Jagienka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 My też pozdrawiamy i samych wspaniałości życzymy na Nowy Rok :loveu: Quote
iza_szumielewicz Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Aga, dla mnie ten rok był najgorszy, odkąd sięgam pamięcią. 3 stycznia minie rok od śmierci Malutkiego, a ja wciąż czuję, jakby było to wczoraj i rozpaczam. Mijający rok mojej rodzinie przyniósł wiele strasznych chorób - guza mózgu, wylew, zawał, zapalenie płuc. mam już dość i - tak jak Ty - czekam na noworoczną poprawę. Pozdrawiam gorąco, iza Quote
_Aga_ Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Jagienka - dziękuję i wzajemnie :) Iza - u mnie było podobnie.. Ja sama dwa razy byłam w szpitalu.. Dla mnie to też najgorszy rok odkąd sięgam pamięcią.. I wszystkim i sobie samej życzę, aby ten nadchodzący rok był przede wszystkim lepszy od tego mijającego... Pozdrawiam :) Quote
Katcherine Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ech- widze ze wszyscy dostali w kosc w tym roku. Tez nie moge sie doczekac Nowego Roku- choc smutno ze Noska z nami nie ma. a Zycie toczy sie dalej... Quote
_Aga_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ale nas tu dawno nie było.. ;) No i jak dziewczyny, lepszy ten rok?? :) U nas na razie średnio.. Pozdrawiamy :) Quote
Morgan:-) Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 No masz rację ciotka... Chyba się trochę zapomniałaś :mad: Co u Was nowego?? Jak zdrowie i jak Piotruś?? Poprosimy o aktualne zdjęcia :lol: Quote
_Aga_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Piotruś już duży chłopak :lol: Skończył niedawno dwa latka :) Ze zdrówkiem tak średnio, raz lepiej, raz gorzej.. Zdjęć muszę poszukać ;) :lol: Pozdrawiamy :) Quote
_Aga_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Coraz gorzej z Romusiem.. Jest już tak słaby, że prawie nie chodzi.. Może to chwilowe, choć przeczucie mam, że nie.. Pozdrawiamy Quote
Jagienka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Aga, może nie... mam nadzieję, że tym razem intuicja Cię zawodzi! Romuś dzielny bądź chłopaku!!! Masz tyle serc do kochania :loveu: Quote
_Aga_ Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Romuś jest coraz słabszy.. Nie trzyma moczu, codziennie go kąpię.. Na "spacerach" już prawie wogóle nie chodzi.. cały czas śpi.. Quote
Katcherine Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Aga - myslami jestesmy z Toba. Wszystko od Romusia zalezy.Ucaluj jego malutki nosek. Quote
Jagienka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ja tez wysyłam Wam ciepłe prądy... Ściskam mocno!! Quote
Morgan:-) Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 No to ja też sie z tymi dobrymi prądami przyłączam i cieszyńskie przesyłam. Myślę, że zanim dotrą, to po drodze - z racji odległości - dodatkowo nabiorą energii... Pozdrawiamy :multi: Quote
iza_szumielewicz Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Trzymaj się, Aga. Jak piecho zaczyna odchodzić, trzeba mu na to pozwolić. I długo, długo o nim myśleć. On będzie się do Ciebie śmiechać nawet z psiego nieba. Jak mój Malutki. Quote
anula1959 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Biedny Romuś.....Agusiu, rozumiem Cię doskonale, po moim Dżekusiu już też niestety widać upływ czasu , z siusianiem może jeszcze nie tak jak u Was ale podobnie , starość jest ogromnie przykra ..... Jestem pewna że jakąkolwiek podejmiesz decyzję będzie właściwa... Ściskam Cię mocno i przytulam .... Quote
anula1959 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Agusiu , jak tam Romuś ? Martwię się o Was.......:-( Quote
Katcherine Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Agusiu- caly czas myslami jestesmy z wami i wierze ze Dropus tam gdzies czuwa nad malym przyjacielem. Zycie zatacza kola... szkoda ze szybciej w psim swiecie. Quote
_Aga_ Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Witajcie :) Dziękuję, że tu zaglądacie :* Romuś nie zamierza się tak łatwo poddać ;) Nie wiem, czy pisałam, ale już prawie wogóle nie kaszle.. Za to "przecieka" strasznie.. Na spacerki go wynoszę, bo już nóżki słabe i nie chcą dźwigać ;) Ale na niewielkim terenie nawet w miarę sobie radzi.. Duuuużo śpi.. No i w nocy coś ostatnio się zaczął budzić, skuczy wtedy i poszczekuje, muszę iść do niego, wygłaskać go i wtedy się uspokaja i zasypia.. Jakbym znów niemowlę miała :P Pozdrawiamy :) Quote
_Aga_ Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Romuś podczas kąpieli :loveu: Było mu tak dobrze, że sobie momentami przysypiał :lol: Pozdrawiamy :) Quote
Jagienka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 :roflt::turn-l: Czy ja już kiedyś pisałam, że Romuś jest bosssski?? :loveu: Jak z posikiwaniem? Ściskam Was mocno!!! Quote
_Aga_ Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Niestety nic lepiej, bardzo często na spacerach nawet nie siknie, natomiast w miejscach, gdzie leży, szybciutko się kałuża robi.. Quote
anula1959 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Taka to już ta psia starość Agusiu ... wiem coś o tym...mam to samo z Dżekusiem ale cieszę się każdą chwilą spędzoną z nim:loveu: Quote
Recommended Posts