_Aga_ Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Ania-Sonia']Ale słodkie fotki! Psiaczki, jak zwykle śliczne, uśmiechnięte i ... tłuściutkie (w tym wypadku nie można powiedzieć, że pies podobny do właściciela, bo Pańcia szczuplutka ;) ). Ale za to są tak samo pyskate jak ja :evil_lol: Quote
AgaG Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 wYGLADAJĄ JAK MAŁE MAŁPECZKI -PRZYTULANKI, AGUŚ WYCAŁUJ JE ODE MNIE. tAK MIŁO TU DO WAS ZAGLADNĄĆ:loveu: :loveu: :loveu: Quote
_Aga_ Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Psiaki wycałowane :loveu: A to zdjęcia z kolejnego spacerku, przedwczoraj :loveu: Jestem maniaczką, uwielbiam własne psy - wiem :evil_lol: Quote
rk66 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Agnieszka-Małek'] Jestem maniaczką, uwielbiam własne psy - wiem :evil_lol: I tak ma być!!! Głaskanko i drapanko za uszkami dla szacownych milusińskich :loveu: Quote
MałGośka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Aga, no wiesz... Swoje też uwielbiam, to NORMALNE :razz: Gorzej, że uwielbiam też Twoje :roll: Czyli - sama nie jesteś, jakieś 20 osób by się uzbierało. Co-naj-mniej! :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 MałGośka napisał(a): Co-naj-mniej! :loveu: :shiny: :shiny: :shiny: Quote
_Aga_ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Dzięki Dziewczyny :loveu: A ja mam złe wieści - Romuś znowu chory - zapalenie skóry wróciło :-( Przez jakiś czas myślałam, że już jest zdrowy, skóra - choć z łysymi plackami - wyglądała zdrowo... Nie wiem, czy we wtorek będzie otwarta lecznica, pewnie do czwartku będzie trzeba poczekać... :shake: Quote
_Aga_ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Byliśmy u weterynarza wczoraj i dzisiaj.. Pan doktor mnie pocieszył, że nie jest tak źle ;) Romuś ogólnie czuje się dobrze, tylko wygląda jak wyskubany kurczak :evil_lol: Leczymy się dalej. Quote
rk66 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Agnieszka-Małek'] tylko wygląda jak wyskubany kurczak :evil_lol: To może mu tylko i wyłącznie dodawać uroku :loveu: :evil_lol: Quote
_Aga_ Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Dawno tu nie pisałam ;) :lol: Z psiaczkami wszystko w porządku, kleszcze już nie atakują, Romusia skóra wyleczona, Czaruś rozkwita wręcz :evil_lol: Zresztą spójrzcie na te "uśmiechy" :loveu: Quote
_Aga_ Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Mimo, że chyba już nikt tego nie czyta, napiszę - Romusiowi pięknie sierść odrasta :loveu: Jest coraz piękniejszy :evil_lol: Quote
magda13 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Czyta, czyta :lol: i czeka na wieści i zdjęcia. Romuś i Czaruś :loveu: Quote
Jagienka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Super, że chłopak przystojnieje... Łysawy gentelmen Nam zarasta... :evil_lol: Quote
Alaa Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Czyta i nieustajaco trzyma kciuki za zdrowie Twoich Agnieszko chlopakow. Przeciez to sa moi ulubiency:lol: Quote
Ania-Sonia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Aguś, oczywiście, że tu zaglądamy i cały czas wypatrujemy nowych wieści i fotek! Może licznik odwiedzin Cię zmylił (nie działał jakieś 2 tygodnie) :diabloti: Nieustające mizianka dla chłopaków i życzenia zdrówka dla wszystkich :loveu: :multi: Quote
_Aga_ Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Dziś cały dzień pada deszcz.. A moje niunie nie lubią chodzić i moknąć :shake: Pierwszy spacer z rana był "na siłę" :crazyeye: Tzn. Czaruś grzecznie, acz niechętnie ruszył za mną z podkulonym ogonem, natomiast Romuś się zbuntował, zaparł, wysunął główkę z obróżki i spokojnie usiadł pod drzwiami klatki, pod daszkiem :evil_lol: Musiałam hrabiego wziąść na ręce i zanieść na trawkę - wysiurkał się w jednym miejscu i wio do domu :evil_lol: Czaruś troszkę więcej pospacerował, ale patrzył na mnie z wielkim wyrzutem :evil_lol: Quote
jnk Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ja tam się Romkowi nie dziwię. Jakbym miała pannę służebną, która mnie nosi na rękach w deszczu, to też bym wolała poczekać pod daszkiem na te ręce :) Quote
_Aga_ Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Dawno tu nie zaglądaliśmy ;) Moje psiaki nawet nieźle znoszą upały ;) Chyba lepiej niż pani :razz: Oto kilka zdjęć z wczorajszego spacerku :lol: Najwięcej czasu spędziliśmy siedząc sobie w cieniu i odpoczywając ;) Quote
Blondella Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Boskie są te Twoje psiaki !!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Ania-Sonia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ale piękności! :loveu: :multi: :multi: :multi: A ząbki mają śliczne i białe jak szczeniaczki! :crazyeye: :lol: Quote
rk66 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ale "ziejące" pyszczki. Na każdym zdjęcia jakby się uśmiechały :loveu::loveu::loveu: Quote
modliszka84 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ale smieszne ryjki :loveu: zwłaszcza ten rudawo-biały... jakie sliczna oczka... Quote
Ania-Sonia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Aga, co u Was słychać??? Pozdrawiam wakacyjnie :lol: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts