Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy i dziękujemy za pamięć :loveu:

Upały znosimy niezbyt dobrze.. Czaruś nawet nieźle, Romuś trochę gorzej, a pani najgorzej :cool3: A w sumie z całej czwórki pan się trzyma najlepiej :lol:

• 4 weeks later...
Posted

Dziękujemy za pamięć :cool3:

Mamy się nieźle :loveu: Psiaki szczęśliwe, bo pani całymi dniami w domku siedzi, karmi, mizia, wyprowadza na spacerki :p Szkoda tylko, że upały wróciły - jakoś wszyscy woleliśmy troszkę chłodniejszą atmosferę ;)

Posted

Poprosimy o zdjatek pare:loveu:
Co slychac u mojego ulubionego chuligana-agresora Czarusia?
Aga uwielbiam Twoich chlopakow, czesto przegladam Wasze zdjecia:loveu: i zawsze mam takie dziwnie mokre oczy po tym przegladaniu....

Posted

Moje pieski odzwyczaiły się od spania w koszyczkach w kuchni i teraz zawsze wkradają się do naszego pokoju i śpią obok łóżka :loveu: Popatrzcie jak zgodnie :cool3: Co prawda nie łeb w łeb, ale dupka w dupkę :loveu:

Posted

Czaruś nawet nie rozrabia, ale Romuś znów choruje :shake: Zapalenie skóry wraca, do tego duszności.. Biedak się męczy czasem strasznie (a przy okazji nas, bo nie da się spać w nocy, kiedy koło łóżka pies się dusi), mimo, że dostaje leki.. Zmieniamy teraz na inne, mam nadzieję, że pomogą..

Posted

Taka bidusia ten Twoj Romus, wspolczuje jemu, wspolczuje Wam - moja Wandziusia w nocy tak glosno dyszala, ze ciezko bylo spac - ale co one sa biedne winne? Dobrze, ze maja nas.
Bedzie dobrze Agnieszko, bedzie dobrze, zobaczysz.

• 4 weeks later...
Posted

Romuś ma znowu rozległe zapalenie skóry... :shake: Czekamy na "smarowidło" - dopiero na poniedziałek nam pan w aptece zrobi.. I będziemy się smarować :roll:

Posted

Dziękujemy :)

Dziś mieliśmy ciężką noc - Romusia dusiło strasznie.. Spałam z ręką zwisającą z łóżka i głaszczącą chorowitka.. I tak nam zleciała cała noc...

Posted

Romuś się zrobił marudny ostatnio.. Jak mnie nie ma w pobliżu to gada i gada po swojemu :lol: Bo Romuś nie skuczy (no może czasem ;) ) Tylko właśnie gada :lol: Szkoda, że nie możecie tego usłyszeć - rewelacyjnie mu to wychodzi :lol:

No i w końcu odebraliśmy maść z apteki i nawet się daliśmy grzecznie posmarować ;) Co ostatnio wcale nie jest łatwe, bo Romuś już nie jest taki cierpliwy, jak niegdyś.. Raz mnie nawet chciał capnąć ząbkami :evil_lol:

Trzymajcie kciuki, żeby już to zapalenie skóry minęło...

Pozdrawiamy :)

• 2 weeks later...
Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):

No i w końcu odebraliśmy maść z apteki i nawet się daliśmy grzecznie posmarować ;) Co ostatnio wcale nie jest łatwe, bo Romuś już nie jest taki cierpliwy, jak niegdyś.. Raz mnie nawet chciał capnąć ząbkami :evil_lol:

No proszę, to ten aniołek Romuś tak zhardział???:-o :cool3: Pewnie, po prostu już ma dość tego paskudnego zapalenia i wszystkich zabiegów.
A kciuki cały czas są moco trzymane!:-)