Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Katcherine - to owady ;) Nie latające :lol:

Jutro jest ponoć Światowy Dzień Psa!!

To dla moich psiaczków z okazji tego święta: (*) (*) (*) (*) (*)

A dla reszty :BIG: :lol:

Posted

Pisałam tutaj już, jak bardzo brakuje mi czworonogów w domu..

Męża uprosić nie mogę, jest uparty jak osioł i zupełnie nie prozwierzęcy....

Więc kombinuję jak mogę..

Miałam "znaleźć" małe kotki dwa Miał mi ktoś do pracy podrzucić.. Nie udało się...

Teraz jestem na etapie umawiania się z panią, która zaopiekowała się kotką, wyrzuconą oczywiście, z kociakami.. Kociakom znalazła dom, kotkę wysterylizowała, ale nie może jej zatrzymać.. Więc jeśli nikt jej nie weźmie kotka wyląduje na ulicy albo w schronisku..

No i ja mam ją wziąść.. Mam już kuwetę, żwirek, karmę.. Kupiłam tunelik, zabawki ;)

Tylko mąż nie wie jeszcze.. Nie bardzo wiem, jak mu to powiedzieć ;)

Być może zakończy się to rozwodem.. Także trzymajcie kciuki ;)

Posted

Myszka jest ponoć bardzo prodziecięca, także mam nadzieję, że się u nas szybko zaaklimatyzuje..

Wstępnie ma przyjechać w czwartek.. :)

Posted

Dziś miałam telefon od koleżanki.. Znalazła malutkiego kotka.. Ktoś wyrzucił.. I pytanie - nie wzięłabyś go??

No i pojechałam.. Chude toto, dzikie, wystraszone... Byliśmy u weta, wg niego to kotka.. Dostała środek na odrobaczenie, jutro mam jej dać drugą część.. Nie je nic kociego, zjadła odrobinę wędlinki.. ale łapczywie.. nie chciałam przesadzić, bo strasznie chuda jest.. i brudna..

Mąż.. o dziwo zniósł dzielnie ;) Może dlatego, że mała nic się nie odzywa, leży/śpi w pudełku.. praktycznie jej nie widać..

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Dzięki Jagienko :)

Mąż jeszcze nie wie, że jutro jeszcze Myszka do nas przybędzie.. :evil_lol: Ale się będzie działo.. :crazyeye:

Mam nadzieję, że nie wyeksmituje mnie natychmiastowo, tylko da mi czas na szukanie mieszkania ;) :lol: :crazyeye:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Wiesz co, u nas też coś nie tak - Pola ma od jakiegoś czasu plamy czerwone głównie na buzi i nóżkach i nie wiem z czego.. Nic nie pomaga.. Kiedyś już też tak miała, zeszło, teraz cholerstwo wróciło i nie chce zejść :/

Posted

my mamy na nozkach i raczkach plus zagiecia skory - buzka czysta odpukac...ale na nadgarstkach juz sie zrobila wrecz zgorzelina. kremy nie pomagaja... antyhistaminowe tez nie. zaczynam myslec ze to jakis pasozyt a ta czerwona wysypka to od reakcji alergicznej... zaczelo sie 3 miesiace temu po pierwszych zajeciach w przedszkolu.... nowym miejscu...