Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Doda_ napisał(a):
Jak dobrze ze Gufi nie trafił do niej :angryy::angryy::angryy:

Pewnie że dobrze tylko, że i tak jakiegoś psa prędzej czy później sobie znajdzie bo nie sądzę aby była w stanie racjonalnie podejść do swoich zachcianek...Gufiemu się udało...

Posted

taks napisał(a):
Pewnie że dobrze tylko, że i tak jakiegoś psa prędzej czy później sobie znajdzie bo nie sądzę aby była w stanie racjonalnie podejść do swoich zachcianek...Gufiemu się udało...

Czy nie mozna by kiedys indziej do niej pojechać i sprawdzić?
Gandzia moglaby powiedziec, ze przyjechała odwiedzić :evil_lol:

Posted

grzenka napisz pw do fizi bo na gufiaka to fizia prowadzi zbiorke tzn na jej konto przelewamy bo ja juz mam na swoim zorra ,hebanka i korunie wiec bym sie pogubila;)

Posted

Cały czas uzupełniam pierwsza stronę

Narazie mamy:

- Clo - 100 zł jednorazowo
- Stokrotka - 20 zł jednorazowo
- Bico - 50 zł jednorazowo
- Diana79 - 26 zł z bazarku
- bazarek od Taks - 60 zł
- Grzenka - 10 zł miesięcznie
- Bico - 30 zł miesięcznie
- Ihabe - 50 zł miesięcznie
- Ihabe - 100 zł jednorazowo

356 zł jednorazowo
90 zł miesięcznie

w sumie 446 zł

doszło ostatnio do mnie 100 zł od Piotra H - to od Ciebie pieniążki Ihabe?

Posted

[quote name='fizia']Cały czas uzupełniam pierwsza stronę

doszło ostatnio do mnie 100 zł od Piotra H - to od Ciebie pieniążki Ihabe?

tak, to moja druga połówka:lol:

Posted

Fiziu, wiem, że miałam zrobić allegro cegiełkowe, ale nie wyrabiam :/

Ktoś chciał na tym wątku zrobić jeszcze allegro cegiełkowe - bico mi napisała, że mam go poinstruować - która to osoba? niech się ze mną skontaktuje na PW.

Posted

Gufisiu, już jutro Cię zabieramy do hoteliku dziadziusiu. Niedługo zrobi się piękna pogoda i pobiegasz po trawce:multi: Ciocia juz nie może sie doczekać żeby Cię zabrać ze schronu:multi:

Posted

Miał robione przez cały ten czas pobytu w schronisku, ale jakoś nikt się nie skusił...

Ale jutro - miejmy nadzieję, że wszystko bedzie dobrze i że pojedzie do hoteliku - może jakieś fajne zdjęcia, nowe będa i musimy ruszyć z ogłoszeniami

Posted

clo napisał(a):
ihabe lara jestescie kochane!!dziekujemy wam za pomoc!

a biedna bico, że podrzuciła chętnego do allegro cegiełkowego ihabe, Larze, to już przez nikogo niekochana?:eviltong:
żartuję:cool3:
dobrze, że jest ktoś chętny na zrobienie tego allegro, bo kaska się Gufiakowi przyda:multi: Serdecznie dziękujemy:loveu:

gdzie to stale deklaracje, cholerka?:-(

Posted

[quote name='Gandzia']Dzisiaj zainteresowana Gufim Pani była w Wolbromiu na przystanku... Czekała na busa w stanie wskazującym na dość ostre picie.. Razem z nią był jakiś mężczyzna również po mocnym trunku:/

No i wszystko jasne:-(:-(:-(

Teraz już się ostatecznie utwierdziłam, że dobrze, że Gufiś do niej nie trafił...

A jeszcze nie wiadomo co mogło by strzelić do głowy temu facetowi jakby Gufiś czymś go wkurzył np. sporadycznym szczeknięciem czy chęcią wyjścia na dwór po 24 h w domu...