Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny trzeba cos z gufim postanowic...albo go dalej oglaszamy i to mocno albo porzadnie sie wziac za szukanie mu sponsorow na reszte zycia u mori kochanej bo tak mozemy dlugo nie pociagnac..on nie ma biedak pelnych deklaracji a my mamy jeszcze sporo innych podopiecznych..

Posted

Moria napisał(a):
Gufi zmienil orientacje seksualna i jest molestowany z wzajemnościa przez olbrzymiego i grubego labradora. Chodzi caly wylizany.

:crazyeye: no to ładnie:evil_lol:

zaraz wpłacam swoje 30 zł na Gufiasza;)

Posted

bico napisał(a):
miałam poślizg z płatnością, bo dopiero z urlopu wróciłam:oops:;)

Nic nie szkodzi! Już dotarło!:loveu:

Czyli jesteśmy już nie 84 a 54 zł na minusie u Gufiaczka

Posted

ihabe napisał(a):
Witaj Gufiaczku po wakacjach.

U mnie wielki smutek......

Na prawdę bardzo mi przykro ihabe z powodu śmierci Pixelka:-(:-(:-( Łączę się z Tobą w bólu:-(:-( Żegnaj Pikselku i bądź szczęśliwy za TM
  • :-(

• Posted

ihabe..zgadzam sie z fizia...o takiej starosci marzy tysiace schroniskowych dziadeczkow...a ty uszczesliwilas nie tylko pikselka..dzieki tobie rowniez starosc naszego gufiaka jest lepsza..bo jest wolny nie gasnie juz w schronie..gdyby tak tylko jeszcze jemu trafil sie taki rajski dom na stare lata jak trafil sie pikselkowi...pikselek juz bedac tu na ziemi zaznal psiego raju..mial u was w domku go...

Posted

POMOCY, CIOTECZKI....

O Jezu, ja bede odlawiac z Bajk21 onkowate...nie bedzie trudno...bardzo boi sie ludzi ale przychodzi po jedzenie...jest podobno mlody jakies okolo 2 lat bardzo ladne ,mieszka w lesie pod Radzyminem kolo w-wy.
    Bajk21 nie moze jej (jego) wziasc do siebie bo ma ponad 20 psow, w tym niepelnosprawne .. miala parvo...potrzebna pomoc...piszcie do niej bo ja wyjezdzam po Mele do Wieliczki...

Podaje Bajk21 tel Jola...501 980 665