clo Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 cisza u gufiaka...:((allegro ma chlopak nadal aktualne?trzeba dziadunia na potege oglaszac..moze sie w koncu jakis domek znajdzie...moria a jak tam gufis?jakies nowe fotki?moze z nim do tej azety sie udac..? Quote
Moria Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Gufi, Łajka i Alfik mieli sesję zdjęciową do gazety. Quote
necia25 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 moria napisał(a):gufi, Łajka i alfik mieli sesję zdjęciową do gazety. super!!! 3mam kciuki Żeby zadziaŁaŁo ... Quote
__Lara Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Moria napisał(a):Gufi, Łajka i Alfik mieli sesję zdjęciową do gazety. Trzymamy mocno kciuki :loveu: Quote
fizia Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Na przygarnę psa jest takie ogłoszenie Pilnie poszukuję niewielkiego psiaka lub wysteryliowanej suczki w wieku od 5 lat wzwyż. Waga do 10 - 11 kg. Szukamy psa z domu tymczasowego, albowiem warunkami adopcji są bezproblemowe chodzenie na smyczy, zachowanie czystości w mieszkaniu i brak cech dominanta! Wybrany psiak znajdzie domek u starszej Pani w dwupokojowym mieszkanku w bloku ok. 25 km od Starachowic. Psiak w żadnym wypadku nie może być dominujący, albowiem Pani ma skłonność do rozpuszczania zwierząt i nie bardzo umie od zwierzaka czegoś wymagać! Kontakt: 660440525 lub mada-1000@wp.pl Ale Gufiak jest myślę sporo cięższy prawda? I nie mam pojęcia jak ze smyczą i zachowaniem czystości Quote
Moria Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Gufiak jest dominujący, niestety jeżeli pani go przydepcze czy cos w tym stylu to ugryzie. Quote
Recommended Posts