Pointing Dog Psy - Dogs Klasa otwarta - Open Class 1 786 -Bonik Hubert - Kamień Krajeński - ARKAN od Mutra Suki - Bitches Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 787 -Nowicki Romuald - Koło - Apel CZAGA Klasa otwarta - Open Class 1 788 -Rożek Piotr - Gąsawa - DERA Tulipanowy Klomb Wyżeł weimarski krótkowłosy (9) Weimaraner kurzhaarig / Weimaraner Short-haired Psy - Dogs Klasa młodzieży - Junior Class 2 789 - 790 -Wiła Donat - Poznań - INDIANA JONES Grey Fellow -Łukasik Olga - Warszawa - IVANHOE Grey Fellow Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 791 -Eichhorn Alina - Bydgoszcz - ANTON Silver Phantom Klasa championów - Champion Class 2 792 - 793 -Wojtyna Magdalena - Bydgoszcz - RIO LOCCO Fala Love'a -Mikus-Koralewska Dorota - Góra Kalwaria - LE FOL DU VENT Fala Love'a Suki - Bitches Klasa szczeniąt - Puppy Class 1 794 -Baranowska Maria - Pniewy - CREAZY GIRL Ameba FCI Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 795 - 796 -Eichhorn Alina - Bydgoszcz - AVERA Silver Phantom -Mikus-Koralewska Dorota - Góra Kalwaria - Bromhund WERWA Klasa otwarta - Open Class 1 797 -Stachów Anna - Stargard Szczeciński - UNDI z Jarszewka Wyżeł węgierski krótkowłosy (2) Rövidszörü Magyar Vizsla / Hungarian Short-haired Pointing Dog Psy - Dogs Klasa championów - Champion Class 1 798 -Sobolewska Sylwia - Gorzów Wlkp. - FORYŚ z Tałchejów Suki - Bitches Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 799 -Darłak Magdalena - Kostrzyn n/Odrą - CIRI Brożecki Bór Gdyby ktoś byl zainteresowany :p Quote
sylrwia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 alyffa z takim zapałem zapraszam na seter24 , stawka na Bydgoszcz już tam jest ale wyniki mile widziane, i fotorelacje, oraz inne kolejne wieści z wystaw lub prób polowych/konkursów:lol: Quote
alyffa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 To jak ja patrzylam ze przeoczylam :shake: i kombinowalam sama ;) Quote
anjaga Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 s.A.R.Sobkowiczowie ring 4 wszystkich razem 32 J.długowłose król. Psy kl.sz-KROKUS Murkamka kl.p-Alstadt FABULOUS SUKI kl.sz-SIRGA z Rubinkowego Pola kl.p-AMBER vom Rainerschllosl J.długowl. min. Psy kl.mł-NASH della Canterana kl.o-DANTE Światołdycz Suki kl.sz-VIVIENNE z Końskiego Raju VERVA z Końskiego Raju VERONA z Końskiego Raju kl.mł-ENTLICZEK PENTLICZEK Brzdąc GISELA z Reviru Jezevciny kl.o-DAISY Adanturia J.dług.stand. Psy kl.o-PRINC z Końskiego Raju Suki kl.p-BAJADERKA Lukrowy Pierniczek J.krotkowł.król Suki kl.0-MISS MEGI Jamnicza Ostoja J.krótkowł.stand. Psy kl.mł-MAXIM Jamnicza Łapa kl.o-LUMP Hemar Suki kl.p-CHANNEL CAKE Canis Venator J.szorstkowl.król. Suki kl.p-NELLYz Damasławka J.szorstkowł.min. Psy kl.mł-CYPISEK Brzdąc kl.ch-MAXIPES FIK Vitoraz suki kl.sz-DAGA-CZUK Hodowla Myslinów kl.mł-BI-SAPHIRA z Piastowskich Borów kl.p-LACII od Zamise kl.uż-POLA RAKSA Brzdąc J.szorstkowł.stand. Psy kl.szcz- ex Sentia I HAVE A DREAM ABOUT FAME kl.mł-YOKERO Anons DIK z Kniei nad Browiną kl.p-JONAX NoBoTak Suki kl.mł-BAJKA z Łyczańsiego Brodu kl.o-KENIA Złamany Szeląg BESI Rogowskie Jeziora Quote
sylrwia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 alyffa napisał(a):To jak ja patrzylam ze przeoczylam :shake: i kombinowalam sama ;) Spoko :) lepiej więcej niż wcale :evil_lol: Quote
Różyczka Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Plan sędziowania http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/download/20090517_plan_sedziowania.pdf Wykaz przyjętych psów wg właścicieli http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/download/20090517_wykaz_przyjetych_psow_wg_wlascicieli.pdf Quote
