KRANIK Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Dzisiaj odebrałam wszystkie wyniki badań Kiry.Prześwietlenie bider wyszło bardzo dobrze , dysplazja wykluczona, reszta badań też ok.Przesłałam to wszystko e-mailem do pani psycholog i czekam na jej zalecenia. Nsza pani równierz stwierdziła , że Kira po pierwsze miała bardzo ale to bardzo złe doświadczenia wobec ludzi , jak równierz brak socjalizacji , i wszystko to wywołało u niej agresje lękową. Pierwszą rzeczą jaką kazała nam zmienić to miejsce jej legowiska. Poskutkowało. Teraz leży sobie w kuchni po stołem i nie reaguje nawet na mojego męża który może nawet usiąść przy stole i nogi wyciągnąć koło jej leżonka co wcześniej było nie możliwe ( opisywałam wcześniej) Pani psycholog chciała wykluczyć u niej ewentualną chorobę aby odpowiednio przystosować szkolenie.Czekamy teraz na jej zalecenia.Npisze CI co nam zaleciła. Widze ,że nasze psiaki mają podobne problemy więc napisz mi jak to będzie wyglądało u Was Quote
Ajula Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 to świetnie, że jest zdrowa i nie trzeba jej operować :lol: my po świętach będziemy robić różne badania a Maciek dzis miał zły dzień, był bardzo rozdrażniony i rozkojarzony, pokazywał zęby :roll: Quote
KRANIK Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Musielismy powtÓrzyc badanie hormonow. W poniedziaŁek beda wyniki.nasza kira dalej jest bardzo leniwa. Quote
Ajula Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 my tez czekamy na wyniki badania hormonów, pies nam prawie wyłysiał :roll: też nadal apatyczny i miewa napady złego humoru ale i tak go kocham :loveu: Quote
Recommended Posts