rotek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote] Dzień dobry dzisiaj rano dzwoniłem do Pana mówiłem o psie który się do mnie przybłąkał. To jest suczka, zaszczepiłem ją, nakarmiłem bo ledwo na nogach się trzymała. Uratowałem jej życie, bo chcieli ją zabić. Jest bardzo łagodna, ułożona. Ja niestety nie mogę jej zatrzymać, mieszkam w małym mieszkaniu i mam kota, który nie toleruje psów. Bardzo proszę o jakiś odzew bo nie wiem co mam z nią zrobić. Przesyłam jej zdjęcie w załączniku.[/QUOTE ] Sunia Sytuacja stała się dramatyczna! Gmina na terenie której przebywa Roxi nie ma podpisanej umowy z żadnym schroniskiem-psy są tam usypiane przez jakiegoś weterynarza Roxi też grozi śmierć spod strzykawki Niedługo zacznie się okres cieczek-sunia może się zaciążyć:shake: Pilnie potrzebny DT Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 hoop.......... A z jakiego ona miasta jerst? Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 hoop na 1................................... Quote
Asior Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 jasna cholera.... rotek a nie dało by się jej na kilka dni "ukryć" w uciechowie??? Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Asior napisał(a):jasna cholera.... rotek a nie dało by się jej na kilka dni "ukryć" w uciechowie??? rotek, no właśnie... Miejsce chyba jest gorzej z biurokracją :shake: Quote
mtf zalesie Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 podnosze moge tylko wplacic cos jak bedzie plan Quote
xmartix Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 śliczna jest, powinna szybko pójść do domu dajcie namiary to zrobię parę ogłoszeń Quote
Cindy Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Przydałoby sie więcej informacji, zdjeć... W jakim sunia jest wieku? Czy ma jakieś ogłoszenia? Ile może jeszcze zostać u tego Pana? Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Skoro pan tak napisał/powiedział no to mamy jedynie 4 wyjścia: 1. trafi szybko do DT 2. "upchnie się" ją w Uciechowie 3. trafi do innego schroniska i 4. zostanie wywalona za próg :roll: Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ona przypomina mi takiego psiaka jednego ale nie mogę skojarzyć :roll: Quote
rotek_ Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 RoXi oceniono na około 3 lata pan który się nią opiekuje mieszka we wrocławiu, natomiast sunia przebywa w gminie sobótka...odległość kilkudziecięciu km tylko co jakiś czas przyjeżdza z jedzeniem ,sunia biega samopas po wsi całą zimę spędziła pod gołym niebem...wyobrażacie sobie to?!:shake: W następnym tyg będziemy mieli kontrolę z gminy...podejrzewamy ze to moze być czwartek ale pewności nie mamy jesli kontrola będzie pozytywna jeden pies ma już zarezerwowane miejsce u nas... jest to sunia która mieszka przy ruchliwej ulicy-ostatnio o mało nie wpadła pod auto gmina łamie ustawę o ochronie zwierząt.....nie mają prawa usypiać psów a wg relacji ludzi robią to nagminnie:angryy: Kontakt najlepiej do mnie 721 107 014 mam więcej zdjęć...jutro najpóźniej pojutrze wstawię na wątek wiem ze sunia potrafi wykonywać podstawowe komendy-siad łapa itp Quote
Asior Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Rotuś.... jak będziesz miała zdjęcia walnę jej allegro ;) wyślij mi wtedy zdjęcia na maila... asior13@gmail.com Quote
_ogonek_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='mtf zalesie']jak pomoc jest jakis plan W następnym tyg będziemy mieli kontrolę z gminy...podejrzewamy ze to moze być czwartek ale pewności nie mamy jesli kontrola będzie pozytywna jeden pies ma już zarezerwowane miejsce u nas... Trzeba do piątku/czwartku czekać. Quote
rotek_ Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 roxi przyjedzie jesli magYa znajdzie inny dom dla tej suni z ulicy:shake: pilnie potrzebujemy ogłoszeń poki co Quote
xmartix Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 allegro dla suni podświetlone i na 3 dni: ma być zabita piękna suka owczarka !!! (583870163) - Aukcje internetowe Allegro Quote
_ogonek_ Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='xmartix']allegro dla suni podświetlone i na 3 dni: ma być zabita piękna suka owczarka !!! (583870163) - Aukcje internetowe Allegro xmartix super :loveu::loveu: hopkamy!!!! Quote
Asior Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 jak jej się to skończy to ponowie jej kolejne allegro... ;) Quote
Recommended Posts