_Aga_ Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 MałGośka - cudnego masz psiaka :loveu: Kacperka to mój Romuś i Czaruś w jednym :evil_lol: Quote
_Aga_ Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Kryska napisał(a):Piękne mordki. Mama codziennie pyta o Romcia. Toż to miłość od pierwszego wejrzenia... :loveu: Ależ ten Twój Cezary jeszcze jest skoczny... Czego się nie robi dla paluszka... :loveu: Pozdrów Mamę od nas i wycałuj :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Agnieszko, mam nadzieję, że u chłopców wszystko dobrze? :lol: A zdjęcie Romusia - :kciuki: :calus: :loveu: Quote
_Aga_ Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 U chłopców wszystko dobrze ;) Jutro z Romciem idziemy do kontroli i może od razu zaszczepimy się w końcu przeciw wściekliźnie :) Może Czarusia też od razu "odwścieklimy" :evil_lol: Quote
Elso Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Agnieszko serdecznie pozdrwiam Ciebie i Męża. Elżbieta -kierowca-Romusia i Czarusia. Kto by pomyślał, że takie z nich gwiazdy internetowe wyrosną. Quote
_Aga_ Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Gwiozdy internetowe serdecznie dziękują: hau!! :dog: :lol: No i oczywiście ja z mężem również ;) Dzięki Tobie te gwiozdki dojechały do mnie szczęśliwie ;) :buzi: Quote
rk66 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Przeczytałam i jestem pod wrażeniem. I to od razu dwa, no, no!:hmmmm: Ciepłe słówka dla rodzinki i czworonogów.:hand: Gdyby więcej takich ludzi...:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
_Aga_ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='rk66']Przeczytałam i jestem pod wrażeniem. I to od razu dwa, no, no!:hmmmm: Ciepłe słówka dla rodzinki i czworonogów.:hand: Gdyby więcej takich ludzi...:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: hihi, no już teraz trzy :evil_lol: Tylko ten trzeci to trochę jak pasażer na gapę ;) Quote
MałGośka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Aga?!?!? :crazyeye: I to nie nasza Cyganka? :razz: Quote
_Aga_ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='MałGośka']Aga?!?!? :crazyeye: I to nie nasza Cyganka? :razz: W wolnej chwili poczytaj ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21677 Quote
rk66 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ja to jak zwykle nadążyć nie mogę. Gdzie ten wolny czas??? Agnieszka, przeczytałam i oczy jeszcze bardziej mi się rozszerzyły. :crazyeye: Jesteś S U P E R !!! :loveu: Quote
Kryska Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Tak, tak!!! Cudowna z Ciebie kobieta. A jak chłopaki słodziaste - moi ulubieńcy? Quote
_Aga_ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Chłopaki mają się świetnie :) W tym tygodniu szczepimy się, coby się nie wściec :evil_lol: Quote
_Aga_ Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 A tu Romuś - pierwszy gość na imprezie - z panią :loveu: Czaruś uciekł przed paparazzi :lol: Quote
Ania-Sonia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Piękne zdjęcie rodzinne. No prawie ;) ... Brakuje tylko ramki i oczywiście - Czarusia ;) :loveu: ! Czekamy na następne! :lol: Quote
Patia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Agnieszko , w wolnej chwili wstąp do : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924 i pokaż tam swoich panów. Quote
_Aga_ Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Patia']Agnieszko , w wolnej chwili wstąp do : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924 i pokaż tam swoich panów. Chętnie ;) Dzięki Patia :) Ania-Sonia - prawda, że pięknie Romuś pozuje?? :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Pięknie! :loveu: :klacz: :gent: Ale u takiej fotogenicznej Pańci musi się dobrze prezentować :loveu: :cool2: Teraz dawaj Czarusia. Przecież też należy do rodziny! :p :loveu: Quote
_Aga_ Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Ania-Sonia'] Teraz dawaj Czarusia. Przecież też należy do rodziny! :p :loveu: Proszę bardzo - tyle że Czaruś woli solo :evil_lol: No i biedny nie wie, że jak się chce udawać, że się śpi, to trzeba oczka zamknąć :lol: :iloveyou: Quote
kiwi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 aga super zdjecia,ale romus wygladal na znacznie mniejszego na poprzednich :splat: albo ty taka malutka ;) :cool3: Quote
_Aga_ Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 kiwi napisał(a):aga super zdjecia,ale romus wygladal na znacznie mniejszego na poprzednich :splat: albo ty taka malutka ;) :cool3: :evil_lol: To chyba ja taka malutka, bo Romuś jest naprawdę mały - mniejszy od Kruszynki :lol: Mniejszy = niższy :evil_lol: Bo w sumie szerszy od niej jest (na razie :razz:) Quote
_Aga_ Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 No tego mi było trzeba!! :angryy: Byłam właśnie na spacerku z psiakami, "ulubiony" spaniel Czarka wyrwał się panu i oczywiście rzucił się na moje psy :angryy: Ugryzł Czarka - co prawda krew się nie leje, ale na barku Czarek ma ranę, nie daje się dotknąć.. :placz: Jutro pójdę z nim do weta - rachunek zaniosę sąsiadom :angryy: Quote
AgaG Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ojej! Rana kłuta Aguś czy szarpana? Powinien dostać koniecznie antybiotyki. Quote
rk66 Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Złość z bezsilności w takich wypadkach po prostu zabija :angryy: :angryy: :angryy: Czy chociaż była skrucha, przeprosiny...? Znam przypadki, gdy zadowolony właściciel agresora bywa silnie zdziwiony że ktoś ma jakiś "problem" (...przecież to normalne że psy się gryzą...) :angryy: :angryy: :angryy: Quote
_Aga_ Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Pan - sąsiad zresztą - na jednym piętrze mieszkamy w jednej klatce - zachował się bardzo w porządku. Przyszedł wczoraj, pokazał książeczkę zdrowia psa - szczepienie przeciw wściekliźnie, bardzo przepraszał i zaproponował zawiezienie do lecznicy i pokrycie kosztów. Byliśmy dzisiaj - tak jak myślałam - Czaruś jest tylko lekko "dziabnięty", sama ranka nie jest groźna, nawet nie krwawi, jest tylko porządnie stłuczony, boli go cały bark, nie da się dotknąć, a jak go wzięłam na ręce, to skuczał przeraźliwie - mały panikarz ;) Od razu zaszczepiłam psiaki przeciw wściekliźnie - akurat w lutym mija Czarkowi rok od szczepienia. Tak że nie ma się co martwić raną. Bardziej się bałam o serce Czarka, bo panikował dziś strasznie.. A wczoraj i dziś rano był tak przerażony, że nie chciał wogóle wychodzić z domu.. Quote
Recommended Posts