IrishDevils Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 panienkabubu napisał(a): Grupa VII FCI: 1. Seter Angielski, 2. Wyżeł Weimarski Krótkowłosy 3. Seter Irlandzki. Grupa VII FCI: 1. Seter Angielski- Silvanus OCHRA OXANA 2. Wyżeł Weimarski Krótkowłosy- Weimaranus MOON OVER BROADWAY 3. Seter Irlandzki- Blever's ALLEGREZZA Quote
PANGEA Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Siamensis napisał(a):http://i25.tinypic.com/302ut5x.jpg Co za zaangazowanie ze strony sedziego :crazyeye:jakie poswiecenie.... Wzbudzil Pelny moj podziw Quote
Siamensis Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 ...sędzia ogólnie miły i kulturalny człowiek... Quote
PANGEA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Siamensis napisał(a):...sędzia ogólnie miły i kulturalny człowiek... tak wiem, to prawda... i zdaje sie hodowca i wystawca co baaaardzoo zadkie u sedziow, a jakze cenne ( przydaje sie znac obie strony medalu :evil_lol: ) Panienkobubu wiem, ze zdjecia na linki ale ten link nie dziala :shake: Quote
panienkabubu Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 PANGEA napisał(a): panienkobubu wiem, ze zdjecia na linki ale ten link nie dziala :shake: yyy.... cio? ;) Quote
Marta&Karmen Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 panienkabubu napisał(a):. Grupa VIII FCI: 1. Springer Spaniel Angielski, 2. Cocker Spaniel Amerykański – Ch. Cr. – QANTO Ajava Bohemica, 3. Golden Retriever. ;) golden retriever - NICE DAISY Gwiazda Dawida, przyrodnia siostra mojej Karmen:multi::multi: załapała się na zdjęciu:) Bardzo miło jest obejrzeć taką bogatą fotorelację, zwłaszcza że nie było mnie na wystawie... Quote
Recommended Posts