Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda & Zicko napisał(a):
Siamensis.. bedziemy psy przez ogrodzenie przerzucać jak coś :D wejść jakoś musimy :P

Pomożemy :megagrin: Magda a ja się zastanawiam czy Sissi udałoby mi się przemycić?Albo podrzucą ja wam jak będziecie swoje przerzucać to moja też :evil_lol: No to spotkamy sie jutro mam nadzieję, że nie będzie padało:p

Posted

Siamensis napisał(a):
ja silna baba jestem,mogę rzucać,nawet z Tobą psa:evil_lol:....Madziu....:multi::evil_lol:

Siamensis to mojego też z Magdą wrzucicie oki ;) Fajnie, że spotkamy się jutro, nasza to druga wystawa masakra bo mój malutki brzdąc jest upaty i chodzić nie chce :roll: Magda widziała w Krakowie;)

Posted

Bettylion napisał(a):
Siamensis to mojego też z Magdą wrzucicie oki ;) Fajnie, że spotkamy się jutro, nasza to druga wystawa masakra bo mój malutki brzdąc jest upaty i chodzić nie chce :roll: Magda widziała w Krakowie;)

Beata a czego Ty oczekujesz :D to jej pierwsza wystawa była :D tyle psów ! Ty się ciesz,że to ona chodzić nie chce.. a nie Ty ( jak to w moim przypadku było ) :D

Posted

No to ja życze wszystkim powodzenia jutro i oby nie padało! To nasza pierwsza krajowa wystawa w PL w tym sezonie (eh... te matury... tyle wystaw z życiorysu ;( ;() No i mam nadzieje, ze pogoda dopisze :evil_lol:
Zycze samych BOGów :diabloti:

Posted

Ale lało, nie? ;)
My też się pochwalimy. FANFAN TULIPAN z Klubu XXL CWC, NDPwR, BOB i BOG III:loveu:
p.s. Widziałam na żywo naszego moda ze swoją śliczną bostonką:diabloti::razz:
p.s.1. Ja mam beagle, ale niewiele:oops: