Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, Murka napisał:

Można zamawiać karmę Hill's i/d.

Ta karma będzie najlepsza teraz dla Apsika.

Tego Hillsa co pisało wcześniej? Czy ta karma nie jest na trzustkę?Trzustkę ma w porządku. A co wet mówi na próby wątrobowe które są w górnej granicy?

Posted

Murko to ja zamówię tą karmę z wysyłką do Ciebie; moja Mika jadła i/d mokrą, kiedy na stare latka miała kłopoty żołądkowe; wezmę 12 kg bo się bardziej opłaca; gdyby ktoś mógł ze mną podzielić w części koszty karmy to byłoby super

Posted
1 godzinę temu, sharka napisał:

Murko to ja zamówię tą karmę z wysyłką do Ciebie; moja Mika jadła i/d mokrą, kiedy na stare latka miała kłopoty żołądkowe; wezmę 12 kg bo się bardziej opłaca; gdyby ktoś mógł ze mną podzielić w części koszty karmy to byłoby super

14 minut temu, helli napisał:

ja dorzuce, konto mam

Ile trzeba dorzucić?

Posted
12 godzin temu, bakusiowa napisał:

Tego Hillsa co pisało wcześniej? Czy ta karma nie jest na trzustkę?Trzustkę ma w porządku. A co wet mówi na próby wątrobowe które są w górnej granicy?

Hills i/d jest na problemy przewodu pokarmowego.

Na wątrobę Apsik bierze Esseliv Forte, właśnie kupiłam kolejne opakowanie, koszt 27,50 zł:

https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/2f1da614d9624358

A tu jeszcze faktura od weta za badanie krwi (110 zł):

https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/d903c707aff922e1

Jeszcze wet mówił o jakichś witaminach, ale miał sprawdzić co dokładnie by było najlepsze dla Apsika. Jutro go dopytam.

Posted
5 godzin temu, helli napisał:

ja dalam 130

bardzo dziękuję helli, nie spodziewałam się aż tyle! bo mówiłyśmy o 80 zł :) pieniążki są na moim koncie

5 godzin temu, bakusiowa napisał:

Sharka, to ile mam dorzucić aby było na zero? Proszę numer konta.

teraz jak heli tyle wpłaciła to mi nie dorzucaj - dziękuję Ci za gotowość :*

Posted
1 minutę temu, sharka napisał:

bardzo dziękuję helli, nie spodziewałam się aż tyle! bo mówiłyśmy o 80 zł :) pieniążki są na moim koncie

teraz jak heli tyle wpłaciła to nie dorzucaj - dziękuję Ci za gotowość :*

W takim razie wpłacę jakąś kwotę za badania.

• Upvote 1
Posted
2 minuty temu, Poker napisał:

Robiłam bazarek na Dino ,ale go nie ma.Przekażę więc pieniądze, (230 zł.) dla Apsika prosto na konto Murki.

Bardzo dziekuje:)

Tymbardziej,ze psiak nie ma pełnych deklaracji.

Posted

U nas kiepska pogoda i nie ma warunków na razie na fotki. Ale planuję na dniach ulokowanie Apsika w domu (będę miała go na oku z tym jedzeniem itd.), to zrobię zdjęcia domowe chociaż.

Jeśli chodzi o witaminy to wet miał zamówić dla niego Hemovet.

Posted

Wow, to wspaniała wiadomość, że Apsik będzie w domu :)

W takim razie szukamy domku... jak będą zdjęcia chociaż domowe, to zrobię mu mały pakiet. Na razie ma jedynie wypromowany olx i przeniosłam mu wczoraj ogłoszenie na z Lublina na Kraków ;)