Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga, dla mnie ten rok był najgorszy, odkąd sięgam pamięcią. 3 stycznia minie rok od śmierci Malutkiego, a ja wciąż czuję, jakby było to wczoraj i rozpaczam. Mijający rok mojej rodzinie przyniósł wiele strasznych chorób - guza mózgu, wylew, zawał, zapalenie płuc. mam już dość i - tak jak Ty - czekam na noworoczną poprawę. Pozdrawiam gorąco,

iza

Posted

Jagienka - dziękuję i wzajemnie :)

Iza - u mnie było podobnie.. Ja sama dwa razy byłam w szpitalu.. Dla mnie to też najgorszy rok odkąd sięgam pamięcią..

I wszystkim i sobie samej życzę, aby ten nadchodzący rok był przede wszystkim lepszy od tego mijającego...

Pozdrawiam :)

• 2 months later...
Posted

Piotruś już duży chłopak :lol: Skończył niedawno dwa latka :)

Ze zdrówkiem tak średnio, raz lepiej, raz gorzej..

Zdjęć muszę poszukać ;) :lol:

Pozdrawiamy :)

• 1 month later...
Posted

Coraz gorzej z Romusiem.. Jest już tak słaby, że prawie nie chodzi..

Może to chwilowe, choć przeczucie mam, że nie..

Pozdrawiamy

• 4 weeks later...
Posted

Romuś jest coraz słabszy.. Nie trzyma moczu, codziennie go kąpię.. Na "spacerach" już prawie wogóle nie chodzi.. cały czas śpi..

Posted

No to ja też sie z tymi dobrymi prądami przyłączam i cieszyńskie przesyłam. Myślę, że zanim dotrą, to po drodze - z racji odległości - dodatkowo nabiorą energii...
Pozdrawiamy :multi:

Posted

Biedny Romuś.....Agusiu, rozumiem Cię doskonale, po moim Dżekusiu już też niestety widać upływ czasu , z siusianiem może jeszcze nie tak jak u Was ale podobnie , starość jest ogromnie przykra ..... Jestem pewna że jakąkolwiek podejmiesz decyzję będzie właściwa...
Ściskam Cię mocno i przytulam ....

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie :)

Dziękuję, że tu zaglądacie :*

Romuś nie zamierza się tak łatwo poddać ;) Nie wiem, czy pisałam, ale już prawie wogóle nie kaszle.. Za to "przecieka" strasznie.. Na spacerki go wynoszę, bo już nóżki słabe i nie chcą dźwigać ;) Ale na niewielkim terenie nawet w miarę sobie radzi..

Duuuużo śpi..

No i w nocy coś ostatnio się zaczął budzić, skuczy wtedy i poszczekuje, muszę iść do niego, wygłaskać go i wtedy się uspokaja i zasypia..

Jakbym znów niemowlę miała :P

Pozdrawiamy :)

• 2 months later...