rotek_ Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 pod koniec tyg przyjeżdza do nas zabka od magYii asiorku ogłoszenia nadal potrzebne Quote
xmartix Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 jak chcesz to rób, ja też mogę.. nikt się nie odzywał?...:roll: Quote
Cindy Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Kurde... Tak mi się sunia podoba... Chciałabym chociaż dać jej DT, ale rodzina sie nie zgadza... Ona ma 3 lata tak? Quote
rotek_ Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 ogłoszenia potrzebne roxi jest młoda duży pies dojrzewa dopiero po drugim roku życia..... cindy witaj na wątku....pomóż nam szukać jej domu-ja jestem bezsilna Quote
xmartix Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 odnowiłam więc allegro bo potrzebne jak najszybciej ma być zabita piękna suka owczarka !!! (594569940) - Aukcje internetowe Allegro a inne ogłoszenia?? pomóżcie Quote
Cindy Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Jak teraz wygląda sytuacja u suńki? Gdzie ona przebywa? Jak długo może tam zostać? Co się z nią stanie jeśli osoba, która w chwili obecnej się nią opiekuje będzie zmuszona ją oddac? Napiszcie cos więcej... Quote
rotek_ Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 snia koczuje pod gołym niebem od tamtego roku najzimniejsze noce spędziła na gołej ziemi:shake: na dobrą sprawę nikt się nią nie opiekuje od czasu do czasu przyjeżdża osoba z wrocka i ją dokarmia nie mamy jej gdzie umieścić, zadnych DT, zadnych propozycji przygarnięcia-jesteśmy w kropce:-( Quote
Cindy Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 A ta osoba od której maila dostałeś? Nie wierzę... Taka piękna sunia od roku sie błąka i jeszcze nikt jej nie wziął:-o I dopiero dzięki temu wątkowi sunia ma jakieś ogłoszenia.... Quote
rotek_ Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Cindy napisał(a):A ta osoba od której maila dostałeś? Nie wierzę... Taka piękna sunia od roku sie błąka i jeszcze nikt jej nie wziął:-o I dopiero dzięki temu wątkowi sunia ma jakieś ogłoszenia.... ta osoba ma kota który nie może mieszkać z innymi zwierzętami Quote
mtf zalesie Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 moze lepiej ja oddac gdzie indzej do schroniska lub zlozyc sie na dt Quote
rotek_ Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 ta gmina nie ma podpisanej umowy z zadnym schroniskiem odrazu zaproponowali ze moga ją uśpić! z inej beczki pilnie potrzebujemy tarnsportu dla psa od magYii z wrocka do do ośrodka ktoś może nam pomóc Quote
Cindy Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 A gdyby zrobic zbiórkę pieniędzy na hotelik?! Jestem pewna, ze znalazłoby sie pare osób, które mogłyby jej pomóc... Sunia jest przesliczna, ale nikt jej nie weźmie ot tak. Nie znajac jej charakteru, stosunku do ludzi/innych zwierzat... Nie chce być pesymistką, ale takie jest moje zdanie... Quote
Asior Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 rotek, ale mówiliscie, ze mogli byście ją "ukryć" na razie w uciechowie... Quote
rotek_ Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 zalozylismy ze mamy miejsce tylko na jednego psa hotelowego magYa juz zarezerwowala dla zabki:-( Quote
Asior Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 jasna cholera:angryy: nie wiem co doradzić...... Quote
rotek_ Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 miałam dzisiaj telefon w sprawie roxi:loveu: na razie jeszcze nic nie potwierdzone Quote
rotek_ Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 tak juz zaproponowałam pani;) oby sie udało Quote
rotek_ Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 czy aukcja allegro zakończyła się czy ktoś ją zakończył????? Quote
xmartix Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 zakończyć aukcję? odnowić? i czemu tyle wykrzykników? coś się stało? Quote
rotek_ Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 to były znaki zapytania...nie wykrzykniki :evil_lol: już nikt mnie nie namówi na pomoc takim ludziom:angryy: wiadomość jaką dostałam...we fragmentach Za taką pomoc dziękujemy(!) Proszę pomyśleć że napewno jest dużo osób z takim problemem jak my i dlatego tyle psów kończy tak jak kończy, jeżeli nie mogą zwierzę oddać do schroniska. Biurokracja. Myśleliśmy że schroniska funkcjonują w innym celu dla dobra zierząt a nie stanowisk pracy i walk z urzędami. Wolimy o tym już nie myśleć!!! Pozdrawiamy. ton tej wypowiedzi pozostawia nam dużo do życzenia:shake: to była reakcja ludzi na wieść ze sprawę oddajemy do prokuratury zgodnie z ART 6 ustawy o ochronie zwierząt Roxi już nie szuka domu....wg ludzi znalazła dom u nich Quote
Asior Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 o kurcze.. Rotuś... ale to pewne?? Nie pozbędą się jej cichaczem??? Quote
Recommended Posts