Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O dzizus jaka bida... nic a nic się nie znam na kotach, więc nie wiem jak zapobiec ewentualnemu przełażeniu wirusów, ale... Ago przekwalifikowałaś się już na amen chyba.

Posted

Jagienko, ja teraz psio-kocia ;) Dawniej tylko psia-mama :lol:

Nic się nie zmieniło, Balbinka nadal jest z nami, moje dwie kotki i te dwa chore kociaki ;)

• 9 months later...
Posted

Znalazłam wątek... ;)

Nasz stan zwierzakowy teraz to 3 koty i pies ;)

Kulawy Bambik/Garfield został z nami, nie udało mi się znaleźć mu domu..

Posted

Zestaw: Balbina, Bambik i Tosia ;-)

I najnowsze zdjęcie :-D Bambik wskoczył do torby na prezenty i świetnie się w niej bawił, Balbina chyba miała ochotę popukać się w czoło :-D

Posted

[quote name='_Aga_']Zestaw: Balbina, Bambik i Tosia [/QUOTE]

piękny zestaw! :loveu:

[quote name='_Aga_'] Bambik wskoczył do torby na prezenty i świetnie się w niej bawił, Balbina chyba miała ochotę popukać się w czoło [/QUOTE]

psy z reguły tak reagują na kocie wygłupy; nasz Norek wręcz uważa Pana Kota za świra i trochę się go boi :evil_lol:

Posted

Balbina niby próbuje rządzić, ale jak przychodzi co do czego (czyli zaczynają się kocie wygłupy) to poszczeka, pobiega, a potem, udając, że ma to w nosie, idzie się położyć :lol:

• 4 months later...
  • 3 months later...
Posted

Mamy bardzo złe zakończenie roku... Złe to mało powiedziane... Balbina została dziś pogryziona przez psa sąsiadki, rasy husky... :( Tak jej zdarł skalp, że trzeba było szyć.. Doktor wstawił dren, bo tak jest rana rozwarstwiona, mówił, że może wdać się martwica.. dren ma temu zapobiec.. Ja mam rękę pogryzioną, słuczoną... Fotelik dziecka zsikany, zakrwawiony.. Fotel w domu też.. Balbina nie chce wyjść na pole ze strachu.. Do tego mało brakowało, by nie przeżyła zabiegu... Ma bardzo słabe serce... :( Podobnie było podczas sterylizacji..

Posted

Zrobiłam zdjęcia, chcę sąsiadkę obciążyć kosztami.. Ona chyba sobie zdaje sprawę, że to zrobię.. Dzisiejszy koszt to 113 zł.. Pewnie dojdzie do 200 zł..

• 2 weeks later...
Posted

Dziękuję dziewczyny! :)

Julica - wzajemnie, wszystkiego najlepszego :)

Balbina ma się lepiej, ale po tych lekach siura jak szalona :/ Jutro jedziemy do zdjęcia szwów.. Rachunek to prawie 300 zł :/

Posted

Zaglądam do Was z życzeniami najlepszego na Nowy Rok :)
a tu takie historie ..
Biedna Balbinka się wycierpiała :( głaski specjalne dla niej !
a rachunek sąsiadce pod nos i niech płaci !

• 4 weeks later...
Posted

Jest już dobrze :) Wdała się niestety martwica, odpadł spory kawał Balbiny.. ale już się ładnie goi i Balbinka czuje się zupełnie nieźle ;) Pozdrawiamy :)

• Upvote 1
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Hej Julica :) Dziękujemy za pamięć :) 

U nas wszystko dobrze, leci pomalutku :)

Balbina coraz starsza, coraz mniej ma chęci na spacery, szybkie siku, kupka i do domu..

A koty jak to koty ;)

Pozdrawiamy :)