Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anula - a jak synek znosi odejście psiaka??

Synek w sumie nieźle Agusiu, gorzej ja......w poniedziełek minął miesiąc jak Dżekusia z nami nie ma .....
Korzystają z okazji chcę Tobie , całej rodzince i wszystkim dogomaniakom złożyć życzenia Noworoczne, wszystkiego dobrego w Nowym Roku , dużo zdrówka i spełnienia marzeń!
Całusy dla Piotrusia Agusiu!

• 2 weeks later...
Posted

Dziękujemy za życzenia i wzajemnie :)

Tak to już jest, że dzieciom łatwiej znieść takie rozstania.. Kiedy Czarusia zabrakło Piotruś nawet tego nie zauważył, za mały był jeszcze.. A ja długo przeżywałam..

Pozdrawiam serdecznie :)

• 4 weeks later...
Posted

No i w końcu kupiliśmy pieluchy... Nie dało się inaczej.. Romuś nie protestuje bardzo, chyba mu pieluszka nie przeszkadza :) Zobaczymy jak to pieluszkowanie zniesie pupcia Romusia..

Pozdrawiamy :)

Posted

Hmmm.. no i pieluszka niby trzyma, ale zdarzyło się, że jak Romek zaczął w nocy łazić, spadła, a Romuś w tym czasie zrobił siku i kupkę.. Ech..
Wykąpałam go dzisiaj, jak wyschnie znów założymy pieluszkę.. i zobaczymy..

Posted

Anula - weterynarz powiedział, że śmierć chyba o Romku zapomniała ;)

A co do pieluszek to jednak są ok :) Trzeba tylko lepiej ścisnąć.. Wczoraj cały dzień Romuś leżał/łaził w pieluszce i nic nie wyciekło ;) W nocy również.. Jedynie kupki pieluszka nie zatrzymuje, jakoś to wszystko wypada :P I trzeba się było dziś znowu kąpać ;)

Ale jest ok :D

Posted

Czesc Aga
Jak dobrze czytac ze seniorki sie trzymaja. Gryniek sobie tez radzi choc coraz bardziej pogubiony...ale sepic wie jak nadal hihi.Tylne lapki juz nie takie jak kiedys ale coz.

Mamy nowego domownika...a za okolo 2 miesiace jeszcze jednego- tym razem dwulapego. Dziekuje za wpisy na Dropusiowym temacie. Strasznie teskno nadal za mordkiem. I ciagle sie lapie na tym ze jak cos robie to mysle jak by zareagowal, czy by sie cieszyl itd.

Trzymajcie sie cieplutko w te mrozy.

Posted

Katcherine napisał(a):
Czesc Aga
Jak dobrze czytac ze seniorki sie trzymaja. Gryniek sobie tez radzi choc coraz bardziej pogubiony...ale sepic wie jak nadal hihi.Tylne lapki juz nie takie jak kiedys ale coz.

Mamy nowego domownika...a za okolo 2 miesiace jeszcze jednego- tym razem dwulapego. Dziekuje za wpisy na Dropusiowym temacie. Strasznie teskno nadal za mordkiem. I ciagle sie lapie na tym ze jak cos robie to mysle jak by zareagowal, czy by sie cieszyl itd.

Trzymajcie sie cieplutko w te mrozy.

Katcherine - gratuluję!!!! :D Chyba dobrze zrozumiałam ;) :multi: No cóż, ja nowego dwułapego będę mieć za jakieś 3 miesiące ;) :D

Romuś też pogubiony.. Potrafi całą noc przeszczekać, łażąc przy tym w kółko, albo obijając się o wszystko :roll: Dobrze, że te pieluchy w końcu udało mi się kupić, bo nieraz się zesikał, przewrócił w to i tak leżał, dopóki któreś z nas się nie obudziło, czy też np. wróciło do domu.. Podkłady się sprawdzały tylko na posłaniu, kiedy na nim leżał spokojnie..

Pozdrawiamy :)))

Posted

Romek:-)
Oj jak dobrze za na Was trafilam.
Romus:-)
Tak sobie niedawno myslalam co u Was, weteranow dogo i dziaiaj przypadkiem trafilam.Ale sie ciesze.I jak to dobrze ze Romek ma Was.

Posted

Alaa napisał(a):
Romek:-)
Oj jak dobrze za na Was trafilam.
Romus:-)
Tak sobie niedawno myslalam co u Was, weteranow dogo i dziaiaj przypadkiem trafilam.Ale sie ciesze.I jak to dobrze ze Romek ma Was.

Witaj Alaa - dawno Cię u nas nie było :)

Pozdrawiamy :) :)

• 1 month later...
Posted

Cieszę się, że pamiętacie jeszcze o Romanie ;)

To dzięki p. Hani, Czarusiowi i Romusiowi trafiłam wogóle na to forum.. :)

Pozdrawiamy :)

Posted

anula1959 napisał(a):
Psie staruszki mnie rozczulają Agusiu , Romuś jest przecudny -:)
Jak się miewa synuś?

Anula - Piotruś to mały łobuziak ;) Ponad tydzień temu miał zabieg na przepuklinę, od poniedziałku może chodzić, a my próbujemy go "przystopować", bo jego "chodzenie" to po prostu bieganie, tupanie, skakanie - a na to przez miesiąc ma zakaz.. No ale wytłumacz trzylatkowi, że ma chodzić powoli i ostrożnie jak go nic nie boli :evil_lol:

Ulka18 napisał(a):
Ja tez zagladam na watek Romusia. To byl jeden z moich pierwszych watkow na dogomanii.

:loveu:

Posted

No i mamy kolejne zmartwienie.. Zauważyłam dziś w moczu Romusia niteczki krwi...

Nie dodzwoniłam sie jeszcze do przychodni, muszę się zorientować, kiedy przyjmuje "nasz" wet i jakoś się umówić...

I tak mieliśmy się wybrać.. Romuś znów stracił na wadze, pogorszył mu się też stan skóry i sierści..

Ech.. :(