Alaa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Owszem, ciocie czekaja I niecierpliwe zaczynaja byc:mad: Quote
_Aga_ Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Morgan:-)'] A tatuś pewny że jego w sytuacji braku jakiegokolwiek podobieństwa? :eviltong: :cool3: (bo mnie ten listonosz spokoju nie daje :lol: ) O dziwo tatuś nie wydaje się być zaniepokojony :eviltong: :evil_lol: Ulka - jak mąż jest w pracy (prawie cały dzień :roll: ) dajemy sobie radę tak, że przychodzi teściowa na godzinkę, zajmuje się Piotrusiem, a ja spaceruję z pieskami :) Czasem zamiast teściowej przyjeżdża koleżanka, bo ma prawie po drodze do pracy :) Ostatnio przerabialiśmy wzdęcia, było ciężko, ale pomalutku się poprawia i jest coraz lepiej :) I oby tak dalej, bo było strasznie :crazyeye: Quote
Morgan:-) Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Achhhhhhhhhhh jakie kochane śliczności :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_Aga_ Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Morgan:-)']Achhhhhhhhhhh jakie kochane śliczności :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A to mój ukochany piesek Czaruś :eviltong: Czaruś był przekonany, że to dla niego ten leżaczek :lol: Jak go zobaczyłam myślałam, że padnę :evil_lol: Quote
joaaa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 To ja się dołaczam do gratulacji!!! :multi: :loveu: A nowa fryzura- boska. I pozdrawiam serdecznie. Quote
_Aga_ Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dziękujemy :loveu: Mieliśmy ostatnio akcję :roll: Koleżanka przyniosła psiakom kości i dała im od razu wszystkie.. oczywiście w dobrej wierze, bo bardzo lubi Romusia i Czarusia i je ciągle rozpieszcza smakołykami ;) Prosiłam, żeby im za dużo nie dawała, ale już było za późno - wszamały wszystko.. :roll: Na drugi dzień o godzinie 4 się zaczęło - Romek przyszedł do mnie do pokoju i się zesiurkał.. Mąż wyszedł z nimi na dwór.. Po powrocie Romcio zwymiotował resztkami kości :roll: Godzinę później już siedział pod drzwiami. Wyszłam tym razem ja - Romuś dostał strasznej biegunki, wymiotował pianą.. Zadzwoniłam do weterynarza - kazał mu podać węgiel i Nifuroksazyd.. Tyle, że Romek nic nie chciał wziąść do pyska (nawet paszteciku) i co najgorsze nie pił wogóle wody.. Koło 9-10 Romek już był tak słaby, że ledwo chodził.. Odwodnił się błyskawicznie.. Dobrze, że to była sobota i mąż był w domu, bo nie wiem, co bym zrobiła :shake: Zostawiłam go w domu z Piotrusiem i z Romkiem na rękach poleciałam do weta.. Romek był tak słaby, że nie mógł już iść, niosłam go całą drogę.. a tam na miejscu ten mały panikarz dał sobie wkłuć weflon, podłączyć kroplówkę - na nic nie reagował.. Po podaniu kroplówki nieco się ożywił, do tego narobił pod siebie i na mnie :roll: Dostał kilka zastrzyków i już na własnych łapach wrócił do domu.. Po jakimś czasie wrócił mu apetyt i do końca dnia udało mi się przeszmuglować 3 tabletki węgla :) W niedzielę już było dużo lepiej, ale na zastrzyki jeszcze poszliśmy.. i w poniedziałek też :) Teraz już mały łakomczuch miewa się bardzo dobrze :lol: Ale było gorąco.. uff...... Pozdrawiamy :) Quote
Ulka18 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ale mialas przezycia...dobrze, ze wszystko skonczylo sie szczesliwie...ufff. Kosci to niestety potrafia wiele balaganu w psiowych brzuszkach narobic :shake: Chcialam zapytac czy zdjecie nr 1 i 2 to jestes Ty Aga? Quote
_Aga_ Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ulka18 napisał(a):Chcialam zapytac czy zdjecie nr 1 i 2 to jestes Ty Aga? Tak, to jestem ja :lol: Na początku wizyty miałam związane włosy i akurat zdjęłam okulary ;) :lol: Powiem Ci, że na tym pierwszym zdjęciu większość mnie nie rozpoznaje :lol: Quote
Ulka18 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Aga, a gdzie nowe zdjecia rosnacego dogomaniaka? Pochwal sie jak Piotrus urosl :p Quote
_Aga_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jagienka napisał(a):największe przystojniaki dogomani :loveu: :evil_lol: Przystojniaki na dzisiejszym spacerze :lol: :evil_lol: Quote
_Aga_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ulka18 napisał(a):Aga, a gdzie nowe zdjecia rosnacego dogomaniaka? Pochwal sie jak Piotrus urosl :p A pochwalę się ;) :loveu: Rośnie nam dogomaniak jak na drożdżach :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Agnieszko ! Dawno mnie nie było . A tu taka niespodzianka :loveu: Gratulacje ! Serdeczne gratulacje ! :loveu: Quote
_Aga_ Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Agnieszko ! Dawno mnie nie było . A tu taka niespodzianka :loveu: Gratulacje ! Serdeczne gratulacje ! :loveu: Dziękuję, pani Haniu :loveu: Quote
Alaa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 O rany jaki slodziak!!! Zdjecie w zoltym wdzianku:lol: :loveu: Quote
Ulka18 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ale mocarz na tym ostatnim zdjeciu :loveu: taki duuuzy wyszedl :crazyeye: Quote
_Aga_ Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ulka18 napisał(a):Ale mocarz na tym ostatnim zdjeciu :loveu: taki duuuzy wyszedl :crazyeye: Bo jest duży :loveu: Nosi już rozmiar 68 :lol: Quote
Alaa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 No 68 to juz jest cos:lol: Agnieszko czy Maluski przesypia cale noce? Da Wam troche pospac? I jak moi ulubiency Roman i Czarus traktuja nowego czlonka Rodziny? Quote
_Aga_ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Alaa napisał(a):No 68 to juz jest cos:lol: Agnieszko czy Maluski przesypia cale noce? Da Wam troche pospac? I jak moi ulubiency Roman i Czarus traktuja nowego czlonka Rodziny? Odkąd mały skończył 4 miesiące pięknie przesypia noce :loveu: Dla Romusia i Czarusia Piotruś właściwie nie istnieje.. póki nie zacznie płakać ;) Czaruś wtedy zaczyna wyć a Romuś skuczeć :D Zacznie się jazda, jak mały będzie raczkował, a potem biegał po domu za moimi biednymi staruszkami :-o :lol: Tak poza tym wszystko u nas ok ;) Czaruś troszkę przecieka, Romuś już prawie nic nie widzi.. Starość nie radość.. Pozdrawiamy wszystkie ciocie :loveu: Quote
Ulka18 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Aga, to masz jeszcze ze 4 miesiace ;) Na raczkujace dziecko trzeba strasznie uwazac, a jak sie ma zwierzaki, to potrojna czujnosc. A masz moze zdjecia Juniorka ? To juz kawal chlopa musi byc :loveu: :loveu: Quote
_Aga_ Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Pieski :loveu: Shot with DSC-W50 at 2007-07-11 Shot with DSC-W50 at 2007-07-11 Shot with DSC-W50 at 2007-07-11 Shot with DSC-W50 at 2007-07-11 Quote
Recommended Posts