Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czesc!

czy ktos z was zna jakas dobra hodowle spanieli w zachodniopomorskim ?

moja kolezanka po stracie psa chcialaby kupic spaniela ( z rodowodem ) suczke ( ruda ), mieszkamy w szczecinie .

jest to osoba jak najbardziej doswiadczona i godna polecenia jako wlasciciel psa !

pozdrawiam

p.

Posted

kolezanka zadzwonila do mnie zrozpaczona i pytala czy nie wiem gdzie mozna kupic spanieleke ona miala wczesniej amstafa suczke ktora musiala pare dni temu uspic ( suczka byla wiekowa ) .

byla u jakiegos pseudo hodowcy w Gorzowie i przerazila sie - jak sie okazalo to byl jakis handlarz psami roznych ras ( bez papierow - mimo ze w ogloszeniu bylo szczenieta rodowodowe ! gdyby ona nie miala wczesniej psa z rodowodem pewnie udaloby sie mu ludzi oszukac !)

psy byly w okropnych warunkach , gosc trzymal je razem ze swiniami w chlewie !!! cos okropnego !!

bedziemy wdzieczne za jakis kontakt

p

Posted

O matko!Taką rozmnażalnię trzebaby może zgłosić do TOZ-u...

To przecież horror tak traktować zwierzaki :evil: i cockery też miał???

Wiem,że szczenięta są w Poznaniu...mam nadzieję,że Dziunia będzie miała więcej informacji... :roll:

Może rzuć okiem na linkownię? Tam jest trchę adresów hodowli...

Posted

Witam !

Zlota suczka jest wolna w Olsztynie,ma teraz 2,5 tygodnia.

Tel. 0606 260 202

p.Marzena Tymicka

A w zachodniopomorskim będzie dopiero miot styczeń/luty z jednomaścistych spanieli.

Pozdrowionka

Posted

zglosilysmy !

znajoma jeszcze nie kupila , ale mysle ze do olsztyna to troche daleko a wiec bedzie szukala czegos blizej szczecina

pozdrawiam

Posted
zglosilysmy !

No i czy jakies dalsze działania zostały podjęte?

Ja miałam ogromna ochotę zgłosić tę "hodowlę" z której mój Toffik pochodzi. :evil:

W Poznaniu w hodowli Renmil są teraz do odbioru przepiękne spanielki czarne i podpalane. Cudo! :angel:

Posted

czesc !

i wielkie dzieki za pomoc wlasnie sie dowiedzialam ze kolezanka kupila sliczna zlota suczke z hodowli w poznaniu!

Zycze Szczesliwego Nowego Roku !