Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 13.12.2021 o 08:45, Nesiowata napisał:

Lala też dziś chciała rano wyjść! Wróciła, zakopała się pod kołdrę. Pewnie zasnęła. Ale po jakimś czasie zaczęła szczekać. Nie mam pojęcia na co. Chwilę to trwało, uspokoiła się i śpi dalej. Ale już wylazła spod kołdry, pościeliła sobie na wierzchu. Jedzenie o tej porze to nie dla niej.

Może śniło się jej, że pilnowała porządku na podwórku i dyktowała kto co ma robić  🙂 

Posted

Makowiec na Święta - Gotujmy.pl

Juz bliziutko Swieta  Zasylam Z Serca   
        Szczesliwosci Jak Najnajwiecej  Zdrowka Zdrooowenka Wszelkiego Ciepla
                Przyjazni Co Nie Odchodzi I Nigdy Nie Zawiedzie 
  • Like 1
Posted

Księżniczka Lala łaskawie składa wszystkim życzenia  z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego 2022 Roku - wszelkiej pomyślności, spokoju a nade wszystko ZDROWIA.

Kliknij poniżej w galerię:...

Posted

Piękne, bogate życzenia i oby się spełniły  🙂  Dziękuję bardzo.

Ja także życzę Tobie i Twoim bliskim zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku.

1916407260_BoeNarodzenie2.jpg.707ee5f774f3550b39105ef56c4287d9.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 31.12.2021 o 16:25, elik napisał:

Dla Księżniczki-Zołziczki także zdrowia, trochu kości i duuużo radości

n_rok.jpg.ad62e822b08d685aeeba1e1fa772ba91.jpg

Dzięki. Lala trochę się bała w nocy. Ale nie było bardzo źle. A o północy kanonada była przednia. Na szczęście daleko i krótko. Ciekawe co przyniesie dzisiejszy dzień...

Posted
Dnia 1.01.2022 o 04:06, Nesiowata napisał:

Dzięki. Lala trochę się bała w nocy. Ale nie było bardzo źle. A o północy kan0nada była przednia. Na szczęście daleko i krótko. Ciekawe co przyniesie dzisiejszy dzień...

U nas niestety huki trwały od 20 prawie do rana. Co mąż wyszedł z nimi po chwili przerwy w wystrzałach, to znowu huki i psy biegiem do domu. Alfik sikał od razu po wyjściu z domu, a Sonia szukała miejsca w sumie nie wysikała się na spacerach. W końcu zrobiła kałużę w domu. Na szczęście rano było cicho i psiaki porobiły co im było trzeba.

Posted
        Ciociu pozdrawiam goraco pozdrawiam calunia druzyneczkę                                                             Misiek, Walentynki, Serduszko
Posted
Dnia 12.01.2022 o 22:28, Nadziejka napisał:
        Ciociu pozdrawiam goraco pozdrawiam calunia druzyneczkę                                                             Misiek, Walentynki, Serduszko

Dziękujemy - i wzajemnie, zdrowia życzymy.

Posted
Dnia 7.01.2022 o 11:37, Dusia-Duszka napisał:

Ale ma ładną postawę Zołzunia 🙂

DSCF3769_wynik.jpg

Dnia 13.01.2022 o 11:59, elik napisał:

Bo Dama pełną piersią  🙂

Damulka, to fakt. Zołziczka, ale kochana. Jednym słowem - Lala to kochany psiak (CHOĆ POTRAFI ZALEŹĆ ZA SKÓRĘ). Ale widać taki jej urok.

Posted
Dnia 14.01.2022 o 06:38, Nesiowata napisał:

Damulka, to fakt. Zołziczka, ale kochana. Jednym słowem - Lala to kochany psiak (CHOĆ POTRAFI ZALEŹĆ ZA SKÓRĘ). Ale widać taki jej urok.

Z reguły tak już jest, że ci, których kochamy, potrafią czasem zaleźć za skórę niezależnie od gatunku    🙂  

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 24.01.2022 o 08:24, Nesiowata napisał:

Księżniczka mówi dzień dobry z "namiotu" pośrodku mojego łóżka.

Dnia 14.01.2022 o 06:38, Nesiowata napisał:

❤️ 

Pozdrawiam goraco pozdrawiam  z modlitwa za wszystko,za pokoj na swiecie
Posted

Lala, ledwo się ruszyłam - prysnęła do brata. Żeby mi przypadkiem nie przyszło do głowy zapraszać ją do wyjścia za drzwi. Pokaże się kiedy sama uzna to za stosowne.

Posted
Dnia 2.02.2022 o 07:20, Nesiowata napisał:

Lala, ledwo się ruszyłam - prysnęła do brata. Żeby mi przypadkiem nie przyszło do głowy zapraszać ją do wyjścia za drzwi. Pokaże się kiedy sama uzna to za stosowne.

Moja Sonia też miała dzisiaj opory z wyjściem na spacer. Śnieg z deszczem + wiatr skutecznie odstraszał ja od wyjścia na pole. Musiałam zastosować przymus bezpośredni - smycz.