fizia Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Może faktycznie jakieś przekłamanie się zrobiło i to nie było Jego zdjęcie. W każdym razie Gufi prosi o ciepłe myśli :loveu: Quote
clo Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 dziewczyny trzeba cos z gufim postanowic...albo go dalej oglaszamy i to mocno albo porzadnie sie wziac za szukanie mu sponsorow na reszte zycia u mori kochanej bo tak mozemy dlugo nie pociagnac..on nie ma biedak pelnych deklaracji a my mamy jeszcze sporo innych podopiecznych.. Quote
clo Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 gufi sie przypomina..i prosi o pomoc...czy ktos moze pomoc w pw musimy mu zebrac deklaracje.. Quote
bico Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Moria napisał(a):Gufi zmienil orientacje seksualna i jest molestowany z wzajemnościa przez olbrzymiego i grubego labradora. Chodzi caly wylizany. :crazyeye: no to ładnie:evil_lol: zaraz wpłacam swoje 30 zł na Gufiasza;) Quote
bico Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 clo napisał(a):dziekujemy bico.. miałam poślizg z płatnością, bo dopiero z urlopu wróciłam:oops:;) Quote
fizia Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 bico napisał(a):miałam poślizg z płatnością, bo dopiero z urlopu wróciłam:oops:;) Nic nie szkodzi! Już dotarło!:loveu: Czyli jesteśmy już nie 84 a 54 zł na minusie u Gufiaczka Quote
ihabe Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Witaj Gufiaczku po wakacjach. U mnie wielki smutek...... YouTube - Pożegnanie Pixelka Quote
bico Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ihabe napisał(a):Witaj Gufiaczku po wakacjach. U mnie wielki smutek...... Na prawdę bardzo mi przykro ihabe z powodu śmierci Pixelka:-(:-(:-( Łączę się z Tobą w bólu:-(:-( Żegnaj Pikselku i bądź szczęśliwy za TM :-( Quote
fizia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 O rany...tak mi przykro z powodu Pixelka :-( Daliście Mu najszczęśliwsza starość, piękne chwile - o takich marzyłby każdy psiak. Quote
clo Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 ihabe..zgadzam sie z fizia...o takiej starosci marzy tysiace schroniskowych dziadeczkow...a ty uszczesliwilas nie tylko pikselka..dzieki tobie rowniez starosc naszego gufiaka jest lepsza..bo jest wolny nie gasnie juz w schronie..gdyby tak tylko jeszcze jemu trafil sie taki rajski dom na stare lata jak trafil sie pikselkowi...pikselek juz bedac tu na ziemi zaznal psiego raju..mial u was w domku go... Quote
Moria Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Powiem wam dzisiaj że Gufi spi z Kładka, ciiii tajemnica. Quote
bico Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Moria napisał(a):Powiem wam dzisiaj że Gufi spi z Kładka, ciiii tajemnica. tajemnica alkowy oczywiście:evil_lol: Quote
fizia Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 bico napisał(a):tajemnica alkowy oczywiście:evil_lol: No to miłej nocy Gufiaczku ;) Quote
fizia Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Zerknijcie proszę tutaj - Clo pojechała łapać sunię, potrzebna pomoc błagam o pomoc!!WARSZAWA/STARA MIŁOSNA! Quote
coronaaj Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Doda_ napisał(a):Podniosę Gufiaczka! Ja tez...ciotka wyjezdza ..z kurduplami po beniowa Mele...bede spowrotem na chodzie w piatek... Quote
coronaaj Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 *********************************************************** POMOCY, CIOTECZKI.... O Jezu, ja bede odlawiac z Bajk21 onkowate...nie bedzie trudno...bardzo boi sie ludzi ale przychodzi po jedzenie...jest podobno mlody jakies okolo 2 lat bardzo ladne ,mieszka w lesie pod Radzyminem kolo w-wy. Bajk21 nie moze jej (jego) wziasc do siebie bo ma ponad 20 psow, w tym niepelnosprawne .. miala parvo...potrzebna pomoc...piszcie do niej bo ja wyjezdzam po Mele do Wieliczki... Podaje Bajk21 tel Jola...501 980 665 Quote
fizia Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Kurcze i co z tym Onkowatym będzie - może jakiś hotelik? Quote
clo Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 gufis sie przypomina prosi o wsparcie..na dozywotni hotelik:)) Quote
Recommended Posts