Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hiko napisał(a):
Ciekawa jestem jak organizajyjnie w tm roku wypadnie wystawa..........

widzę , że też się wybierasz w takim razie do zobaczenia !!! miło spotkać kogoś znajomego ;-) wysłałam wiadomość na oficjalnego maila do Waszej hodowli tak więc liczę na spotkanie :-) ... chcę wyjaśnić sprawę ... jeśli chcesz możemy pogadać w trojkę :cool3: skoro już się wmieszałaś i nie mam na myśli tych wypowiedzi ... już ty dobrze wiesz o co chodzi :cool3:

Posted

[quote name='Kinia']W Cieszynie pada od wczorajszego wieczora bardzo intensywnie...[/QUOTE]

Kurcze mam nadzieje, ze to nie bedzie mialo wplywu na wystawe :shake:

Posted

[quote name='Talagia']Kurcze mam nadzieje, ze to nie bedzie mialo wplywu na wystawe :shake:[/QUOTE]

Jeżeli jutro już nie będzie padać to może być tylko troszke mokro. Wydaje mi się, że stadion jest położony nisko:roll:

Posted

[quote name='Hiko']Ciekawa jestem jak organizajyjnie w tm roku wypadnie wystawa..........[/quote]

Hiko liczyłam , że się dziś spotkamy [FONT=&quot]w Krakowie i pogadamy. wysłałam wiadomość prywatną przez dogomanię. Zacytuję : "Psy mają nas łączyć - nie dzielić" jeżeli ten cytat i osoba , która mi go napisała nic dla ciebie nie znaczy to jaki był tego sens ... [/FONT]

Posted

[quote name='Yanni']Po co oni piszą że jest plan sędziowania skoro go nie ma! przynajmniej na moim kompie ![/QUOTE]

to jest w koncu ten plan sedziowania czy nie?? bo ja tez go nie widze:roll:

Posted

Patrzył ktos na długoterminową prognozę pogody? I jak w ogóle ma się obecnie sytuacja w Ustroniu?:roll:

-----
edit:
Prognozę już mam:
Niedziela, 05.07.200924 13 °C 1010 hPa
Śnieg:0.0 mmDeszcz:0.0 mmWiatr: 5 km/h

Posted

Z tego co mi wiadomo to aktualnie stadion nie przypomina jeziora... Ale pewnie tam z boku, po prawej stronie od wejścia będzie bardziej mokro:roll:

Posted

Basia&Safi napisał(a):

bedziemy w ustroni z piesiami kibicowac :)

Może to głupie pytanie, ale czy można wejść na teren wystawy z niezgłoszonym psem?