jamnicze Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Właśnie dostaliśmy numerek :lol: W planie sędziowania nie ma godzin, czy to znaczy, że psy wchodzą w tej kolejności na ringu jak jest napisane?, czy to tylko wykaz alfabetyczny? Psy są dość nierówno podzielone, na jednym ringu 68, a u nas tylko 17 :cool3:, sędzina będzie miała duuuużo czasu na dokładne oglądanie :lol: Quote
Darvin Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 jamnicze napisał(a):Właśnie dostaliśmy numerek :lol: W planie sędziowania nie ma godzin, czy to znaczy, że psy wchodzą w tej kolejności na ringu jak jest napisane?, czy to tylko wykaz alfabetyczny? Psy są dość nierówno podzielone, na jednym ringu 68, a u nas tylko 17 :cool3:, sędzina będzie miała duuuużo czasu na dokładne oglądanie :lol: Plan sędziowania jest planem z kolejnością w jakiej wchodzą psy na ringi. Quote
jamnicze Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Darvin napisał(a):Plan sędziowania jest planem z kolejnością w jakiej wchodzą psy na ringi. Dzięki :), no to wchodzimy prawie na początku (5 psów przed nami) i dobrze, bo pociąg w Bydgoszczy będzie już o 7 :angryy: Quote
Aborygenka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Mam pytanie do tych, którzy otrzymali potwierdzenie - od której zaczyna się sędziowanie? Quote
izabelka_70 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 agnethka napisał(a):bardzo proszę focić BEAGLE :cool3: zwłaszcza te wygrywające porównania :razz: postaramy się... ja będę sama i w klasie i ogólnie na wystawie, ale kogos poproszę o pomoc;) Quote
Darvin Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 jamnicze napisał(a):Dzięki :), no to wchodzimy prawie na początku (5 psów przed nami) i dobrze, bo pociąg w Bydgoszczy będzie już o 7 :angryy: my jak zawsze na szarym koncu.....:D Juz nawet rude puszczaja przed nami :P Quote
Szczurosława Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 bezrozetowy:lol: http://i43.tinypic.com/11h9t1c.jpg Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Poniewaz była lekka zmiana w sędziowaniu na ringu p. sędzi M. Lorenc i basenji "poszły" jako pierwsza rasa, to ja się chwalę: Suczka z mojej hodowli w rękach naszej forumowej jamnicze uzyskała taki oto rezultat: LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj.Junior, BOB!!!!! Po cichutku powiem, że czekamy na BIS Juniorów i BOG...;) Trzymajcie kciuki! Pzdr. Quote
Szczurosława Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 agnethka napisał(a):mnie zadowolą jedynie rozetowe :evil_lol: bo ja je szyłam i chcę zobaczyć czy pieskom było z nimi do kufy ;) Wiem ;) .... Quote
Darvin Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Forum Wyzlyteam.pl • Zobacz temat - CAC Bydgoszcz 17.05.2009 wyniki grupy VII, niepełne.... jeśli ktoś coś więcej wie to proszę o info:p Quote
Biutka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Asiaczek']LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj.Junior, BOB!!!!! Po cichutku powiem, że czekamy na BIS Juniorów i BOG...;)Trzymajcie kciuki!Pzdr. Wow! Serdeczne gratulacje! Trzymam kciuki :cool3: Quote
KaRa_ Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [SIZE="4"]Preeminent Line BLACK BUT KIND 1dosk, CWC, NDPwR, BOB. I tym samym zakończyliśmy championat polski :multi::multi: Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='KaRa_']Preeminent Line BLACK BUT KIND 1dosk, CWC, NDPwR, BOB. I tym samym zakończyliśmy championat polski :multi::multi: Tyz piknie! BRAWO!!! Pzdr. Quote
Kasienkaa214 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ma może ktoś zdjęcia z BISa ? :loveu: Znajomy Berneńczyk poszalał :razz: albo zdj z BOG II :p Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='agnethka'] Asiaczku gratulacje dla wyhodowanki :loveu: Przekażę jamnicze i Sajduni!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts