malagos Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Ano właśnie, co z chłopakami? Jak znoszą upały? I jak znosi upały dzielna Agnieszka? Quote
_Aga_ Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Witamy i dziękujemy za pamięć :loveu: Upały znosimy niezbyt dobrze.. Czaruś nawet nieźle, Romuś trochę gorzej, a pani najgorzej :cool3: A w sumie z całej czwórki pan się trzyma najlepiej :lol: Quote
Jagienka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 magda13 napisał(a):Taka cisza ... Co słychać u psiaczków ? Też dzisiaj myslałam o chłopakach... :loveu: Quote
_Aga_ Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Dziękujemy za pamięć :cool3: Mamy się nieźle :loveu: Psiaki szczęśliwe, bo pani całymi dniami w domku siedzi, karmi, mizia, wyprowadza na spacerki :p Szkoda tylko, że upały wróciły - jakoś wszyscy woleliśmy troszkę chłodniejszą atmosferę ;) Quote
magda13 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 To wspaniale. Pozdrowienia dla wszystkich! :lol: Quote
Alaa Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Poprosimy o zdjatek pare:loveu: Co slychac u mojego ulubionego chuligana-agresora Czarusia? Aga uwielbiam Twoich chlopakow, czesto przegladam Wasze zdjecia:loveu: i zawsze mam takie dziwnie mokre oczy po tym przegladaniu.... Quote
_Aga_ Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Moje pieski odzwyczaiły się od spania w koszyczkach w kuchni i teraz zawsze wkradają się do naszego pokoju i śpią obok łóżka :loveu: Popatrzcie jak zgodnie :cool3: Co prawda nie łeb w łeb, ale dupka w dupkę :loveu: Quote
_Aga_ Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Dziewczyny - przesyłamy gorące buziaki :calus: Quote
Jagienka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Doopki chłopaków są boskie :loveu: Całusy gorące ale całej ferajny... Quote
_Aga_ Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Dziękujemy :p No to my się jeszcze pochwalimy, jak ładnie śpimy obok łóżka, pilnujemy pani :razz: Quote
Toska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 no , z takimi ochroniarzami to Pańcia może spać spokojnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Dwóch dzielnych, małych rycerzy :loveu: Uściski! Quote
Alaa Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Agnieszko, co slychac u chlopakow? Czarus nie rozrabia?:evil_lol: Quote
_Aga_ Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Czaruś nawet nie rozrabia, ale Romuś znów choruje :shake: Zapalenie skóry wraca, do tego duszności.. Biedak się męczy czasem strasznie (a przy okazji nas, bo nie da się spać w nocy, kiedy koło łóżka pies się dusi), mimo, że dostaje leki.. Zmieniamy teraz na inne, mam nadzieję, że pomogą.. Quote
Alaa Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Taka bidusia ten Twoj Romus, wspolczuje jemu, wspolczuje Wam - moja Wandziusia w nocy tak glosno dyszala, ze ciezko bylo spac - ale co one sa biedne winne? Dobrze, ze maja nas. Bedzie dobrze Agnieszko, bedzie dobrze, zobaczysz. Quote
Ania-Sonia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Biedny Romulek:shake: Trzymam kciuki, żeby te leki pomogły. Trzymaj się maleńki. Quote
MałGośka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 No Romuś, chłopie - zdrowiej szybciutko! Takie cudne ogony MUSZĄ tryskać zdrowiem, nie mają wyjścia :loveu: Quote
_Aga_ Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Romuś by pewnie chciał, ale... Taki los, cosik się choróbska na niego uwzięły :shake: Taki mój bidocek.. Quote
_Aga_ Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Romuś ma znowu rozległe zapalenie skóry... :shake: Czekamy na "smarowidło" - dopiero na poniedziałek nam pan w aptece zrobi.. I będziemy się smarować :roll: Quote
Jagienka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Agnieszko trzymam kciuki za kawalera!! A Tobie życzę wytrwałości. Quote
Ania-Sonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Agniesiu, żal mi Ciebie i Romusia, te ciągłe problemy ze zdrówkiem... Jak dobrze, że Romuś ma Ciebie! Mizianka dla Twoich słodkich psiaczków :loveu: Quote
_Aga_ Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Dziękujemy :) Dziś mieliśmy ciężką noc - Romusia dusiło strasznie.. Spałam z ręką zwisającą z łóżka i głaszczącą chorowitka.. I tak nam zleciała cała noc... Quote
_Aga_ Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Romuś się zrobił marudny ostatnio.. Jak mnie nie ma w pobliżu to gada i gada po swojemu :lol: Bo Romuś nie skuczy (no może czasem ;) ) Tylko właśnie gada :lol: Szkoda, że nie możecie tego usłyszeć - rewelacyjnie mu to wychodzi :lol: No i w końcu odebraliśmy maść z apteki i nawet się daliśmy grzecznie posmarować ;) Co ostatnio wcale nie jest łatwe, bo Romuś już nie jest taki cierpliwy, jak niegdyś.. Raz mnie nawet chciał capnąć ząbkami :evil_lol: Trzymajcie kciuki, żeby już to zapalenie skóry minęło... Pozdrawiamy :) Quote
Ania-Sonia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Agnieszka-Małek napisał(a): No i w końcu odebraliśmy maść z apteki i nawet się daliśmy grzecznie posmarować ;) Co ostatnio wcale nie jest łatwe, bo Romuś już nie jest taki cierpliwy, jak niegdyś.. Raz mnie nawet chciał capnąć ząbkami :evil_lol: No proszę, to ten aniołek Romuś tak zhardział???:-o :cool3: Pewnie, po prostu już ma dość tego paskudnego zapalenia i wszystkich zabiegów. A kciuki cały czas są moco trzymane!:-) Quote
Recommended Posts