sonikowa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 I ja sie teraz dowiedziałam... A w niedzielę dzwoniłam do Morii zapytać o chłopaka i Kładkę... Gufi, staruszku. Choć słonka doczekałeś .. Quote
__Lara Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ja się teraz dowiedziałam.... :( :( :( Gufi, kochany, bądź szczęśliwy, pobiegaj z moim Bursztynkiem razem, piesku kochany. Quote
bico Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='fizia'] więc nasz biedaczek zostawił po sobie cakiem spore pieniążki 320 zł Kochani - czy zgodzicie się, zeby te pieniązki przekazać dla niepelnosprawnej Leny z tego samego schroniska? Jest w hoteliku, mamy narazie uzbierane tylko na 1 miesiąc, jest bardzo malo deklaracji i nie wiem co będzie potem Do tego moga dojśc koszty leczenia czy rehabilitacji http://www.dogomania.pl/threads/185428-*LENA*-w-typie-amstafa-(zaburzenia-równowagi)-POMOŻ-OPŁACIĆ-HOTELIK-300-zł! Tak, przekażcie resztę po Gufiaczku dla Leny, nie mam nic przeciwko. Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jestem głęboko przekonana,że z odległej krainy czuwałes nad Grafitkiem i się znalazł łazęga jeden! Dziękuję Gufiaczku mój kochany. Śpij spokojnie-zasłużyłes na odpoczynek a dobremu Bogu opowiedz o psiej niedoli w naszym kraju.Niech opiekuje się psami. E/W Quote
ihabe Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Długo mnie nie było , za długo widać, gdyż to co przeczytałam przed chwilką ..... Byłam z Tobą Gufiaczku na początku ale zabrakło mnie na końcu.... PRZEPRASZAM Piesku!!! "Śpij piesku, śpij... już odpocząć trzeba Może będziesz miał swój kawałek nieba Może będzie tam piękniej niż tu teraz Może spotkasz tych, których tu już nie ma... Śnij, piesku śnij... w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij a czas łzy osuszy" Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Nie umiem pogodzić się ze śmiercią Guffiaczka..Mądrzy ludzie mówią,że śmierć jest częścią życia i to tą sprawiedliwą-przyjdzie po każdego.. Dlaczego musiała przyjść po niego: ,,Kiedy śmierć przychodzi do naszych drzwi, otwieramy je z lękiem,ż żalem... Dlaczego ja?Dlaczego my? Pomyłka-idż sobie dalej..,, Boże kochany-żebym ja mogła zrozumieć..Guffi-jak mnie to boli.. E/W Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ciągle zaglądam do Ciebie i choć wiem,że już śpisz nie wierzę......Dlaczego tak szybko odchodzicie? Kocham Ciebie Guffi i choć znam Ciebie tylko z internetu,choć nie przytuliłam to wraz z Tobą jakaś częśc mnie odeszła... Elżbieta Quote
necia25 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ŚPIJ GUFIASZU - NA ZAWSZE - NASZ DZIADECZKU ..... Quote
__Lara Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Gufiaczku :( tak dziwnie, że nie ma Cię już z nami :( Quote
Redpit Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 To przykre, że odchodzą - pewnie teraz siedzi u boku swego Człowieka :(:( a pamiętam go też jak pewnie Inni - z grosiaczka dla ... :( :candle: Quote
Recommended Posts