Bettylion Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 A listy wystawców jeszcze nie dali? Bo nie potrafie znaleźć:crazyeye: Quote
Dream Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Tecia napisał(a):Dawno sie nie widzielismy:) Wy wciaz w rozjazdach zagranicznych:) ale tym razem spotkamy sie i nawet zaraz po Was wskakujemy na ring:) Tak, tak - dawno się nie widzieliśmy :lol: Wy wciąż w rozjazdach zagranicznych:) ale tym razem spotkamy się.... Skąd znacie plan sędziowania? Quote
Tecia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Dream napisał(a):Tak, tak - dawno się nie widzieliśmy :lol: Wy wciąż w rozjazdach zagranicznych:) ale tym razem spotkamy się.... Skąd znacie plan sędziowania? Hihihi, nie znam ale Talagia z Championem bedzie a ja biala w mlodziezy wystawiam wiec musze byc po niej:) Taka ze mnie cwaniara:evil_lol: Quote
Talagia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Super! Zapowiada się świetna wystawa :evil_lol: Ja dla odmiany w championach mam smarkacza ;) Quote
Tecia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Talagia napisał(a):Super! Zapowiada się świetna wystawa :evil_lol: Ja dla odmiany w championach mam smarkacza ;) Hihihi jednym slowem male zamieszanie:) Ja w Ustroniu z sama mlodzieza bede:) Quote
matrix..... Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Bettylion napisał(a):A listy wystawców jeszcze nie dali? Bo nie potrafie znaleźć:crazyeye: no tak do piątku przyjmowali zgłoszenia, a Ty w sobotę chcesz listę wystawców ... Quote
Zuza i Noddy Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Czy ktoś mógłby pożyczyć psiaka do Młodego Prezentera? Quote
Zuza i Noddy Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Darianna napisał(a):chcesz setera? ;) Co prawda znalazłam już psiaka, ale chętnie spotkam się i Was poznam:loveu: Quote
Madzia_K Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ludki, może wiecie, kiedy będzie szczegółowszy plan sędziowania, albo lista wystawców?:razz: Quote
Shetanka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Madzia_K napisał(a):Ludki, może wiecie, kiedy będzie szczegółowszy plan sędziowania, albo lista wystawców?:razz: Właśnie? I czy będzie też lista MP? Quote
Iss Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 wrzucili już listę wystawców , ale przydałyby się stawki :evil_lol: jakieś labki jadą? Quote
Madzia_K Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Iss napisał(a):wrzucili już listę wystawców , ale przydałyby się stawki :evil_lol: otóż to:razz:. A może ktoś coś wie..choć ciu, ciut?:cool3: Quote
Talagia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ja swoja rase dzielnie wyłuskałam i w miare wiem jaka stawka ;) Quote
Tecia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Talagia napisał(a):Ja swoja rase dzielnie wyłuskałam i w miare wiem jaka stawka ;) Hihihi, widze że nie tylko ja studiuje cala liste wystawcow:) Rude tez rozszyfrowalam a w bilaych to widze ze czeskie psy beda no i oczywisice moja dama ma konkurencje:) Quote
Basia&Safi Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 a moze ktos by chciał klipsik na numerek ze swoim psem :) wiecej na PW :) Quote
Talagia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Tecia napisał(a):Hihihi, widze że nie tylko ja studiuje cala liste wystawcow:) Rude tez rozszyfrowalam a w bilaych to widze ze czeskie psy beda no i oczywisice moja dama ma konkurencje:) No beda czeskie i psy i suczki :evil_lol: My tez mamy konkurencje :roll: No ale co to dla waszej białej młodzieżowej panny :evil_lol: W rudych tez wystawiasz suczke w mlodziezy? Bo wybieramy sie z tez debiutujaca irlandka poznac ringi wystawowe ;) Quote
Darianna Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No, jesteśmy w spisie. To nasza ostatnia wystawa w szczeniorach :D Quote
Talagia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 O rany anglików wiecej niz irlandów :diabloti: To dopiero niespodzianka, no no białasów dopisało masa w tym roku! Quote
Iss Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 insomniaaaa napisał(a):ja jadę z labkiem :-) jaka klasa i płeć ? Quote
insomniaaaa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Iss napisał(a):wrzucili już listę wystawców , ale przydałyby się stawki :evil_lol: jakieś labki jadą? ja jadę z labkiem :-) Quote
Tecia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Talagia napisał(a):O rany anglików wiecej niz irlandów :diabloti: To dopiero niespodzianka, no no białasów dopisało masa w tym roku! No rude w mlodziezy zarowno psy jak i suki obstawiam:) Dess sam ale Daki widze ze ma 3 konkurentki:) Quote
Iss Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 insomniaaaa napisał(a):pies klasa młodzieży to ja mam sukę w pośredniej :) Quote
insomniaaaa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Iss napisał(a):jaka klasa i płeć ? pies klasa młodzieży Quote
Recommended Posts