Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, Ingrid44 napisał:

Dobrze ze Shila tez sie pokazuje 

Mam nadzieję, że się nie gniewasz, bo tym razem zrobiłam to, a dopiero potem pomyślałam, że powinnam zapytać ;)

Posted
2 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Mam nadzieję, że się nie gniewasz, bo tym razem zrobiłam to, a dopiero potem pomyślałam, że powinnam zapytać ;)

Ja sie cieszę ze dbasz o ogłoszenia szczebrzeszynskich psiaków. Naprawdę bardzo sie cieszę i ogromnie dziękuje. 

Posted
8 godzin temu, Ingrid44 napisał:

Ja sie cieszę ze dbasz o ogłoszenia szczebrzeszynskich psiaków. Naprawdę bardzo sie cieszę i ogromnie dziękuje. 

Dołączam do podziękowań:)

Shila przekochana sunia:) może tez jej się  uda

Posted

Co do Apsika byłabym ostrożna

na plus to,że blisko....no może nie tak bardzo,ale w lubelskim

ale już miałyśmy wspaniały dom dla innego psiaka,dom z kotkiem

no i psinka musiała wracać z adopcji

konieczna wizyta pa

Posted

Apsik dzisiaj dostał biegunki... ogólnie czuje się dobrze, jest wesoły itd. na razie zrobiłam mu głodówkę i dałam Stoperan. Jak mu nie przejdzie to jutro podjedziemy do weta. Mam nadzieję, że to nie nawrót problemów z wątrobą... Myślę, że warto byłoby mu zrobić badanie krwi przed ew. wyjazdem do domku.

Posted

Na konto Murki dla Apsika przelałam 25 zł. z bazarku Galeria z lustrem...

Jak pieniążki dojdą, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, link w podpisie

Posted
Dnia 31.03.2019 o 00:00, Tyś(ka) napisał:

w dniu dzisiejszym (30.03.2019) wyróżniłam <<ogłoszenie Apsika na Kraków>> pakietem MAXI za 17,81zł.

aP2.jpg.16653b87a91e81e0875815757a71261f.jpg

W dniu dzisiejszym (30.03.2019) na koncie na wyróżnienie zostaje +155,33zł.

Na prośbę Ingrid44 pozostałość po wyróżnianiu w wysokości 155,33zł przelałam na konto Murki dn. 08.04.2019, dzięki czemu zasili to konto podopiecznej Dora2010, Shilli, a ja na ten moment mam wyzerowane konto.

Murko, proszę o potwierdzenie tutaj na wątku.

Posted
22 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Na prośbę Ingrid44 pozostałość po wyróżnianiu w wysokości 155,33zł przelałam na konto Murki dn. 08.04.2019, dzięki czemu zasili to konto podopiecznej Dora2010, Shilli, a ja na ten moment mam wyzerowane konto.

Wpłata już na moim koncie, dziękuję:)

Posted

Apsik jest szczęśliwy:) to jest ten dom:)

Warto było czekać

Rodzina cieszy sie,że adoptowała Apsika

śpi w domu,gra w piłke z synem Państwa.gania po podwórku,odwiedza psiaka sąsiada,apetyt dopisuje

słyszałam jak szczeka:) ale mu sie trafiło,tak bardzo sie cieszę

dziękuję Tyśka:)

a w kolejce do Murki juz czeka następna bida,psiak mały,w patologii,na metrowym łańcuchu:(

• Like 2
Posted
Dnia 11.04.2019 o 15:45, Tyś(ka) napisał:

Bardzo dziękuję:) Teraz czas na Shilę,żeby znalazła taki superowy domek.

Posted

Aż mnie zatkało z wrażenia jak przeczytałam tytuł wątku. Tyle czekał i się doczekał , a Wy z nim. Bądź szczęśliwy pieseczku.

• Like 1