Kinia Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='aleb']Czy mógłby ktoś ze strony ZK http://www.zkwpbielsko.pl/ w planie sędziowania zerknąć ile jest psów Labrador retriever w klasie pośredniej? Mam problem z otwarciem :( 6;) Powodzenia jutro! Quote
Magda & Zicko Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Siamensis.. bedziemy psy przez ogrodzenie przerzucać jak coś :D wejść jakoś musimy :P Quote
Iss Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Działa wszystkim plan sędziowania cały ? U mnie się wyświetla tylko do ringu 13 .... Quote
Bettylion Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Magda & Zicko napisał(a):Siamensis.. bedziemy psy przez ogrodzenie przerzucać jak coś :D wejść jakoś musimy :P Pomożemy :megagrin: Magda a ja się zastanawiam czy Sissi udałoby mi się przemycić?Albo podrzucą ja wam jak będziecie swoje przerzucać to moja też :evil_lol: No to spotkamy sie jutro mam nadzieję, że nie będzie padało:p Quote
Siamensis Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 ja silna baba jestem,mogę rzucać,nawet z Tobą psa:evil_lol:....Madziu....:multi::evil_lol: Quote
Bettylion Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Siamensis napisał(a):ja silna baba jestem,mogę rzucać,nawet z Tobą psa:evil_lol:....Madziu....:multi::evil_lol: Siamensis to mojego też z Magdą wrzucicie oki ;) Fajnie, że spotkamy się jutro, nasza to druga wystawa masakra bo mój malutki brzdąc jest upaty i chodzić nie chce :roll: Magda widziała w Krakowie;) Quote
Magda & Zicko Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Wszystko się przemycić da..:) ja jutro będę nastawiona bardzo bojowo.. zgłoszenie nie dotarło.. :/ Quote
apcik Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ja będę towarzysko... a coś w tym roku nawalaja bo nawet stawki nie ma na necie:mad: Quote
Magda & Zicko Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Bettylion napisał(a):Siamensis to mojego też z Magdą wrzucicie oki ;) Fajnie, że spotkamy się jutro, nasza to druga wystawa masakra bo mój malutki brzdąc jest upaty i chodzić nie chce :roll: Magda widziała w Krakowie;) Beata a czego Ty oczekujesz :D to jej pierwsza wystawa była :D tyle psów ! Ty się ciesz,że to ona chodzić nie chce.. a nie Ty ( jak to w moim przypadku było ) :D Quote
Talagia Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 No to ja życze wszystkim powodzenia jutro i oby nie padało! To nasza pierwsza krajowa wystawa w PL w tym sezonie (eh... te matury... tyle wystaw z życiorysu ;( ;() No i mam nadzieje, ze pogoda dopisze :evil_lol: Zycze samych BOGów :diabloti: Quote
Magda & Zicko Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Talaga i jeszcze dodaj żebyśmy zgłoszenia odebrali Ci co nie mają :) i vice versa w życzeniach :) Quote
Madzia_K Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ale lało, nie? ;) My też się pochwalimy. FANFAN TULIPAN z Klubu XXL CWC, NDPwR, BOB i BOG III:loveu: p.s. Widziałam na żywo naszego moda ze swoją śliczną bostonką:diabloti::razz: p.s.1. Ja mam beagle, ale niewiele:oops: Quote
Recommended Posts