bogi Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 tak wyglądała wystawa z mojej perspektywy...... Wszystkim zadowolonym z wyników GRATULUJE SUKCESÓW DUŻYCH I MNIEJSZYCH :multi: Quote
Iss Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 super fotorelacje! Dziękuję za jamniki, na wystawie nie zdążyłam się im przyjrzeć więc choć tutaj kawałek obejrzałam. Uchwycił ktoś labradory ? Quote
Yanni Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ale nikt nie ma Shih Tzu :placz::placz::placz: !!! Quote
Iss Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Yanni napisał(a):Ale nikt nie ma Shih Tzu :placz::placz::placz: !!! tak jak i Labków :placz::placz::placz::placz::angryy::angryy::angryy::angryy::placz: Quote
CAPRIO Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 a z czego wykonane sa te numerki - metal, plastik, byłbym zaineresowany Artmedium - hodowla psów rasy Sznaucer Miniaturowy Pieprz i Sól Quote
chalimala Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 fotki super!!!mam nadzieję że w Będzinie również będą tak rewelacyjni fotoreporterzy :) Quote
Pandisia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 panienkabubu napisał(a): Grupa IX FCI: 1. Lhasa Apso – ALL TOOEASY Orlane’s, , 2. Chihuahua Długowłosy, 3. Pudel Toy Czarny – Interchampion, Mł. Ch. Pl., Rus., Ch. Rus., Ch. Pl. – Salina Western BARBIE, Jak są błędy, to proszę o poprawki ;) 2. Bramver´s Famous Musuko ;) Hodowca z Ostravy ;) Quote
aniaDark Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A ma może ktoś zdjęcia z BIS Junior lub z BOG I grupy (finałowa czwórka). Tak się łudzę nadzieją, że może się komuś złapałam z moją szetlandką w obiektyw :placz: Quote
aniaDark Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 bogi napisał(a):ja mam takie jedno:oops: http://images39.fotosik.pl/156/2b044b48cdfce86emed.jpg Dziękuję ślicznie :loveu: Quote
Złośnica Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 panienkabubu napisał(a):Grupa III FCI: 1. Yorkshire Terrier – Ch. Pl. – XMAS WISH Stribrne Prani, , 2. Bullterrier, 3. American Staffordshire Terrier – FEMI Pacyfic Vista,.;) 2. Bullterrier, COOL BULL Bullworld Quote
Recommended Posts