Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Im więcej ogłoszeń tym lepiej.

Ja co prawda odnawiałam alegratkę wczoraj chyba, ale tam tak szybko psy spadają, że w zasadzie mozna by robić codziennie

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

pewnie ,ze tak!allegro tez sie przyda..mam pytanie czy ktos jeszcze moze pomoc w rozsylaniu pw dla gufiego?fiziu ty juz jakies wyslalas?ja zaraz do tego sie biore..a moze ktos ma cos na bazarek dla gufiego?

Posted

clo napisał(a):
..a moze ktos ma cos na bazarek dla gufiego?

trochę uprzęży mogę szybciutko zrobić i podesłać ale sama bazarku nie wystawię bo przez najbliższe tygodnie będę tylko wpadać na Dogo:shake:

Posted

o super tas dzieki!!!a mozesz napisac do fizi na pw?ona wystawia bazarki dla naszych psiakow wiec pewnie bedzie mogla i twoje dla gufisia!:))dziekuje raz jesczez!

Posted

[quote name='taks']trochę uprzęży mogę szybciutko zrobić i podesłać ale sama bazarku nie wystawię bo przez najbliższe tygodnie będę tylko wpadać na Dogo:shake:

Oj Taks kochana!!:multi::loveu:

Oczywiście, ze ja zrobię bazarek.

Clo - Taks pomaga psiakom z tego schroniska już od ponad roku, tyle ile włożyła pracy i pieniędzy w szycie przepięknych obroży, szelek, smyczy dla "naszych" psiaków - to tylko Ona wie - ja mogę sie tylko domyślać:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dzięki Taks ruszyły sterylizacje w schronisku.
Min. Kiara Neci została wysterylizowana dzięki tym pieniążkom, Luna, Puszek i inni

Tu jest bazarek z rzeczami od Taks
http://www.dogomania.pl/forum/f99/obrozki-szelki-smycze-niepowtarzalne-recznie-wykonane-przez-taks-do-31-03-a-130762/

Posted

gufis..niech chociaz jedna deklaracja dzis ci sie trafi:((...prosze..
dziewczyny jesli ktos jeszcze moze nam pomoc w rozsylaniu pw dla gufisia..maluch musi pojechac do hoteliku!

Posted

zrobilam psiakowi alegratke
[HTML]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1865961_jego_pan_do_domu_starcow_on_trafil_do.html[/HTML]

Gufi jest w dziale mieszańce na pierwszej str :)

Posted

iwi10 napisał(a):
jak wprowadzić jakieś zmiany to pisać poprawie;)

świetnie :loveu: ale jakby poprawić literówki to byłoby już super;)

Posted

[quote name='iwi10']allegro też już gotowe *GUFI* - Jego Pan w Domu Opieki, a On za kratami. (583037837) - Aukcje internetowe Allegro jak wprowadzić jakieś zmiany to pisać poprawie;)

Dzięki :)

Tylko zamiast "Jamrozowiźnia" powinno być Jamrozowizna. Przez Z.
Niby szczegół ale jakby ktoś na mapie sobie chciał sprawdzić gdzie to jest to nie znajdzie:evil_lol:
Niby niżej jest wszystko objaśnione ale wiecie jak to jest z ludźmi:roll:

Poza tym aukcja SUPER:loveu:

Posted

ok już poprawiam tylko allegratkę ze strony 2 też trzeba poprawić bo wkleiłam tekst i informacje tamte więc miejscowość też jest źle tam podana;)