Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziorna']Madziorny znaczy się... :roll:

Ooo właśnie, tak myślałam, ale nie napisałaś nicku, wiec wpisałam imię :)

Bardzo dziękujemy!!!

Posted

lara nr konta fizia musi ci podac bo to ona prowadzi zbiorke na dziadunia:)
ok trzeba gufiaka intensywnie oglaszac mysle..jakie aktualnie ma ogloszenia?nr tel do ogloszen 509 173 446 i mail do fizi upendo@op.plnajwyzszy czas intensywnie poszukac domku dla dziadunia:)

Posted

Nie juz nic nie mowili lekarze, guz jest wyciety, tylek sie goi oby nie odrastalo nic, a Gufi to juz zapomnial o schronisku, chodzi biega za Frotka szczeka tez wszedzie go pelno i ogolne samopoczucie ma ok.

Posted

Moria napisał(a):
Nie juz nic nie mowili lekarze, guz jest wyciety, tylek sie goi oby nie odrastalo nic, a Gufi to juz zapomnial o schronisku, chodzi biega za Frotka szczeka tez wszedzie go pelno i ogolne samopoczucie ma ok.

No to super, to miejmy nadzieję, że przez Nim jeszcze sporo, pięknych lat :loveu::multi:

Posted

Przepraszam za offa:

Witam!

W schronisku w Pabianicach (woj. łódzkie) od 2006 roku przebywa piękny pies w typie terriera.
Psiak jeszcze nigdy nie był na spacerze, nikt nie dba o jego kondycję, szatę - Marcel marnuje się w schronisku.
Dlatego wspólnie z wszystkimi osobami, którym los Marcela nie jest obojętny podjelismy decyzję i zamierzamy wysłać psiaka do hoteliku.
Żeby tego dokonać potrzebujemy deklaracji finansowych...
Bardzo proszę o pomoc dla tego wspaniałego psa...
Liczy sie każda złotówka...

POPATRZ W JEGO OCZY!!!

Serdecznie zapraszam na wątek Marcela: KLIK

Pozdrawiam

Posted

dobra mysle,ze naprawde trzeba mocno,mocno oglaszac gufiaka.ale tyle mamy tych psiakow ,ze znow sie troche gubie jesli chodzi o to gdzie ktory jest oglaszany;(czy gufis ma allegro?cafeanimal,alegratke,gumtree?tel do ogloszen 509 173 446 i mail upendo@op.pl
trzeba oglaszac dziadunia bo tu nie ma co czekac szcezgolnie ze nie mamy wciaz calych deklaracji na dziadeczka..wiec przypominam tez o pomocy w wysylaniu pw i zbieraniu deklaracji

ciesze sie moriu,ze gufis ma u ciebie tak dobrze i takie cudne chwile teraz przezywa!

Posted

Sabina02 napisał(a):
Chcialabym przeslac Gufiaczkowi 50 zl. Poprosze o nr konta na PM.

podałam numer konta Fizi, ale pewnie już to ktoś przede mną zrobił;)

Posted

,Gufiaczek taki delikutasny jak go niechcący podeptałam to ugryzl mnie w noge no ale nie moge miec pretensji. Spaceruje cały dzień biegnie do bramy z innymi psami, obszczekuje, zjada mokre jedzenie za suchym nie przepada.

Posted

Moria napisał(a):
,Gufiaczek taki delikutasny jak go niechcący podeptałam to ugryzl mnie w noge no ale nie moge miec pretensji. Spaceruje cały dzień biegnie do bramy z innymi psami, obszczekuje, zjada mokre jedzenie za suchym nie przepada.

No nie możesz mieć pretensji, bo się wkurzył chłopak :evil_lol: (oczywiście współczuję ;) ). Proszę o wygłaskanie psiaka!!!

Posted

Moria napisał(a):
,Gufiaczek taki delikutasny jak go niechcący podeptałam to ugryzl mnie w noge no ale nie moge miec pretensji.

no znowu dał "czadu":roll: ech te dziadki:evil_lol: dobrze Moria, że się zbytnio nie wkurzyłaś:loveu: