_Aga_ Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Katcherine - to owady ;) Nie latające :lol: Jutro jest ponoć Światowy Dzień Psa!! To dla moich psiaczków z okazji tego święta: (*) (*) (*) (*) (*) A dla reszty :BIG: :lol: Quote
_Aga_ Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Pisałam tutaj już, jak bardzo brakuje mi czworonogów w domu.. Męża uprosić nie mogę, jest uparty jak osioł i zupełnie nie prozwierzęcy.... Więc kombinuję jak mogę.. Miałam "znaleźć" małe kotki dwa Miał mi ktoś do pracy podrzucić.. Nie udało się... Teraz jestem na etapie umawiania się z panią, która zaopiekowała się kotką, wyrzuconą oczywiście, z kociakami.. Kociakom znalazła dom, kotkę wysterylizowała, ale nie może jej zatrzymać.. Więc jeśli nikt jej nie weźmie kotka wyląduje na ulicy albo w schronisku.. No i ja mam ją wziąść.. Mam już kuwetę, żwirek, karmę.. Kupiłam tunelik, zabawki ;) Tylko mąż nie wie jeszcze.. Nie bardzo wiem, jak mu to powiedzieć ;) Być może zakończy się to rozwodem.. Także trzymajcie kciuki ;) Quote
Katcherine Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Jej jaka sliczna. Ptysia kuzyn ma kota znajde i razem wychowuja sie. A Ptysiek ma psa. Tak naprawde nie wazne jaki czworonog aby byl przyjacielski Lol. Quote
_Aga_ Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Myszka jest ponoć bardzo prodziecięca, także mam nadzieję, że się u nas szybko zaaklimatyzuje.. Wstępnie ma przyjechać w czwartek.. :) Quote
Katcherine Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 to trzymam mocno kciuki za kocice zeby sie zgrala z wasza rodzinka. :) Quote
_Aga_ Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 I żeby mój mąż nas nie wyeksmitował ;) Dzięki Kasiu :) Quote
_Aga_ Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dziś miałam telefon od koleżanki.. Znalazła malutkiego kotka.. Ktoś wyrzucił.. I pytanie - nie wzięłabyś go?? No i pojechałam.. Chude toto, dzikie, wystraszone... Byliśmy u weta, wg niego to kotka.. Dostała środek na odrobaczenie, jutro mam jej dać drugą część.. Nie je nic kociego, zjadła odrobinę wędlinki.. ale łapczywie.. nie chciałam przesadzić, bo strasznie chuda jest.. i brudna.. Mąż.. o dziwo zniósł dzielnie ;) Może dlatego, że mała nic się nie odzywa, leży/śpi w pudełku.. praktycznie jej nie widać.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Katcherine Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Jaka sliczna. Aga- fajna kocinka :). Ma juz imie? Quote
_Aga_ Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Nie ma, czekam na propozycje, bo wogóle nie mam pomysłów.. ;) Quote
_Aga_ Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Katcherine Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Wyglada na Agatke :):):):). lol. Sliiiiczna. Quote
_Aga_ Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 :lol: Dzięki Kasiu :) To mam już kilka propozycji imienia dla małej.. ;) Quote
Jagienka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ale maleństwo wybiedzone :sad: Dobrze, że już jest bezpieczna w najlepszych rękach. Trzymam kciuki za malutką i za Was :) Quote
_Aga_ Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dzięki Jagienko :) Mąż jeszcze nie wie, że jutro jeszcze Myszka do nas przybędzie.. :evil_lol: Ale się będzie działo.. :crazyeye: Mam nadzieję, że nie wyeksmituje mnie natychmiastowo, tylko da mi czas na szukanie mieszkania ;) :lol: :crazyeye: Quote
_Aga_ Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Oczywiście malutka jest tylko tymczasowo, mam jej szybko dom znaleźć :eviltong::evil_lol::crazyeye: Masakra.. Quote
_Aga_ Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Tosia :) Uploaded with ImageShack.us Myszka :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Katcherine Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Alez sliiiiiiczne . Poszlas w dublet Ho, ho. Jak maz? Quote
Katcherine Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Aga i jak tam ? zapraszamy na nasz bazarek z doorstopperkami cegielkami- kliknij w podpisie :) Quote
_Aga_ Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Mąż się pomału oswaja ;) Teraz jesteśmy na etapie, że mogę zostawić jednego, drugiemu mam dom znaleźć ;) A panienki szaleją :lol: Tośka rośnie jak na drożdżach :D Tośka: Uploaded with ImageShack.us Obie panienki śpią ;) Uploaded with ImageShack.us Myszka: Uploaded with ImageShack.us Mysza ziewa :lol: Uploaded with ImageShack.us Tośka: Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiamy :) Quote
Katcherine Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 a jak dzieciaki? my walczymy z AZS...ech. Quote
_Aga_ Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Wiesz co, u nas też coś nie tak - Pola ma od jakiegoś czasu plamy czerwone głównie na buzi i nóżkach i nie wiem z czego.. Nic nie pomaga.. Kiedyś już też tak miała, zeszło, teraz cholerstwo wróciło i nie chce zejść :/ Quote
Katcherine Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 my mamy na nozkach i raczkach plus zagiecia skory - buzka czysta odpukac...ale na nadgarstkach juz sie zrobila wrecz zgorzelina. kremy nie pomagaja... antyhistaminowe tez nie. zaczynam myslec ze to jakis pasozyt a ta czerwona wysypka to od reakcji alergicznej... zaczelo sie 3 miesiace temu po pierwszych zajeciach w przedszkolu.... nowym miejscu... Quote
_Aga_ Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 U nas to ewidentnie jakaś alergia... Tylko nie mogę wyłapać na co... :/ Twoje dzieciątko już w przedszkolu??????? Quote
Recommended Posts